yavuz1898 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 8
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
vmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryürüyüş vakti..10bin olmasada 3-5bin adım atalım..
adımları saycan yaneee
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
sn. vmr matriks konusunda neden kavga ettin anlat hele. çözüm bulalım. ayarlayalım sana matriks. sana matriks vermiyecek kurumun anlını karışlarım ben."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
abv güle güle harcayavuz1898 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn. deniz.geçen hafta 0,96 dan almıştım. sabah 0,98 den verdim.
Yorum
-
dingoz ziraate işlem bile yapmadıgım vakitlerde matriks için ,matriks firmasının dışarıya kendi satışı kadar para vermek koydu,iptal edin ülen dedim bende,tebden derinliksiz izliyorum,zaten yogun alım-satımım yokki..
radyo abey kayfaltı ettigimiz parkın içinde göletin etrafı uzun uç 1070 adım,kısa uç 960 adım...sitenin içinde bahçe duvarı kenarındaki yol ise,siteyi dolaşarak girişe geri gelene kadar 1230-1250 adım....hepsini saydım hemde..ehehehehsu akar yolunu bulur..
Yorum
-
2,13 geÇse bİ Çok gÜzel olacakgurme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2,13 geçildiğinde
seyirlik ziyafet verecek
bekliyorum
Yorum
-
Menderes e geçende bi haber geldi kap a üzeri kalın ve kırmızı olan yerde ne demek istiyor nedir o yani kısacası bilen varmı
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Alaşehir Belediyesince 24.08.2011 tarihinde ihaleye çıkarılan toplam 858,59 hektarlık alandaki Doğal Mineralli Su/Jeotermal Kökenli Gaz Arama Devri İhalesi İştiraklerimizden Akça Enerji Üretim Otoprodüktör Grubu A.Ş. tarafından kazanılmıştır.
Yorum
-
evlendirme programınamı çıkıyorsun hayırdır abivmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterboy 1.75...kilo 87-89,genel yürüyüş karakteri orta-hızlı arası...adım açıklıgı 60-65 cm arası...
Yorum
Yorum