önümüzdeki haftadaki takibinizi paylaşın lütfen...
Bİzbİze grup borsa
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
şehrengiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterönümüzdeki haftadaki takibinizi paylaşın lütfen...
paylaşıyoruz ama bende dahil sabretmeyi bi bilebilsek...
DAGI yi hazmediyimde sonra yazarım hisseleri.....ilerleyen saatlerde....zaten bi çok hisse çok kısa vade dibine değdi
Yorum
-
ben sktas ta giriyorum haftaya stopsuz hemde...ne ederse etsin .bakalım ne edecek....şehrengiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterönümüzdeki haftadaki takibinizi paylaşın lütfen...
Yorum
-
şehrengiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad sorum bilgi amaçlıdır;şu dönemde belirlediğiniz kağıtlarda uzun vade kalmayı düşünür müsünüz ,ortam müsait mi?yoksa relizelerle mi gidilmeli?
evet girerim....ve düşse dahi hiç kafayı takmadan düştüğü yerden biriktirerek devam ederim...
uzun vadeleride ele alıcaz...ama mantıklı olan orta vadede yatırım yapmak...orta vade dipten alıp zirveden satmak....bunun için 10 hisse belirlemek kafidir....
Yorum
-
devrem dagıyı satamadım ekrandan uzaktım eve geldiğimde hareketini tamamlamıştı tekrar yukarı yapabilirmi sana zahmet bir değerlendirsen ağırlıklı ortalamanında altında destekte kapatmış ya elde birde dogusan var çok yukarılardan aldım seviye düşürme buralardan uygun olurmu
Yorum
-
dagı göstergelerine bakarak elden çıkarttım ve beni yanılttı..dahada şişen gösterge için şuan bişey diyemem..ama 35 leri görme durumu var yinede...yada 28 ve üstü kalmayı becerirse yine tut....SUN60 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdevrem dagıyı satamadım ekrandan uzaktım eve geldiğimde hareketini tamamlamıştı tekrar yukarı yapabilirmi sana zahmet bir değerlendirsen ağırlıklı ortalamanında altında destekte kapatmış ya elde birde dogusan var çok yukarılardan aldım seviye düşürme buralardan uygun olurmu
doğub 1390 kıramazsa realizasyon yer...yeni alım olmamalı buradan...1170 biriktirme fiyatlarıymış malesef..ama aceleye gerek yok...alım için
Yorum
-
şehrengiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2012 için favori gördüğünüz sektör ve grup varmı ?hiç yaklaşmayacağınız sektör ve gruplar neler yoruyorsam kusura kakmayın
estğf.....
ben temel bakmıyorum..teknikte ne görünüyorsa onu inceliyorum..bu iş temelsiz de olmayacağına göre tekniği biyerden temeli bi yerden irdeleyebilirsiniz..yada en güzeli az buçuk temel öğrenmelisiniz...
Yorum
-
yorumlar için teşekkürler allah razı olsunsanverermis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdagı göstergelerine bakarak elden çıkarttım ve beni yanılttı..dahada şişen gösterge için şuan bişey diyemem..ama 35 leri görme durumu var yinede...yada 28 ve üstü kalmayı becerirse yine tut....
doğub 1390 kıramazsa realizasyon yer...yeni alım olmamalı buradan...1170 biriktirme fiyatlarıymış malesef..ama aceleye gerek yok...alım için
Yorum
-
cümlemizden...SUN60 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryorumlar için teşekkürler allah razı olsun
Yorum
-
SUN60 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhayırlı geceler
sağol devrem......sanada hayırlı geceler
Yorum
-
-

Yorum