ftr djİa 12107 Üzerİ tutunursa daha yÜksek Çapli yÜkselİŞler yaŞariz derİm
Hisse_Trade 8
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Hocam GÜKO nun Ankara Sponsoru yrine , gönüllerin vekilimi desek.radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersen gönülllerin vekilisin güko :081::081:

Yorum
-
dikkatli olma zamanları yaklaştıBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
saol abim ...radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersen gönülllerin vekilisin güko :081::081:
şu ıdgyo kafamı kurcalıyo
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
amg ben böle işin dün 3.50 den ıdgyo aldık 357 geçemiyo diye 356 den verdik kağıdın yaptığına bak oynamıyom borsa morsa daha :::
((((((
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
Güko 6 points kar yapmışın küsüyon..k14 zararda ziyanda olanlar napsın kendilerini balkondan aşağı atsınlar o zaman hemencik...GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteramg ben böle işin dün 3.50 den ıdgyo aldık 357 geçemiyo diye 356 den verdik kağıdın yaptığına bak oynamıyom borsa morsa daha :::
((((((
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
-
S.a. Dostlarrrr...MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
Yorum
-
abi küsmüyom kendime kızıyomradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterküsme güko
Mevlana der ki;
Yorum
-
senin yerine ben kar ayzdım güko,,,GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersaol abim ...
şu ıdgyo kafamı kurcalıyo
için rahat olsun...;)
Yorum
-
balkon kurtarmaz sakat makat kalırlar daha yüksek bir yerden atsınlar ::::Tnaaa28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGüko 6 points kar yapmışın küsüyon..k14 zararda ziyanda olanlar napsın kendilerini balkondan aşağı atsınlar o zaman hemencik...
)))))))))))
Mevlana der ki;
Yorum
Yorum