bu kadar hızlısınada pes doğrusu.en güzeli kenardan izlemek.
2000 Yılından Bu Yana Endeks Hareketlerinin Günümüze Uyarlaması...
Collapse
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
75250 kırlmadığı sürece geniş bant testereye devam.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
pegam nediyon .işler nasıl.akşam konuştuğumuz oldu.hahahahaŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
sen varken ben ne diyem abitaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpegam nediyon .işler nasıl.akşam konuştuğumuz oldu.hahahaha
dünden 650 ye long yazmıştım... bu dow un fıçırlarını akşam-sabah manyak yerlerde görünce... açılıştan önce sildim
dow a mowa bakmamak lazım abi aslında... hepsinin kendi dinamiği var... kendi grafiğin aldaysa dalacan
sabah gördük, KÖPEK gibi işlem yaptı
-40, -50 fıçır varken, kimse mala girmeye cesaret edemezkene kaldırdı vurdu.. 75 bin üstüne... şimdide düzelmeyi görüp gelenlere veriyor
yoruldu gibi spot, baskı yapıyor yukardan aşşa
975 üstüne atamaz... 900 altına geçerse de... bi 600 ihtimali var ama gavat mal gaptırmamak için gitmez gitmez, orasını bilemem
bende bi temin 900--975 aldım (075 tende çok heveslendiydim emme ) ABV
bakam salınırsa biraz aşşa, tekrar dalmaya çalışacaam
... 900 den desteklemiş yine pezemek, ben yazarkene
Yorum
-
pegam tetstere dedim hemide geniş bant.bende ona uymaya çalışıyom.5 mn bant daraldı.kırılma gelecek.dikkatli olun.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
şunu mu diyosun abi ?taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryarının değerlisi 74775 olup 74550-75050 geniş bant testere ihtimali olabilir.
Yorum
-
öyle bear_bull abiBear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdaha yenisin o zaman PEGA bak bakalım grafiklere % kaç + - hareketler vardı.
diğer köye az önce attığım 2 grafik
ama kasdettiğim başka bişey di...
sabah gelirsin bakarsın -150 fıçır... onu gördüm ona bişey demiyorum
ama akşam 23:00 kapanıştan sonra... fıçırlar 1 saat daha mı ne çalışıyor... işte -10, 15... + 20 neyse gördüm
emme 23:45 te -77 hiç başıma gelmemiş idi
sevgilerimle
Yorum
-
evet pegam bak ne zaman yazmışım.mal müşteriye satılır.bende ağam iştahlıyken devri yaptım ve filoto oldum.PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşunu mu diyosun abi ?ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
salmadı gene... köpürtüyor bayır yukarıPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster975 üstüne atamaz... 900 altına geçerse de... bi 600 ihtimali var ama gavat mal gaptırmamak için gitmez gitmez, orasını bilemem
... 900 den desteklemiş yine pezemek, ben yazarkene
Yorum
-
bunlara bilhassa try verisine oynuyo.ondan fılata geçtim.
13:00 GBP CBI Endüstriyel Eğilim Emirleri -12 -11
14:00 USD MBA Morgage Başvuruları (Haftalık) 16.9%
14:30 TRY Türkiye İmalat Güveni 108.10
17:00 USD Hazine Sekreteri Geithner Konuşması
17:00 USD Yeni Ev Satışları 372K 369K
17:30 USD Ham Petrol Envanterleri -0.809M
17:30 USD Benzin Stokları -1.815M
20:00 USD 5-Yıllık Tahvil İhalesi 0.752%ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
ALIN BAKALIM İŞİNİZE YARAYABİLİR.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
şunuda belirteyim saatlik sistemler olumlu.bundan dolayı geri çekilmeler alım fırsatı gibi durmakta.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
pegam bunnar kılçıklı çıktı.dikkat et kılçık çakılmasın bi yerlerine.sonra cerrah bilem kurtaramaz.hehehe.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
işi o abi...taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpegam bunnar kılçıklı çıktı.dikkat et kılçık çakılmasın bi yerlerine.sonra cerrah bilem kurtaramaz.hehehe.
heryer kan revan içinde iken... + 10 fıçır varken sürdü yukarı 75200 ün üstüne oturdu
sonra +90, 100 fıçırları görüp gelene verdi biraz malı...
Yorum
-
şimdi sevgili dostlar
eksper abimizin bu sözü kafamda çok şeyi DANK ettirdi ve sonuna kadar haklıydıeksper Nickli Üyeden Alıntıdogrudur...gösterileni görüyorsun....yanlışın bu....gösterdigi dogru degil...
PALA saat 11 den 15 e kadar bunu izlettirdi, gösterdi PEGA ya
PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbuyur ortak... emrin olur

hemide kademeli mademeli...
ŞAHSİ KANAATİM... sabahtan beri izliyorum o 84 kademesinde bir baskı var, sabah belli... zorlanıyor orda gibime geldi... taktir sizinspotta BASKI olduğunu gösterdi....PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİŞC ye basıyor seasn başından belli, 4,79 dan bu yana... yazdım garanti 4,84 den kösüyor
tam yazarken VOBU 75100 e kadar bi cavlattı yine...
demek değilki çok aşağılara gidecez... biraz salsında bizde binek trene diye uğraşıyorum
emme anahtar KADEMEDE zaten gizliymiş, KAÇIRDIK
84 kademesinden 11 milyon lot... özellikle 86 kademesinden 5 milyon lop sabah sahat 10--11 arası GAPMIŞ zaten
koyverirmi babasının hayrınamı aldı o kadar lotu
emme biz kademeye değil, EKSPER ABİNİN dediği gibi PALA nın gösterdiğine inandık... kaybettik
bu yazdığımda da çok ciddiydim... şort falan demedim
demek değilki çok aşağılara gidecez... biraz salsında bizde binek trene diye uğraşıyorum
bindirmedi namussuz... 2 gündür 25 puan ile kaçırıyorum treni
dün 375 ten vermedi, bugün 75000 den
ha hoş, sen trenden erken atlarsan olacağı budur...
dün 325 ten bilerek, yazdımda şahitsiniz, milimetrik bindik..
neyse bunları niye yazdım
beyler güniçi yabancı endeks ve fıçırları, gereğinden fazla takip ederim ben... ve bu beni çok yanıltıyor
beni yanıltması problem değil de, benden dolayı sizlerin YANILMASINA SEBEP OLUYORUMDUR...
bu çok kötü bişey işte
bu yüzden yazılarımı seyrelteceğim...
sizlere TEKRAR SÖYLÜYORUM, daha öncede kaç kere söyledim
PASTA işi pohhh iş...
ondan birşey çıkmaz... pastanın üzerine o kadar düşmeyin... çözemezsiniz, iş işten geçtikten sonra anlarsınız
pazartesi-salı iş yatırım 30000 şort kapattı... bu düşmeyeceğimizin ayak sesiydi
nitekim bugün gördük
Yorum
Yorum