Hisse_Trade 8

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kenimiç
    haberci
    • 25 Kasım 2009
    • 1140

Sanayi siparis endeksi, ekim'de aylik % +5.3 (onceki: % +9.7) - tuik

-matriks-

Yorum

• EFEKENT
      Kıdemli
      • 15 Mayıs 2008
      • 4329

magicpower2008 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      eyvallah dostum ... yeterki kazanmış olun
      bazen birçok kağıt kullağımıza geliyor ama burada açık açık söyleyemiyoruz.. sonuçta sadece "söylenti" olabiliyor..
      misal AVOD bana %30 verdi ben çıktım ama sanki daha emek yedirir gibi.. ama dikkatli olmakta fayda var..
      güzel kardeşim 3 günlük derinliği olan senette neyi nasıl tespit edebiliyorsuınuz açıklarmısınız. az biraz cahilimde ben.
      "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
      Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• emmi67
        Bağımlı
        • 13 Temmuz 2010
        • 460

nice yıllara simurg hocam, Allah hayırlı uzun ömür, sıhhat, afiyet, bol rızık versin...

Yorum

• Tnaaa28
          Analizci
          • 18 Ağustos 2011
          • 1334

EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          sayın Tnaaa28 topiğiniz hayırlı olsun. Tam okuyamasam da Biraz göz attım. Tüm forumdaşların okuması ve izlemesi gereken prensipler yer alıyor. faydalı bir başlık tebrik ederim.
          Teşekkür ederim... Ehh işte daha kendine fazla faydası olamamış birinin paylaşımları işte...
          " Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."

Yorum

• kenimiç
            haberci
            • 25 Kasım 2009
            • 1140

(yenileme)moody's, bazi ispanyol bankalarini olasi indirim icin izlemeye aldi
            uluslararasi kredi derecelendirme
            kurulusu moody's, bazi ispanyol bankasinin kredi notlarini olasi bir indirim icin
            izlemeye aldigini bildirdi.
            Kurulus yaptigi aciklamada, karara gerekce olarak, gayrimenkul
            piyasasindan kaynaklanan risklerle zayif gelir artisi beklentilerini gosterdi.
            Moody's, banco cooperativo, banco sabadell, banco financiero y de ahorro,
            bankia, bfa, bankinter, caixabank, la caixa, confederacion espanola de cajas de
            ahorro, caja rural de granada, ibercaja banco ve lico leasing'in notlarini
            ''negatif'' izlemeye aldi.
            Kurulus ayrica, unicaja, caja vital, banco popular, ncg banco, bilbao
            bizkaia kutxa, banco ceiss ve banco pastor bankalarinin gozden gecirmesini de
            uzattigini bildirdi.

-aa-

Yorum

• Tnaaa28
              Analizci
              • 18 Ağustos 2011
              • 1334

Tepkiyi zorluyorlar acık daha başarırlar İnşallah...
              " Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."

Yorum

• bogazici77
                .............
                • 11 Temmuz 2009
                • 1920

sığ tahtalardan uzak durun.bu piyasa şelale yaparsa 3/1 fiyatına alıcı bulamazsınız.yarının ne gitireceğini kimse bilemez.ama ben garan ın taban yediğini gördüm varın gerisini siz düşünün
                Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• magicpower2008
                  Tecrübeli
                  • 25 Kasım 2008
                  • 16

EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  güzel kardeşim 3 günlük derinliği olan senette neyi nasıl tespit edebiliyorsuınuz açıklarmısınız. az biraz cahilimde ben.
                  sayın efekent
                  kesinlikle haklısınız tespit mespit edemezsiniz... ben uzun süredir bu forumu takip ediyorum, işler nedeniyle çoğu zaman etkin katılamıyorum ama bu sayfanın kurallarını ve hassasiyetini biliyorum...
                  ...
                  "başka kanallardan" bilgi geliyor, biz buna "dedi kodu" diyelim... bu yüzden sayfaya geçen hafta yazmadım.. genelde zaten "söylenti" üzerine buraya yazmam, doğru da olmaz... ben gerçekleşen durumu belirttim... ve kağıt yürümeye başlayınca burada arkadaşlarında dikkatini çekmek istedim.. o kadar..
                  yönlendirme olmuşsa ve hatalı isem özür dilerim...
                  Yazdıklarımı (isim vermediğim sürece) kimse üzerine alınmasın boşyere...
                  Ayrıca yukarıda yazdıklarımın hiçbiri YATIRIM TAVSIYESI NITELİĞİNDE DEĞİLDİR.

