jakhall01 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 8
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Kardes dogrudur, ben latife yaptim sadece. ;)Yazdıklarım sadece beni bağlar. Kimse yatırım tavsiyesi olarak algılamasın. Ben kiiiim borsa kiiiim :)))
Ben lottoyu oğlum doğduğunda tutturmuşum. İyiki doğdun oğlum.
-
Bu benim internet olali beri var ve cöpe asla gitmez. Bir ara Türkcelestirme furyasinda CifteAjan oldu ve en son CifteVatadasa cevirdim ama DoppelAgent her zaman kalacaktir.ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçiftetabancalı vatandaş bu niki çöpe atmamışmıydın
Yazdıklarım sadece beni bağlar. Kimse yatırım tavsiyesi olarak algılamasın. Ben kiiiim borsa kiiiim :)))
Yorum
-
nikinin tarihçesini gençlere anlat ben yeterinceyaşlıyım konuyu biliyomDoppelAgent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu benim internet olali beri var ve cöpe asla gitmez. Bir ara Türkcelestirme furyasinda CifteAjan oldu ve en son CifteVatadasa cevirdim ama DoppelAgent her zaman kalacaktir.
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
sen aç ben böyel faideli konuları desteklerimDoppelAgent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster"Arka kapak güzeli" topici yok mu bu sitede?
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
bu vakfın de vkgyo gibi olurmu sabredip görcez artık
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
iyi akşamlarrrr arkadaşlar ...
kafanızı şişiriyom akşama kadar kusura bakmayınnn :
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
estağfurullah canım benim. keşke herkes kafa şişirse senin gibi.GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyi akşamlarrrr arkadaşlar ...
kafanızı şişiriyom akşama kadar kusura bakmayınnn :
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
iyi aksamlar.Yazdıklarım sadece beni bağlar. Kimse yatırım tavsiyesi olarak algılamasın. Ben kiiiim borsa kiiiim :)))
Yorum
-
edip hakkında bilgisi olan varmı iyi yada kötü
teknik ve takaslar fena göz kırpıyor ........................Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
Yorum