PEGA , ablam , vallahi de ,billahi de 73 nolu iletinde alıntıladığın o yorumları bende anlayamıyorum, kendi kendime acaba yaşlı GUZİYE yim ondanmı diye utanıp soramıyordum , sağolasın sende çözemeyince cesaret aldım. Acaba SN.BABO ve KUZU aşağımı derler yukarımı derler . Sende anlamazsan ki vay halimize umudum sende ne yap yap bilmeceyi çöz. Aşağımı , yukarımı... Selamlarımla ,
2000 Yılından Bu Yana Endeks Hareketlerinin Günümüze Uyarlaması...
Collapse
X
-
Pegasus ustam şükür kavusturana diger koyde seni yasakladıklarından beri ogrenmedigim küfür kalmadı baskan rica etti yazdığım bazı kötü msj lar olmuştu oranın ibrikci baslarına sildim su anda yeni üye oldum seni görünce bayram icinde bayram yasıyorum Allah bir daha ayırmaz inşallah seni herdaim izlemeye devam yüreği guzel insan Allah'a emanet ol...
Yorum
-
çok teşekkür ederim sevgili DOSTUM...ve tüm dostlarımErsancolak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPegasus ustam şükür kavusturana diger koyde seni yasakladıklarından beri ogrenmedigim küfür kalmadı baskan rica etti yazdığım bazı kötü msj lar olmuştu oranın ibrikci baslarına sildim su anda yeni üye oldum seni görünce bayram icinde bayram yasıyorum Allah bir daha ayırmaz inşallah seni herdaim izlemeye devam yüreği guzel insan Allah'a emanet ol...
sizlerin bu güzel dilek ve temennileri ile, bu kokuşmuş dünyada ayakta durmaya çalışıyorum...
sevgiler
Yorum
-
takip eden dostlarım bilirler
mümkün mertebe televizyon izlemekten (vadi hariç ) mümkün mertebe kaçınırım...çünkü televizyon seyrederken ettiğim küfürlere günah yazılıyorsa...
RABBİM esirgesin, ebedi CEHENNEM'den çıkamam ben...
dün 10 dakika heber geçti yetti
bilmem nereye mülki amir diye atadıkları pek muhterem şahsiyet
HUZUREVİ SAKİNLERİNE
''BU BAYRAM HANGİ BAYRAM...?'' diye soruyor
ne dersiniz buna (ben önceden dediydim zaten )
böyle nerede İNSAN İÇİNE ÇIKMAMIŞ, ASOSYAL...iki lafı bir araya getiremeyenPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterliyakatı olmayan ba'zı şahsiyetleri, önemli mevkilere getirirseniz, böyle olur...kendini bi HALT sanır
aynen liyakatsızların 9 senedir ülkeyi yönetiyoruz adı altında, batırdıkları...diktatörlüğe götürdüğü gibi
şahsiyet var ise
sadece BADEM BIYIKLI olduğu için ÖNEMLİ MEVKİİLERDE...
YÜCE MİLLETİMİN,
5000 yıllık devlet gelenek ve göreneğinin içine ettiler 9 senede
Yorum
-
AHMET TAŞGETİREN
denen DENSİZİN köşe yazısını okudu TRT de spiker
aynı yazı da 50 kere KÜRT SORUNU
lafını kullanmış, arkadaş
ULU ÖNDER
ATATÜRK'ümüzün
kurduğu bu büyük TÜRKİYE CUMHURİYETİ devletimizde,
KÜRT SORUNU diye birşey olmadı hiçbir zaman.
3 KASIM 2002 ye kadar PKK TERÖR ÖRGÜTÜ sorunu
o tarihten sonrada
YAHUDİLERİN ATADIĞI adamlar tarafından yürütülen
TÜRKİYE CUMHURİYETİ'Nİ BİRAN EVVEL BÖLME
CUMHURİYETİ YIKMA...
