Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
2000 Yılından Bu Yana Endeks Hareketlerinin Günümüze Uyarlaması...
sn.pegasus,sizi bulmak çok zor oldu,diğer siteden misafir olarak takip ediyordum,marshall-45-47 ye gelir demiştiniz,tebrikler,bundan sonraki rotası ne olur?
iheva ya da saplandık,kaldık,onun yüzünden evlenemiyorum:(
oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
sn.pegasus,sizi bulmak çok zor oldu,diğer siteden misafir olarak takip ediyordum,marshall-45-47 ye gelir demiştiniz,tebrikler,bundan sonraki rotası ne olur?
iheva ya da saplandık,kaldık,onun yüzünden evlenemiyorum:(
teşekkür ederim sevgili DOSTLARIM...bir laf vardır
''TÜRK'e beylik vermişler, önce babasını kesmiş...''
liyakatı olmayan ba'zı şahsiyetleri, önemli mevkilere getirirseniz, böyle olur...kendini bi HALT sanır
aynen liyakatsızların 9 senedir ülkeyi yönetiyoruz adı altında, batırdıkları...diktatörlüğe götürdüğü gibi
MARŞAL için öyle mi demişim, hatırlamıyorum ki...hangi birini hatırlayayım
tek hatırladığım
SONME
6,80 geçerse...8,20 onuda geçerse 10 olabilir...yanlız dikkat edin biyerin altına gelirse 5yakar demiştim
1 hafta içinde 8,20...1 ay içinde 5, hatta 4,5 yaktı
birde AFYON...birşeyler olabilir ama şimdi değil, sadece izleyin demiştim... (1 aydır yatıyor )
KONYA, ( kaç 280 di galiba ) üstünde 300, orayıda geçerse 350 demiştim
SAYFAMIDA KİLİTLEDİLER, o kadar gönderimde gitti...çok emek harcamıştım ZAYİ ettiler, suç teşkil eden mesajı silip, geri kalanını açın kullanıma...
yoookkk illaki HİPNATÖRLÜK edecekya...
gelelim MARŞAL a
yatırım tavsiyesi değildir
kısaca
47 üstüne geçip sağlamlamadıkça...
46---46,5 önemli destekler...46 yı kırarsa çok büyük ihtimal ile 38yakar...
Artık yüzleşin. Bu krizin çözümü yok!"
İngiliz gazeteci Matthew Parris, Avrupa'daki ekonomik krizi anlatırken çarpıcı değerlendirmelerde bulundu
05 Kasım 2011 Cumartesi, 16:58:53
Fransa’nın Cannes kentinde gerçekleşen G-20 Zirvesi'nde en çok konuşulan konu Yunanistan'daki krizdi. Zirvenin ilk gününden itibaren liderler karşılıklı temaslarda bulunsa da etkinliğin merkezindeki asıl konu Yunanistan ve Euro Bölgesi’nin geleceğiydi. Yunanistan başbakanı Yorgo Papandreu'nun Avrup'nın yardım paketini referanduma götürme girişimi ve hemen ardından Avrupa'dan gelen baskılarla bundan vazgeçmesi bu haftaki krizin diğer boyutlarıydı. İngiliz gazeteci Matthew Parris, The Times'da yayımlanan son makalesinde bu krizle ortaya serilen görüntüyü kaleme aldı ve Avrupa'ya ciddi uyarılarda bulundu. İşte Parris'in o yazısının tamamı...
YÜZLEŞİN. EURO KRİZİNİN BİR ÇÖZÜMÜ YOK Hem seçmenler hem de liderler kendilerini kandırıyor. Avrupa kabul etmeli ki bu düşüşten çıkış yolu yok.
babo abi kuzu der ki: skender eğitimi tamamladı, herşeyi cortladım. ee zaten kaç zamandır cort cort gidiyorduk..şimdi long zamanı değil mi?
hemi de bir sürü boğa kanı akmışken.
bundan tami tamina 35 sene evvel....newyork ta mektepteyim...duhtora yapiyorum....
bu skender ekonomi tarihi anlatiyor....1929 krizinde....banka sahipleri ve genel mudurleri toplanmis fon hazirlamislar...borsalari yukari surmek ucun....boyyuk reklam...herkes kaartlara saldiriyor...bunnar o anda...kendi bankalari dahil herseyi shortluyorlar...mal gelenlere yikiliyor....
babo abi kuzu der ki: skender eğitimi tamamladı, herşeyi cortladım. ee zaten kaç zamandır cort cort gidiyorduk..şimdi long zamanı değil mi?
hemi de bir sürü boğa kanı akmışken.
Guzu bunu demek istediyse, tamamdir, ayni yondeyiz onunla.
Ama ben sankim CORT devam demek istediydi gibi bir nalam cikartim?
Sankim, sankim..
Yorum