iheva ve ihlastan bişeyler çıkar mı ağalar
Hisse_Trade 8
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Hayatta en nefret ettigim hisseler. Beni taniyan sebebini de bilir. IHFIN :grrr:kaizer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriheva ve ihlastan bişeyler çıkar mı ağalarYazdıklarım sadece beni bağlar. Kimse yatırım tavsiyesi olarak algılamasın. Ben kiiiim borsa kiiiim :)))
Ben lottoyu oğlum doğduğunda tutturmuşum. İyiki doğdun oğlum.
Yorum
-
-
iyi akşamlar hayırlı kandiller.....Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
3 Şubat Cuma 2012 İMKB en çok para girişi olan hisseler
Para girişi olan hisse senetlerinin hesaplanmasında, bir gün öncesine göre işlem miktarı (lot) %30'dan fazla artan ve aynı zamanda ağırlıklı ortalaması %3'ten fazla değişen hisseler dikkate alınmıştır.
03 Şubat 2012 Cuma

3 Şubat Cuma 2012 İMKB en çok para çıkışı olan hisseler
Para çıkışı olan hisse senetlerinin hesaplanmasında, bir gün öncesine göre işlem miktarı (lot) %30'dan fazla artan ve aynı zamanda ağırlıklı ortalaması %3'ten fazla değişen hisseler dikkate alınmıştır.
03 Şubat 2012 Cuma
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
-
cumleten iyi aksamlar
hayırlı kandiller,geceler ve tatiller....MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
Yorum
Yorum