Bugün İMKB İstanbul olarak Frankfurt ne derse onun peşinden gideriz gibime geliyor.Paritenin 1,32 altına sarkması frankfurtun 5800 ü delmesi hoş olmayacağı kanaatindeyim.Afiyet olsun KEYBORSA
Hisse_Trade 8
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
evropada almanya hariç bi halt yok(birde isveç,fin,norveç(isveç hariç digerleri ufaktır)),dolayısı ile üretmeyen bu adamlar,tüketen bu adamlar,borç alan bu adamlar,şimdide almanyanın ve kısmen dandik fransanın(üretimi yoktur,moda,esans,eiffel'le para kazanmaktalar(renault hariç)),şu anda yapmaya çalıştıkları şey almanya parasının destegi ile kendi boırçlarını finansal olarak dünyanın diger bölgelerine ihraç etmeye çalışmak(bu becerilebilir bir durumda aynı zamanda,yeterki karşındaki ülke aymazlık içinde olsun),ama evropanın şu anki durumu alman güdümüne girmektir,almanya bunu 3. keredir denemekte,her seferindede ingiltere tekere çomak sokmuştur,ingiltere gene tekere çomak sokmak bab'ında siyasi olarak hadi birleşelim,almanyanın borcumuzu ödemesine,ötelemesine,başka ülkelere ihraç etmemize yardım etmesi sonucu mandasına girelim durumunun finansal olarak gerçekleşmemesi için gizli savaşa başlamış olabilir....çünki şu an abd nin merkezi new york,evropanın merkezi londra(ki new yorkunda babası sayılır),asyanınkide hong kopg dur..ingiltere evropa finans kalesini almanyaya kaptırmamak için savaşa başlamış olabilir.......bu yazdıklarım komplo teorisi,dogrulugunu belirlemek için uzun vadeli izlemek gerek..su akar yolunu bulur..
Yorum
-
cumleten afiyet şeker olsun dostlar....cayyMEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
Yorum
-
-
yicek bişi yok.bugün yemöedği haketmedik.köfte ekmek var.kıymalı köftemidir.bulgurlu köftemidir yoksa eşek etimidir bilmem.3 tl yarım.yanındada ayran sadece .50 kurus
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
vmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu evropa dingozları güya anlaştı,ingiltere hariç.efsf ecb vs birde hesap vs de çıkarıp net rakamda verdiler.......ee o zaman niye düşüyor bu dax filan..Tnaaa28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi o dingozlar anlaşsa ne yazar.. öyle bir borç yükü var ki neresinden tutup anlaşsan bile altından kalkmak neredeyse mümkün değil...
Avrupada Tüketicilerin , bankaların, şirketlerin vs. vs.. toplam kamu borçları toplam Gayri Safi Milli Hasıla larından % 380 ila % 500 arası daha yüksek bir rakama tekabül ettiğinden bahsediliyor... Yani adamların 1 liraları varsa 5 lira borçları var diyelim...Farzı misal yani yada 1 lirası olan bir kişinin 2 lira bile borcu olsa nasıl ödeyecek...
Yada en güzeli ulen siliverelim borçta yok krizde yok anasını satem... varmı daha ötesi lemm desinler olsun bitsin ...
Cuma günü Avrupa'da 26 ülke "artık denk bütçeye yönelelim, bu yönelişimizi de bir merkezden kontrol edelim" dediler......... Bunu derken tek ayağı üzerinde yemin edenleri de vardır aralarında.....
Ancak bu bir yöneliştir... Niyet beyanıdır....
Eğer uygulamaya geçebilirlerse 2012 yılı sonlarında, 2013 yılı ilk çeyreğinde sonuçları gözükmeye başlayabilir...
Diye düşünüyorum.....
Saygılarımla
talebe AYI
Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum
-
2.seans baya bi şenlikli olacak anlasılan
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
*baŞÇi: Daha fazla sikilaŞtirmaya gİdebİlİrİz-bloomberg ht(12/12/2011 - 14:23:24)Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
adamlar resmen yiyosa gelin senet alında görelim diyolar :
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Ateşi çok gören cağ kebabı gibi.... hisse tutan ellerimiz yanıyooooor....GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteradamlar resmen yiyosa gelin senet alında görelim diyolar :
Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum
-
53333 kısa direnicmiz .... bu direnci geçemeye çalışacaklar muhtemelen geçirlirse tepki yükselişi 53940 seviyelerrine kadar olabilir....
Yorum
-
Epdk,bati hattindan dogalgaz ithalati icin 26 basvuruyu yapilmamis sayarak dosyalarini iade etmeye basladi
rusya'dan bati hatti
yoluyla ithal edilen yillik 6 milyar metrekup gazin ozel sektor tarafindan
getirilmesi surecinde kritik bir gelisme daha yasandi.
Aa muhabirinin edindigi bilgiye gore, epdk'ya bati hattindan dogalgaz
ithalati icin ithalat lisansi basvurusunda bulunan 26 firma, rus gazprom ile
dogalgaz alim-satim anlasmasi imzalamadiklari icin, basvuru yapilmamis sayilarak
epdk tarafindan dosyalari iade edilmeye baslandi.
Bu arada, alim-satim anlasmasi getirmedigi halde mutabakat zapti
(memorandum of understanding-mou) getiren aksel ve bosphorus sirketlerinin de
dosyalarinin iade edilecegi ogrenildi.
-tuketim rekora kosuyor
bu arada, gunluk dogalgaz tuketiminin, kis kosullarinin sertlesmesi ile
bugunku 160 milyon metrekup seviyelerinden 180 milyon metrekup seviyelerine
cikmasi bekleniyor. Yil sonunda ise cari yila iliskin toplam tuketimin 43 milyar
metrekup civarinda gerceklesmesi hesaplaniyor.
-aa-
Yorum

Yorum