vobta işlem olmuyormu 300 de takıldı kaldı
2000 Yılından Bu Yana Endeks Hareketlerinin Günümüze Uyarlaması...
Collapse
X
-
uzunlar şokta ondandır.az depecez sanırım.kani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervobta işlem olmuyormu 300 de takıldı kaldıŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
hiç tepecek güç göstermiyor abi... 2 kademe bile kaldırtmıyor kafayıtaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteruzunlar şokta ondandır.az depecez sanırım.
bildiği bişey var namussuzun...
Yorum
-
ağam bu kadar aşağı hevesli varken nasıl basacak meraktayım.PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhiç tepecek güç göstermiyor abi... 2 kademe bile kaldırtmıyor kafayı
bildiği bişey var namussuzun...ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
325 bar kapanışı kısada kalmamak eyi iştir.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
arkadaşlar karanlığa son kurşunuda bugün sıkmış olayım,bölece güzel bir tireyt nasıl yapılır sizlerde öğrenmiş olunuz.demekki sistem ve bilgi her zorluğu başarışmış.bulunduğum ortamda hava çok sıcak olmasından dolayı havalar serinleyinceye kadar tireyde ara vermiş ve azda dinlenmiş olmak adına başka bir zamanda tireyd yapıncaya kadar tüm katılımcılara hoşça kal derken hakkınızı helal ediniz benden şimdilik bu kadar.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
500 -700 aralığı biryere kadar uzunlar tutulabilir zira sistem 200 den beri uzunda hala uzun devamda.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
5 mn ye göre 76300 uzun için kesin istoptur.hayırlı akşamlar.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
cık... gerek yok... akşam akşam kapadım... flatPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster400 den şort abi... belki kapatırım belki taşırım
Yorum
Yorum