Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
NE OLUYOR HOCAM KRTEK İYİ BİŞEY Mİ KÖTÜ MÜ
BANA GÖRE PİS KOPACAK YUKARI DOĞRU HEDEF 3 LİRA
ENDEKS ÇÖKTÜ KRTEK VERMEDİLER BİLE
140 bin lotu yıktılar hocam iyi birşeyler olucak
hep beraber güleriz inşallah
Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
abi hergün aşağı olmaz demi bu gün alırlar biraz yukarı, sonra tekrar basarlar aşşağııııı
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
şu tspor birden yukarı fırlarmı radyolog abi ne dersin..
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Tredas hocam endeks düzelirse menderes te koparsa direk 1 tl üzerine gidecek
orada çanak 1,10 da kopuyor ABD dolar kuruna göre çanak 3,00 fiyatlarına geliyor umutluyum .....
Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
orada çanak 1,10 da kopuyor ABD dolar kuruna göre çanak 3,00 fiyatlarına geliyor umutluyum .....
3,00 tlmi aboo 5 yıldır beklediğime değer inşallah 1 ev aldırır ozaman bana
yıl sonu karı 65 / 75 milyon civarda gelebilir o zman kopabilir diyorum ben
krtek de pazartesden beri 250 bin lot toplamaış alternatif yatırım ..............
Biz trakyalıyız...
Yorum