Hisse_Trade 8
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Günaydın ahali bol kazançlar.
Bu fıkrayı daha önce bi yerlerde okumuş olabilirsiniz ama ben gene de yazayım.
Temel arabasını satmaya çalışıyor fakat bir türlü satamıyormuş. Arkadaşları bu durumu görünce temele sormuşlar.
Hayırdır neden satılmıyor. Temelde araba 150.000 de olduğundan kimse yanaşmıyor diyormuş. Temeli bi ustaya göndermişler. Usta durumu halletmiş kilometreyi düşürmüş. ARadan gene zaman geçmiş arkadaşları bakmış araba hala temelde. Gene niye satılmıyor demişler.
Temelde ; daha 7000 de araba satılırmı ben salakmıyım demiş
Şimdi bizim borsadaki durum da buna benziyor. Tam borsa düşüyor satacağım kağıdı. O an fiyat uygun geliyor. Borsa bi hareketleniyor. ulan biraz daha bekleyeyim mi diyorum. Ve sonuç malum .......::[AZİNA]::...
Yorum
-
-
soda trendde 3,34 de yazdık 3,49 gördü. bilanço beklentisi ile alanlar satışa geçti. 3,29-3,26 destekleri.ibugra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterefekent hocam soda da bozulmamı var dün çok düştü"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
tepki için olumksa da trade kalkıştım , hayırlısı bakalım...
Yorum
-
11.90 da önemli bir direnç var... burayı izlemek gerek...kenanji Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg abi bu dencm a musaitseniz bir daha bakabilir misiniz. fallik fallik hareketler yapıyor sürekli.
Yorum
-
hocam 3,30 maliyetle 1,5 senedir duruyo bekliyoruzEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteremmi arena duruyor mu?
Yorum
Yorum