herkese iyi akşamlar yarına dkkatli olmak lazım
Hisse_Trade 8
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Dış Piyasalar
'Parasal teşvikler sürecek'

Fed Başkanı Bernanke, iyileşen istihdama ve yükselen enflasyona karşın gevşek politikanın süreceğini söyledi
www.borsagundem.com
29.2.2012 - 17:43

Fed Başkanı Ben S. Bernanke, işsizlik oranının düşmesine ve yükselen petrol fiyatlarının enflasyonda geçici bir yükseliş getirebilecek olmasına karşın, parasal teşviklerin sürdürüleceğini söyledi.
Bernanke, bugün Temsilciler Meclisi Finansal Hizmetler Komitesi'nde yaptığı konuşmada, "Şu sıralar, işsizlik oranının düşmesi ve enflasyon görünümünün düşük kalması ile birlikte, komite, yüksek oranlı genişlemeci duruşun sürdürülmesinin, Fed'in iki hedefi olan istikrarlı fiyatlar ve maksimum istihdamın sağlanması ile uyumlu olduğu değerlendirmesinde bulundu" dedi.
Bernanke, Kongre'de yapacağı iki yarı yıl para politikası konuşmasının ilkinde, istihdam piyasasındaki "olumlu gelişmeleri" tanımlarken, aynı zamanda, "İş piyasası normalden uzak kalmaya devam ediyor" şeklinde değerlendirmede bulundu. Fed Başkanı, benzin fiyatlarındaki son yükselişin enflasyonu muhtemelen geçici olarak yukarı iterken, tüketicilerin satınalma gücünü azalttığını sözlerine ekledi.
Bernanke'nin konuşması, dünyanın en büyük ekonomisinde son dönemde görülen güçlenmenin, Fed'in, "istisnai düşük" faiz oranlarının 2014'ün sonlarına kadar sürdürüleceği yolundaki görüşünü değiştirmediğini işaret ediyor. Aynı zamanda, Bernanke, ilave politika gevşemesinin değerlendirilmekte olduğu yolunda bir işaret vermedi.
ABD'de işsizlik oranı Ocak ayında son üç yılın en düşük seviyesine inerken, tüketici güveni arttı ve konut satışları tırmandı. Dow Jones Endeksi dün 2008 yılından bu yana ilk kez 13,000 puanın üzerinde kapandı.
Yorum
-
AKSEN GÜNLÜK
KIRMIZI VE SARI YUVARLAKLARA DİKKAT EDİNİZ AZALAN İŞLEM HACMİYLE 364 DİRENCİ KIRILMAYA ÇALIŞILMIŞ BECERİLEMEMİŞ VE GERİ GELMİŞ

Uploaded with ImageShack.usDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
İŞADAMI GALİP ÖZTÜRK, METRİS CEZAEVİ'NE GÖNDERİLDİ
"Organize suç örgütü kurduğu" iddiasıyla tutuklanan işadamı Galip
Öztürk ile Cengiz Kaya, Metris Cezaevi'ne gönderildi.
Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne sevk edilen ve aralarında işadamı
Galip Öztürk'ün de bulunduğu 10 şüpheli, burada Cumhuriyet Savcısı
Muammer Akkaş tarafından sorgulandı. 1 şüpheli savcılık sorgusunun
ardından serbest bırakılırken, 9 şüpheli tutuklanmaları talebiyle
mahkemeye sevk edildi. Mahkemede sorgularına devam edilen işadamı
Galip Öztürk ile Cengiz Kaya tutuklanırken, diğer 7 kişi tutuksuz
yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Bir süre adliyede tutulan Öztürk ile Kaya, işlemlerin
tamamlanmasının ardından Metris Cezaevi'ne sevk edildi.
IHA
Yorum
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Bu olay biraz benim işe benzemiş. Birgün çarşıda işim vardı. Arabayı park ettim.2 saat sonra geldim .kumandaya basıyorum arabanın kapıları açılmıyor.ama açılma sesini duyuyorum arabanın kapıları ısrarla açılmıyor kafayı yiyecem resmen, ben arabayı park ettikten sonra yanıma büyük bir tır park etmiş.benim araba tırın arkasındaki arabaymış.arabanın aynısı tırın önüne park edince benim arabam zannettim.sabah sabah biraz gülün..........azina Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBugün bizim ev sahibi arabanın üzerindeki karı temizlemiş. Kumandaya basmış yandaki araba açılmış
gülmeyelim diye de şey diyor. Buzlu havalarda benim sileceklerimi kaldırıyor genelde bende bi iyilik yapayım dedim
kağıt yok elimizde bari eğlence olsun...

Yorum
-
günaydın arkadaşlar....Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum

Yorum