Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
2000 Yılından Bu Yana Endeks Hareketlerinin Günümüze Uyarlaması...
BU BRKSN HANGİ APTAL ciziyorsa grafiğini suratına tuküreyim aptal adam ulen az aheng olur grafikte be bu spk daki aptallar ne yapar onuda merak ederim şu grafikten manuple olduğu bariz ya
oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
işlerine geldimi ağalar manuple var dedilermi hemen soruşturma lem şunun grafiğinden adam hop der ya ne oluyor lem dingonun ahırımı burası ıstediğin eşşşeği skesin resmen istediğiniz eşşşeği tutuğunuzu sken diyorlar
BU BRKSN HANGİ APTAL ciziyorsa grafiğini suratına tuküreyim aptal adam ulen az aheng olur grafikte be bu spk daki aptallar ne yapar onuda merak ederim şu grafikten manuple olduğu bariz ya
bi dakka abi... o benim kağıdım
lütfen yani
12.07 günü... SPEK yani GLOBAL deki gavat... 7,20 ortalama ile 200.000 lot mal gapmış ekiplerden
YA BU GLOBAL meselesi değil abi bu kadar acemice grafikmi yapılır ya az bar cizer insan oynatır barları ulen hangi hıyar ciziyorsa ona diyom az yoncaya bak grafik cizmeyi oğren maho sığır ökuz
YA BU GLOBAL meselesi değil abi bu kadar acemice grafikmi yapılır ya az bar cizer insan oynatır barları ulen hangi hıyar ciziyorsa ona diyom az yoncaya bak grafik cizmeyi oğren maho sığır ökuz
abim.... hergün geliyorum matrikste yeni hisseler görüyorum
30-40 tane yeni HALKA İTELEME yapmaya çalıştılar... KY nin haberi yok
sor hissecilere, gaçından haberleri vardı.... hiiiiççç
1 hafta önce itelenen kağıt... al bak
4 liradan arz etmişler.... şimdi 20 lira... vay babam vay... çok değerli şirketimiş, ucuz satmışlar
sööödürecen mübarek günde beni abi la
yurdum KY si 1 lot almış mı ?.... yok
halka arz ediyom diye çıkıyorlar.... alıcı yok...
şirket sahibi mecbur alıyor kendi hisselerini geri... SOKUYOR bi tarafına
bu hisseler KY çarpma yeridir... emme KY olmayınca
karatay bu 31 ve 69 bu adam barız tahtaya gelene küfür ediyor 1 ve 11 de aynı alırken 1 ve 11 rakamlarıyla almak ve satmakta tahtada küfürleşmek demektir
ama çok komik olmuş harbiden aslında zavk olsun diye 31 31 alacan 300 500 tane sonra 69 69 satacan ite
Pastaydı börekti bakın bakalım şeyin şeyini bulabilecekmisiniz.hehehe.ula dünden beri bi adam gibi düşüremediz.eyiki bugün takılmamışım.dünden karanlığa sıktıkya bugün üstüne az güneş doğdurtmuş ağam.tatile devam ağama selam.az daha oynaşın bakalım.bandın dipcezini bulmuşsunuz kapanırken.bu bakalım yarına ne meyve getrecek.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
karatay kardeş,ağ atmış ky bekliyor tahtacılar özetle,bu borsadan kağıt almak için çok tecrübeli olmak lazım
derinlikli izleyenler serap görüyor özellikle iflas tahtalarında,emirler düzmece,sil babam sil kademe düşür,sil kimler gelmiş bak
5 kademeden daha fazlasını ve alanı satanı da gördüklerini düşünüyorum,muz cumhuriyetinde her ...ok olur,aklı olan kağıt almaz burdan
oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum