dobur a ayak üstü bi %10 daha yaptılar
Bİzbİze grup borsa
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
-
sanverermis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdagı lerimi 27 den gönderdim arkadaşlar..aşağı düşerse tekrar dagıdeyim
seninle hesabım bitmedi..........

13 gün bekledim borumu
Yorum
-
sanverermis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersktas 6460 azıcık bi destek daha attım...
işin yoksa bide sktas la uğraş...hepsiyle hesabımız oldu yaw......
Yorum
-
Kardeşim göstergeler boşa şişmemiş:(sanverermis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdagı lerimi 27 den gönderdim arkadaşlar..aşağı düşerse tekrar dagıdeyim"Kendiniz için istediğinizi birbiriniz için de istemedikçe iman etmiş sayılmazsınız" (s.a.v.)
"İçi alev alev müslüman, dışı pırıl pırıl Türk ve içi dışına hâkim, dışı içine köle bir Türk nesli diliyorum.
Allah’ın inâyeti ve Resûlünün ruhaniyeti bu yoldakilerin üzerinde olsun!...”
Yorum
-
EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDAGI güzel haber var
:(sanverermis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdagı lerimi 27 den gönderdim arkadaşlar..aşağı düşerse tekrar dagıdeyim"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
ORH_07 Nickli Üyeden Alıntı 
dosum ...kardeşimiz ..başka bir yerde topiği var..burdan yazarsam...yanlış anlaşılır...bende yasaklar lar..sanırım ....
şöyle .(konya,erzurum,yozgat,bursa,ordu,rize,samsun görev yaptık beraber.yani bizbizeydik senin anlayacağın..çok severim kardeşim gibidir..i
dagıyı 2300 aşağısına vermiyorlarr...
acaba buralardan mallansak mı
.....
MESAJI iyi okumuşssun dostum .....burası ...dostların yerı ..kardeşlerin yeri...burda kaybetmek yok .....
yeterkı ...otobuse bineceğimiz ,ve ineceğimiz durağı ...bilmek yeterli...''..BAZEN HİÇ İŞLEM YAPMAMAKTA , BÜYÜK BİR YATITIMDIR ..''
Yorum
Yorum