Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı
abi senin bu klgyo aşkına hayranım :)
DEVAMMMMMM:081::081::081:
abim aşık olmuşsa boşuna olmamış ::))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
yoklama aldım nerde bu millet gelince bir ceza keselim olmayanlara simurg hocam ne dersin :
afiyet olsun..
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
yoklama aldım nerde bu millet gelince bir ceza keselim olmayanlara simurg hocam ne dersin :
afiyet olsun..
olanlara mükafat verseniz ................................
Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
11 kullanıcı var online
m20, bogazici77, eren@, faruk0090, GÜKO25, ibugra, marina3520, mesut72, mustafa71mustafa, radyolog, tekdem
bi yoklamada benden 11 kişi var az yiyin millet mesai başlıyor
mesai başladı millet geldi sen nereye gittin yah...;)
endeksten de zevk almıyorum ruh gibi izliyorum... bi atraksiyon yok... coşku yok... vericen şelale yapıcan vericen ralli yapıcan .. ama bişii yapıcan...
herhal millet te zevk almıyor bu mıymıntı endeksi izlemeyi bırakıp kaçıyor...
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum