GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 8
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
ellerin temizmiiiii temizse attttttt ::::::::::::::SÜRGÜNEFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterel atayımmı?
)))))))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Evet çok faydalı bir yazı okurken içinde kendimi gördüm...EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEfeken ile analiz topiğine koyduğum yazıyı mutlaka okumanızı tavsiye ederim.
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
-
elimde hijyen eldiveni var merak etme sen.hassas işlerde üstüme yokturGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterellerin temizmiiiii temizse attttttt ::::::::::::::
)))))))
Yorum
-
avgyo maliyet ne?Tnaaa28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEvet çok faydalı bir yazı okurken içinde kendimi gördüm...
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
Java matriks dir o. IBS den daha iyidir sanırım. Matriks gold un üreticisi sonuçta. benzerlikler illaki olacaktır.SÜRGÜNEFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterZiraat yatırım matrikse geçti.bu program diğerinden daha kapsamlı sanırım .kullanan varmı????????"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Yorum
-
hisseye ilk girdiğim maliyeti kurtarması için 0,845 ortalama 0,85 fiyatıEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteravgyo maliyet ne?
en son manyaklıkla 0,98 den girişim ile birlikte daha önceki karların hepsini geri verdim...
galip ağanın hafta sonunda göz altına alınması ile hiç satış fırsatı vermeden 2 taban yedi ama 2. tabandan çarçabuk toplayıp 0,90 a deydi bu günde tutuklanıp cezaevine konulduğu haberi ile 0,77 tabandan açtı ve 0,82 -0,81 civarlarına çabuk topladı... ilginç kağıt ben sermayeyide zarara sokup çıkmam herhalde ama karlar gitti en azından şimdilik... ve onca harcanan zamana yazık oldu heba olmuş oldu...
ama olağan şeyler.. hisseye bile bile girdik hissenin ne olduğunu galip in ne olduğunu biliyorduk emme...
cinayate varan suçlamalarla tutuklanıp bir anda ceza evine konulacağını haliyle hiç tahmin edemezdim...
şöyle bir şeyde var ceza evine girmeseydi ve bu tutuklama hiç yaşanmasaydı hisse düşmeyecekti..." Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
-
:( allah tez zamanda kurtulmak nasip etsin. iyi takip ettiğinizi biliyorum. bir miktarı ile trade yapılarak çıkılabilir. ama işi biliyorsunuz siz. sıyrılmasını bilirsiniz.Tnaaa28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhisseye ilk girdiğim maliyeti kurtarması için 0,845 ortalama 0,85 fiyatı
en son manyaklıkla 0,98 den girişim ile birlikte daha önceki karların hepsini geri verdim...
galip ağanın hafta sonunda göz altına alınması ile hiç satış fırsatı vermeden 2 taban yedi ama 2. tabandan çarçabuk toplayıp 0,90 a deydi bu günde tutuklanıp cezaevine konulduğu haberi ile 0,77 tabandan açtı ve 0,82 -0,81 civarlarına çabuk topladı... ilginç kağıt ben sermayeyide zarara sokup çıkmam herhalde ama karlar gitti en azından şimdilik... ve onca harcanan zamana yazık oldu heba olmuş oldu...
ama olağan şeyler.. hisseye bile bile girdik hissenin ne olduğunu galip in ne olduğunu biliyorduk emme...
cinayate varan suçlamalarla tutuklanıp bir anda ceza evine konulacağını haliyle hiç tahmin edemezdim...
şöyle bir şeyde var ceza evine girmeseydi ve bu tutuklama hiç yaşanmasaydı hisse düşmeyecekti..."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Yorum
-
Yorum