öhm.ehm..radyo abey çıkarsa bende çıkarım,yoksa elektrik almam..ehehehe
Hisse_Trade 8
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
172 yi bitiriyorlar yavas yavas..suan 28000ARTIK'ÇI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMANG gunluk iice guzellestiOnlara güneşi işaret ettim, onlar parmaklarıma baktılar...
Yorum
-
16/11/2011 16:37

***MANGO***MANGO GIDA SANAYI VE TICARET A.S.( Özel Durum Açiklamasi (Genel) ) 

***MANGO***MANGO GIDA SANAYI VE TICARET A.S.( Özel Durum Açiklamasi (Genel) )
Ortakligin Adresi : Eyüp Sultan Mah. Mehmet Akif Cad. No: 30 Sancaktepe / Istanbul
Telefon ve Faks No. : 0 (216) 561 20 00 - 0 (216) 561 34 24
Ortakligin Yatirimci/Pay Sahipleri Ile Iliskiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : 0 (216) 561 20 00 - 0 (216) 561 34 24
Yapilan Açiklama Ertelenmis Açiklama mi? : Hayir
Özet Bilgi : Bagli Sirket Nev'i Degisikligine Istirak Edilmesi Hk.
AÇIKLAMA:
Açiklanacak Özel Durum/Durumlar:
Sirketimizin 16.11.2011 Tarih ve 53 Sayili Yönetim Kurulu Toplantisinda Istanbul Ticaret Sicil Memurlugu nezdinde 621862 no ile kayitli bulunan ve 5.800.000,00 TL (% 96,67) sermaye ile istirak ettigimiz Sepken Tarim Ürünleri Gida Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Sirketi'nin TTK'nun 152.maddesine göre nev'i degistirmek suretiyle Anonim Sirkete dönüstürülmesi dolayisiyla kurulacak olan Sepken Tarim Ürünleri Gida Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Sirketine istirak edilmesine oybirligi ile karar verilmistir.
Yukaridaki açiklamalarimizin, Sermaye Piyasasi Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayili Tebliginde yeralan esaslara uygun oldugunu, bu konuda/konularda tarafimiza ulasan bilgileri tam olarak yansittigini bilgilerin defter, kayit ve belgelerimize uygun oldugunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve dogru olarak elde etmek için gerekli tüm çabalari gösterdigimizi ve yapilan bu açiklamalardan sorumlu oldugumuzu beyan ederiz.
Yorum
-
Kap : Mango gida sanayi ve ticaret a.s. / mango [] ozel durum aciklamasi (genel) 16.11.2011 16:37:25
kap : Mango gida sanayi ve ticaret a.s. / mango [] ozel durum aciklamasi (genel) 16.11.2011 16:37:25
ozel durum aciklamasi (genel)
---------------------------------------------------------------------------------------------
ortakligin adresi : Eyup sultan mah. Mehmet akif cad. No: 30 sancaktepe / istanbul
telefon ve faks no. : 0 (216) 561 20 00 - 0 (216) 561 34 24
ortakligin yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler biriminin telefon ve faks no.su : 0 (216) 561 20 00 - 0 (216) 561 34 24
yapilan aciklama ertelenmis aciklama mi? : Hayir
ozet bilgi : Bagli sirket nev'i degisikligine istirak edilmesi hk.
---------------------------------------------------------------------------------------------
aciklanacak ozel durum/durumlar:
Sirketimizin 16.11.2011 tarih ve 53 sayili yonetim kurulu toplantisinda; istanbul ticaret sicil memurlugu nezdinde 621862 no ile kayitli bulunan ve 5.800.000,00 tl (% 96,67) sermaye ile istirak ettigimiz sepken tarim urunleri gida nakliyat sanayi ve ticaret limited sirketi'nin ttk'nun 152.maddesine gore nev'i degistirmek suretiyle anonim sirkete donusturulmesi dolayisiyla kurulacak olan sepken tarim urunleri gida nakliyat sanayi ve ticaret anonim sirketine istirak edilmesine oybirligi ile karar verilmistir.
bu haberin kap 'in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link'i tiklayiniz!
Onlara güneşi işaret ettim, onlar parmaklarıma baktılar...
Yorum
-
çöktüm tepesine zaten, nefes alamasın bırak....gurme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn simurg'un deniz çok sıkışmış
Yorum

Yorum