jakhall01 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 8
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
simurg hocamız yazmıştı migrosu biraz aldım ....Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
hadi bebeğim nazlanma işteBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn. jakhall01 özlettiniz. sağlık sıhhat iyidir umarım.
Teşekkürler uzun zamandır yoktum haklısınız benim sağlık iyide Eşimde bazı problemler vardı onu çzdük sonra ailemize yeni bir Aslan katıldı tekrar buralardayızELDEKİ SERÇE DAMDAKİ GÜVERCİNDEN İYİDİR.
Yorum
-
hoşbulduk ekip yine aynı bizde geldik tekraremmi67 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn. jakhall01 hoşgeldin, gözükmüyodun epeydirELDEKİ SERÇE DAMDAKİ GÜVERCİNDEN İYİDİR.
Yorum
-
gelmiş geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütsün.jakhall01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTeşekkürler uzun zamandır yoktum haklısınız benim sağlık iyide Eşimde bazı problemler vardı onu çzdük sonra ailemize yeni bir Aslan katıldı tekrar buralardayız"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
1,42 stop demişiz. onda. 1,31 200 lük ho test etmişler. armut dökmüş olabilirler. 1,44 altı haftalık kapanış olumsuz olur.reisim_43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEfekent hocam alyağ yorumunuz vardı alyağ da durum bozuldu nedir olanlar bir bilginiz varmı."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
Teşekkürler Efekent HocamEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergelmiş geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütsün.ELDEKİ SERÇE DAMDAKİ GÜVERCİNDEN İYİDİR.
Yorum
-
geçmiş olsunjakhall01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTeşekkürler uzun zamandır yoktum haklısınız benim sağlık iyide Eşimde bazı problemler vardı onu çzdük
gözünüz aydınjakhall01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersonra ailemize yeni bir Aslan katıldı tekrar buralardayız
Yorum
Yorum