SORUNU olmuştur ve olmaktadır
Yorum
-
o gün geçmiş....PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDax
6080 ide geçerseki (vaziyet öyle görünüyor )
buraya takılmıştı...PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu ay
6145
çok kritik rakam...yön tayini
üstünde 6600 e kadar bir hareket izletebilir....DİRENÇ olursa aşağı gömebilir daxı
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
ALMAN KEDİSİ
yine dolanıyor oralarda, ciğer denk getürebilürmüyüm diye
Yorum
-
dax 5975 lerde şu an
sn pegasus ASLAN 38 lerde desteği var mı?geçenlerde tavan yaptı ama bilançoya bağlı suni hareket dediler,geri geldi zaten,son bir kurşunum kaldı aslana mı harcasak?
oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
Sn üyemiz,flamencopuro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdax 5975 lerde şu an
sn pegasus ASLAN 38 lerde desteği var mı?geçenlerde tavan yaptı ama bilançoya bağlı suni hareket dediler,geri geldi zaten,son bir kurşunum kaldı aslana mı harcasak?
avatarınızda tütün mamüllerini özendirici resim kullandığınız için, 5432 sayılı KHK gereğince, 72 TL para cezası yemiş bulunmaktasınız. Torpiliniz varsa yırttınız, aksi halde hapı yuttunuz.
Yorum
-
abi bunnar bi tepsi KÜNEFE yi yemeden toplanmazlarFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterLa hani nicesiniz? Bayram bitmedi mi diyar-ı gurbet elde?
Zala münge golay adam sığyar.
valla ben buradayım
zabahtan DAX a direnci GODUM çıktım...
nasıl iyi goymuşmuyum ?PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDax
6080 ide geçerseki (vaziyet öyle görünüyor )
Yorum
-
flamencopuro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdax 5975 lerde şu an
ahmet hakkı hocamız yapmış ANALİZİNİ, gördün mü ?Ahmet Hakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterASLAN'ın kârı geçen yılın 9 aylık dönemine göre 649.958 TL'den 11.163.625 TL'ye çıkmış. Müthiş bir artış...
Yine ASLAN, dibine en yakın hisselerde 3. sırada ve yön hala aşağıyı gösteriyor.
Py'den bu konuda bir açıklama bekliyorum...

en son baktığımda orta vade için 25,00
lira fiyat biçmiştim bende
sonra detaylı bakarım bir dahi senin için...
Yorum
-
FNT Hocam,FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn üyemiz,
avatarınızda tütün mamüllerini özendirici resim kullandığınız için, 5432 sayılı KHK gereğince, 72 TL para cezası yemiş bulunmaktasınız. Torpiliniz varsa yırttınız, aksi halde hapı yuttunuz.
forumun 3 tarafı açık ve çatısızsa sigara içilir yoksa kes cezayı
Yemen yolu çukurdandır,
Karavanam bakırdandır,
Zenginimiz bedel verir,
Askerimiz fakirdendir...
Yorum
-
bu artistik patinaj TEKNİĞİNİ çok SADE bir ÜSTADIMDAN örgenmişem :081:
şekilde görüldüğü gibi:
TREND dönüşlerinin habercisi ve sinyali BÜYÜK HACİM çubuklarıdır

DOW' u
1 aydır nispeten HACİMSİZ denebilecek çubuklar ile YUKARI SÜRMEKTE, GALEKTERİ BOZUK OKÜZLER...
şekilde çizdiğim gibi...
350-400 milyon hacimli bir BAR...
muhtemelen TRENDİ değiştireBİLEcektir...yakın zaman içerisinde
YATIRIM TAVSİYESİ DEELDİR
Yorum
-
Pega,
Forumumuzda hoşgörü, saygı ve sevgiyi tesis edip, bu çerçevede paylaşımı sonuna kadar destekliyoruz.
Elimizde ceza tutanağı ile dolaşıp, hergün üyeleri cezalandırmıyoruz.
Keyborsa'yı ANAVATAN olarak kabul edip, paylaşım yapmanız iyi güzel hoş da...
25 MİLYON TÜRK VATANDAŞINA "SIĞIR" deme hakkını ne KEYBORSA, ne ANAYASA ne de başka bir kurum verebilir.
Gaza gelip yazdıysanız düzeltiriz,
Boş bulunup yazdıysanız yine düzeltiriz.
Ama...
Sürekli mesaj takip et, uygun olmayanları düzelt...
Yormayın bizi arkadaşlar.
Nerede çokluk orada ...luk olmasın.
Seviyeli paylaşımların her zaman arkasındayız.
25 milyon TÜRK insanına "SIĞIR" diyenlerin değil...
Bu konuda polemiğe, tartışmaya girmem, girmeye de gerek görmem...
Yorum
Yorum