350 den bi cortladım 250 zor kapadım ne biçim danamış ayı nesli tükeniyyyy.
2000 Yılından Bu Yana Endeks Hareketlerinin Günümüze Uyarlaması...
Collapse
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
armut elma derken ayuları eyi temizliyyy.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
eğer yanılmıyorsam buralardan yarından itibaren bayır aşağı süzülmemiz lazım yok yukarı devamsa işler çok karışır.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
bu iş böle giderse bitmiştir.yan hisselerde zerre kıpraşma yokken bankalarla hortladık neyin analizini yapacazki.deli dana gibi saldırdılar.yarın bide not boku çıkar seyret manzarayı.78700 hedefti yakın yere kadar birgünde olmazki.yazzıktır bu insanlara.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
eğer bu zig dalgasıysa muhtemelen fazla bir marj kalmadı.hayırlı akşamlar.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
arkadaşlar yarın piyasa bize teyit verecektir kapanışta ciddi poz kapanmış.bu seviyelerden ve altından poz kapanışları gelmesi halinde yeni dipler görmemiz içten bile değil.teyit geldiğinde gırafı bura atarım.şu an erken.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
olası yarının renkleri.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
çok hızlı ve acele oldu ben bu harekete az kıl oldum.umarım şüphemde haklı çıkarım.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
kendimizde uymadık ama doğru okumuşuzPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterherşey, güçlü elin, PALANIN istediği, işine geldiği tarafa algılanır veya ayarlanır
50.000 kontrat ile dönüyor... ve bunu açmak, toplamak... karını alıp kapatmak, bugünden yarına olmuyor
bu grafikte görüldüğü gibi kabaca her hamle 2 ay sürüyor

PALA şuan LONG dur...
yazdığım gibi 75000 longu vardır... bunun 35-40000 i sabit poz olup, geri kalan 35000 i sana bana ona buna İTELENECEKTİR...
benim hesabıma göre ortalama maliyet 70000 burada
şimdiiiiiii
bu, 70000 maliyetli, 30000 LONG 77500 ortalama ile kapatılıp... para cebe atılacak
daha bu ŞORTDİĞER e stoplar çalıştırılacak, paracıkları ellerinden alınacak
bunların dayanma, stop noktası bence 80000... buraya kadar dayanırlar ancak... üstünde tahminimce en az bi 10000 kontrat stoplanacaktır
77500 ortalama ile kapatılacak 30000 long var elde...
sadece 1 detayı atlamışız
o zamanlar İŞYATIRIM da 15000 civarı şort vardı sanırım
İŞ şortlardan kurtulsun diye bi 74000 dalışı yapıldı... sonra yola devam edildi
şunada kalıbımı basarım
eğer o gün 23 tammuz pazartesi... işyatırıma 20000 longu (CİTİ-CREDİT ) feda etmeselerdiPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçatladı millet meraktan...
şu meşhur pasta geldi

pazarlık ettiler.... iş dedi '' valla beyler durumu görüyonuz, yurtdışı harap... görünürde 73 ten öncede sağlam desteğiniz yok, ya verin benim karımı, çıkıyım, yada gömerim... siz sonra ne haliniz varsa görün...''
bugün bu piyasa burada olmazdı
Yorum
-
EĞER KİİİİİİİİİİİİİFIRTINA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu ne iş yawwww
vob'da oynamıyoruz ama spotta full maldayız. benim hisse yapa yapa %2 yaptı.
şimdi bende PEGA gibi, palanın yedi sülalesine başlayacağım
dow
bu ve önümüzdeki 2-3 ay... bu şekilde çizmeye çalıştığım gibi

13000 üstüne atıp... geri gelmeden 13500 e falan gitmezse, macdı açıp içine yerleşmezse....
ben
bu grafiği

bu hale getiren, TEB-CİTİ-MERİL deki... o yatırım kararını veren CEO ların
ta anasını avradını.....
şu ellerindeki LONG ları çıktıktan sonra... çizdiğim 67000 lere geri gelirlerse 2-3 ay içinde
analarını avratlarını bi daha ..........
şu sayfayı bi yazıyım bi kenara, çok lazım olabilü ömrümüz varsa birkaç ay içinde... 66 ymış
Yorum
-
sn fırtına,en azından az da olsa para kazanıyorsun,biz de hala 40% zararı çıkarmanın derdindeyiz,bizim ...bne kağıt da hiç oynamıyor,ama yedik bir nane,beterin beteri var,maliyet düşüreyim en iyisi,
afyon bile kalktı pesssoh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
HİSSENET te taa ne zaman söylemiştim... 1,5 sene olmuşturflamencopuro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn fırtına,en azından az da olsa para kazanıyorsun,biz de hala 40% zararı çıkarmanın derdindeyiz,bizim ...bne kağıt da hiç oynamıyor,ama yedik bir nane,beterin beteri var,maliyet düşüreyim en iyisi,
afyon bile kalktı pesss
4 banka dışında hisse alıp satmaya uğraşmayın derdim (sen hatırlarsın ordan bilirsin)
hoş bu 4 bankayıda, VOB için alıp satıyorlar ya... oda ayrı mesele
Yorum
)
Yorum