Yorum

• kenimiç
                    haberci
                    • 25 Kasım 2009
                    • 1140

Galatasaray kulubu divan kurulu aralik ayi toplantisi yarin yapilacak
                    galatasaray kulubu aralik ayi divan kurulu
                    toplantisi, yarin yapilacak.
                    Galatasaray lisesi tevfik fikret salonu'nda saat 13.30'da
                    gerceklestirilecek toplantida, kulup baskani unal aysal, yonetimin ilk 7 aylik
                    mali-idari-sportif calismalariyla ilgili kurul uyelerini bilgilendirecek.
                    Toplantida ayrica, 2011 yili turkiye sampiyonasi'nda dereceye giren kurek
                    ve yelken subesine divan basari berati verilecek.

-aa-

Yorum

• ibugra
                      Tecrübeli
                      • 28 Ağustos 2009
                      • 720

Simurg hocam bizim ttrak bu haberle bi tavanı hak etmiyomu

Yorum

• marif7
                        Tecrübeli
                        • 01 Ocak 2011
                        • 235

hayırlı mutlu sağlıklı ve huzurlu günler arkadaşlar

Yorum

• EFEKENT
                          Kıdemli
                          • 15 Mayıs 2008
                          • 4329

eyvallah dostum ... yeterki kazanmış olun
                          bazen birçok kağıt kullağımıza geliyor ama burada açık açık söyleyemiyoruz.. sonuçta sadece "söylenti" olabiliyor..
                          misal AVOD bana %30 verdi ben çıktım ama sanki daha ekmek yedirir gibi.. ama dikkatli olmakta fayda var..
                          sayın efekent
                          kesinlikle haklısınız tespit mespit edemezsiniz... ben uzun süredir bu forumu takip ediyorum, işler nedeniyle çoğu zaman etkin katılamıyorum ama bu sayfanın kurallarını ve hassasiyetini biliyorum...
                          ...
                          "başka kanallardan" bilgi geliyor, biz buna "dedi kodu" diyelim... bu yüzden sayfaya geçen hafta yazmadım.. genelde zaten "söylenti" üzerine buraya yazmam, doğru da olmaz... ben gerçekleşen durumu belirttim... ve kağıt yürümeye başlayınca burada arkadaşlarında dikkatini çekmek istedim.. o kadar..
                          yönlendirme olmuşsa ve hatalı isem özür dilerim...
                          eyvallah sağolun. ama 3 günlük senetlerde bizde kazanmayıverelim. isterse fezaya gitsin.
                          burada o kadar saf, temiz, bilgisiz arkadaşlar var ki inannın ne mesajlar alıyoruz. şu dedi diye aldım ne olur nasıl olur diye soruyorlar. bizim sorumluluğumuzda değil ama yine de kimseyi incitmemeye zarar ettirmemeye çalışalım.
                          "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
                          Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• simurg
                            Administrator
                            • 10 Mart 2007
                            • 9248

ibugra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Simurg hocam bizim ttrak bu haberle bi tavanı hak etmiyomu
                            acelem yok, salına salına gitsin ....
                            https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• GÜKO25
                              Ankara sponsoru
                              • 02 Eylül 2009
                              • 11894

günaydın kolay gelsin arkadaşlar....
                              Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
                              Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• ARTIK'ÇI
                                kah yerde kah gökte
                                • 02 Temmuz 2009
                                • 914

Gunaydin herkese..
                                Onlara güneşi işaret ettim, onlar parmaklarıma baktılar...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information