iyi bayramlar dostlar.
Hisse_Trade 8
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Key Borsadaki bütün forumdaslarin bayramini kutlar, saglik ve esenlikler dilerim.Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...
"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."
NIETZSCHE
Yorum
-
Vesile ile bir animi yazmak istiyorum. 3 Sene evvel, Malum "diktatör" site`de Bayram tebrigi yazmistim. Hemen ihtar aldim. "ne oldu niye" diye sordugumda 2inci ihtar ve ceza aldim. Her tebrik yazisimda o mubarek (!) insanlar aklima gelir.
Bunlara göre gestapolarin ruhuna rahmet yagar...Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...
"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."
NIETZSCHE
Yorum
-
Dostluğu, sevgiyi ve geleceği... Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı... Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramınızı kutlarım.[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
Sn. Keyborsa yöneticilerinin, katılımcılarının, okuyucularının ve ailelerinin kurban bayramı kutlu olsun.
Yorum
-
hayırlı olsun sevgili hocamsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBuradan devam edelim, hayırlara ve bol kazanca vesile olsun dileğiyle...
bol kazanç dileklerinize çok teşekkürler
bayram mesajını yarın yazacağım ölmez sağ kalırsak....
şimdi kurbanlık KOÇUMUN yanında yatıyorum...başkan çalar diye ayrılamıyorum başından, uyumak yok
hayırlısı ile çaldırmadan zabaa çıkıp bi keseydim...
Yorum
-
-
Samsung wave 2 deki arıza yüzünden tüm telefon bilgilerim uçtu. :( telden görüştüğüm arkadaşlar telini özelden bana yazarsa sevinirim...
Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSamsung wave 2 deki arıza yüzünden tüm telefon bilgilerim uçtu. :( telden görüştüğüm arkadaşlar telini özelden bana yazarsa sevinirim...
SN SİMURG
öncelikle sizin, ve diğer üye arkadaşlarımızın bayramını kutluyorum
yaşadığınız olay sinir bozucu bir durum bilirim mail hesbaı eşleşmesi falan olsa çok iyi olurdu bada nedir bilmediğim için bişey diyemiyorum
rehberinize sızabilirim bu arada
saygılar iyi bayramlar
Yorum
Yorum