ibugra Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 8
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
tepkiye trade riski almak tehlikeli diyorum...GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkapatın gidin diyosun kısaca :
Yorum
-
telefonda nedediysem onu diyom
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
nasıl çaktırmadan ince ince işliyor dimi.sanal kumarane. şu borsa denen mereti dünyada yasaklamarı lazım.yoksa dünyanın krizi bitmez abiBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
bu yatas neden düşmüyoMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Serdal adali ve tayfur havutcu'nun da aralarinda bulundugu 8 kisinin tahliyesine karar verdi
ozel yetkili istanbul 16. Agir ceza
mahkemesi, futbolda **** iddialarina iliskin davada, besiktas jimnastik kulubu
yoneticisi serdal adali ve teknik direktoru tayfur havutcu'nun da aralarinda
bulundugu 8 kisinin tahliyesine karar verdi.
Istanbul 16. Agir ceza mahkemesi, davaya iliskin tensip incelemesini
tamamladi.
Mahkeme heyeti, besiktas jimnastik kulubu yoneticisi serdal adali ve
teknik direktoru tayfur havutcu'nun da aralarinda bulundugu 8 kisinin tahliyesine
hukmetti.
-aa-
Yorum
-
elimizden geleni yapıyoruz bakalım..banner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu kadar düşürmüşken 51.080-51.280 arasındaki gapı kapasalar da işe yarasa.
Yorum
-
he hee....gurme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn simurg "pala " nickini bana saklarmısnız
ben alacam onu
müzayedeye çıkarlım bakalım
Yorum
-
Efendim kıdemli yazan yere yazıversinler olma mı ?gurme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn simurg "pala " nickini bana saklarmısnız
ben alacam onu
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
Yorum