simurg Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 8
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
stoploss kaç simurg hocam.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdeva yok elimde ama denizi inadına topluyorum inadına...bakalım ya o pes edece ya ben...
ama pes etmeye niyetim yok...
bucim için tebrikler sabah almadık kafamı duvara vuruyom
Yemen yolu çukurdandır,
Karavanam bakırdandır,
Zenginimiz bedel verir,
Askerimiz fakirdendir...
Yorum
-
-
Yorum
-
deni,zde stop yapmadım, yapmaya da niyetim yok açıkcası. sattıklarımı geri almak için büyük çaba harcamam gerekebilir... 17 de vermedim....demobig Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterstoploss kaç simurg hocam.
bucim için tebrikler sabah almadık kafamı duvara vuruyom
burada hiç vermem...
Yorum
-
geliyo hocam nasıl engelleyebilirizki?EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaşlar bu sonu foni ile biten sitelerin indirim mailleri geliyor mu size?
Yorum
-
o mail seçip junk yada gereksiz mail diyebilirsiniz.ibugra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeliyo hocam nasıl engelleyebilirizki?
o değilde bana gelmiş bir tane 3 de 1 fiyatına uşak diyor. dilsiz uşak sandım ben. açtım baktım paraşütsüz uşakmış.
18.00 den 6,16 ya düşmüş
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
Kurban bayraminizi Şİmdİden kutlar sevdiklerinizle beraber saglik ve huzur icinde bİr bayram gecirmenizi dilerim.Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
-
-
Bende ufaktan kaçayım zaten borsadanda bi tad alamadım 2 gündür...
belki uğrayamam bi daha ... bayram süresi dahil..
şimdiden tüm dostların kurban bayramı kutlu olsun..
hepinize iyi bayramlar dilerim..
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
-
-
iyi bayramlar, kalın sağlıcakla...Tnaaa28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBende ufaktan kaçayım zaten borsadanda bi tad alamadım 2 gündür...
belki uğrayamam bi daha ... bayram süresi dahil..
şimdiden tüm dostların kurban bayramı kutlu olsun..
hepinize iyi bayramlar dilerim..
Yorum
-
Sisecam'in 2011/9 aylik konsolide net kari 492.298.410 tl (2010/9 aylik: 267.528.317 tl)
-matriks-
Yorum
Yorum