freski derin bir bilgelik içinde düşünsel eylemlerini gerçekleştiriyor ama şimdilik hayata,olgunluga,hoş görüye dair yeterli bilgi ve deneyimi yok.......görünen bu aga,tomas bana momas,eyi tanışırız..
Hisse_Trade 8
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
abo ruyada tavan yaptıramadım ama gerçekte tavana koşuyoooooo :::GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBende gİdİyom yatmaya bugÜn son dakkalarda aldiĞim senedİ belkİ rÜyamda tavana vurdururum haydİ İyİ geceler ...
))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
KRONT GUNUN KAĞIDI OLMAK ÜZERE...mustafa71mustafa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKRONT,Şirket Türk Telekom ile 01.09.2008 tarihinde imzalanan TTDSL Entegrasyon-1 anla şması kapsamında, Türk Telekom taraf ından 800,000 USD tutarında ek satın alma için sözleşme imzalamaya davet edilmiştir.
DOSTLAR BU KRONTA DİKKAT...
MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
Yorum
-
s.a
kayıpsız günler dilerim....
üffff ne yazmışınız akşamdan beri oku oku anca sona geldim...
Öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar mübarek ellerinden öperim...
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
-
yine idgyo dan erken indimmm
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
biraz emlak konut deniyorum bakalım tutacakmı
bi gözümde akbankta 5.80 altı stopBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
vay anasını
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
az bişe tuddf az bişe goody :
Mevlana der ki;
Yorum
-
sabah tuddf benimde aklımdan geçti ama yemediGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraz bişe tuddf az bişe goody :
Yorum
-
endekse verirlerse yan kağıtlar emir silmeler ile birlikte 10 20 kademe birden düşüyor.o yüzden sığ tahtalardan uzak durmak mantıklıBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
Yorum