PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
2000 Yılından Bu Yana Endeks Hareketlerinin Günümüze Uyarlaması...
Collapse
X
-
ağam bu sözün üstüne ne diyebilirim ben de çok memnun olurum devamın dan yanayımKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
-
Yorum
-
eren o düzeltme yanlış zaten bu b dalga tepesi değilse 4 dalga bitti 5 ci dalgaya girdik derim.şayet pazartesi bayır aşağı yapmazsa 4 teyit edilmiş olur.yok salarsa tepe görüldü ve b bitti c dalgası için inecez ve 4 daha altta olacak demektir.neyse benden bu kadar.ısrara gerek yok ben bayram sonuna kadar izinliyim sonrasına bakarız.ama yüksek ihtimalle görüş bildirmeyi tam kapatacağım zira çok zamanımı ve konsantremi bozuyu.buda bana zarar veriyo.tekrar hoşça kalın.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
dow +++++ 220 olmuşPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervalla abi...
o pastadaki ŞORT kurumlar buralardan da şortluyorsa, bu borsa düşmez... 80 de olur 90 da
ha eğer buralardan 10000-15000 şortu feda edip,
pezemek TEB-CİTİ-MERİL in karını verirlerse iş değişir, düşebilürüz...
adam kumpasa sokmuş, vereceksin karını (longcuların 23 ünde İŞ e verdikleri gibi )
he eğer vermezsen
sökeeee, sökeeee alır
hey yavrum İŞYATIRIM nasıl gaçmış, akıllı adamın hali başka
12500 şort kapatılmış amaaaa.... feda etme değil bu...
işi bilenler KOLU KESİP gaçmış.... iş-ak-garanti-finans
şort diğer hala öküz gibi düşer diye bekliyor....
3 pezemek.... kılını bile kıpırdatmamış...
piposunu tüttürüyor

bu pasta bu haliyle bence FELAKET dostlar
eksper abi acele bu borsayı düşüremezse halimiz duman... ahanda buraya yazıyorum
DUA EDELİMDE sanko da çok para vardır da, şort kapatmaya kalkmasın... oda kapanmaya başlarsa
bile istemiyorum
AĞIT, birdenbire gelip geçmeyecek DELİP geçecek....
Yorum
-
pega yoruldum pazartesi bakarız.şu an bakacak halde değilim.telden sölerim.buraya yazma işi bitti.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
tamam abimmmm... bende şimdi demedim zaten... hafta sonumuz vartaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpega yoruldum pazartesi bakarız.şu an bakacak halde değilim.telden sölerim.buraya yazma işi bitti.
iyi tatiller, iyi geceler...
ekaya abim bakar o zaman.... gerçi o dün baktı sağolsun da, ben onlardan anlamıyorum
ama şortçulara .... örekesini gösterecek bişeylere benziyordu...
yukarıya doğru mavi mavi resimler vardı
Yorum
-
o kanal yok bendeflamencopuro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpega,beyaz tvde bozkürt ler yayında tartışıyorlar;)nasıl oliiiur bu oluşum koptum yaw
bu kelimeyi doğru yazdın değilmi ? anladığım kadarı ile PKK lılardan bölücülerden bahsediyorsun
eğer öyle ise
o canım, güzelim kelimeyi nasıl böyle lekelersin ?
Yorum
-
yok yaz... bende yazmıyorum ne zamandır siyasi şeylerflamencopuro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhemen kızıyosun,ekranda yazıyordu ordan aldım,aslında yeri değil siyasi yazmayacağım bundan sonra,tutamıyorum kendimi,izlersin dedim,adminler de kızmadan konuyu kapatayım
canımda çekmiyor değil... şöyle güzel bi malzeme çıksada az sövüp saysak heç fena olmaz
emmeee
benim bayrağım, ATATÜRK ümden sonra en büyük varlığım, sembolüm, avatarım, hayatım olan
BOZKURT
umu sündürme, ona elleşme... hele ki hele yazdığın kelime ile bir araya ASLA GETİRME
gerisi serbes, ne yazarsan yaz
Yorum
-
çok güzel bir enstantane yakaladım dostlar... paylaşayım istedim
tabi önemli olan bunu iş işten geçtikten sonra değil, önceden görebilmek

biri haftalık, biri günlük
ve dönüşler...
21 mayıs haftasında haftalığın dönüşü ve 23 temmuzda günlüğün dönüşü
milimetresine kadar aynı
alt bolingerden destek alıp 3. barı (pardon günlük 4. de zıplamış, ama problem yok olur o kadar ) yukarı uzun atması, macd ve özellikle rsi indikatörlerinin sert şekilde dönüşü....
herşey aynı
hatta bir önceki tepelerinden gelişleride aynı
Yorum
-
neredeyse 1 aydır haber, gaste falan okumuyordum... bu haberi malzeme olsun diye koymuyorumPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryok yaz... bende yazmıyorum ne zamandır siyasi şeyler
canımda çekmiyor değil... şöyle güzel bi malzeme çıksada az sövüp saysak heç fena olmaz
resmen İÇİM KAN AĞLIYOR... ağlayasım var, çıldırmamak elde değil

tü ALLAH BELANIZI VERSİN...
başınız dahil, tüm badem bıyıklılar topunuz bi tahtadan gidin, gamyonlar altında kalırsınız İNŞALLAH
sizi başa getirenideee, size oy verenide, sizin yapacaanız işide....
duman çıktı kafamdan yaaa
ABD, ALMANYA, İNGİLTERE denen ecdadını siktimin evlatlarına resti çekip...
kurup destekledikleri PKK yı bitirtemiyorsunuz...
500.000 askerim... 200.000 polisim
her ALLAH'ın günü can korkusu ile yatıp, kalkıyor...
birde şu çektikleri KEPAZELİĞE bak.... ALLAH'ım daha neler görecez yarabbim
üç-beş SOYSUZUN elinde oyuncak oldu, koskoca memleket ya
lan neyse fena dellendim
resmen İĞRENİYORUM
1 aydır haber, gaste okumuyordum, nerden okudum la
Yorum

Yorum