katılımın çok az olması sebebi ile yazmayı bırakıyorum arkadaşlar...sizlere bol kazançlar....allah utandırmasın..hayırlı geceler
Bİzbİze grup borsa
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
hisse trade ye yazsana sanver hocam... yazmayı bırakma devam et..sanverermis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkatılımın çok az olması sebebi ile yazmayı bırakıyorum arkadaşlar...sizlere bol kazançlar....allah utandırmasın..hayırlı gecelerMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Sn. sanverermis tabii ki karar sizin ama bence acele ettiniz... Bu topiği daha farketmemiş olanlar vardır. Ben şahsen yazı ve grafiklerinizden faydalandım ve devam etmenizi isterdim.
Selamlar
Yorum
-
evet o olur...hisse trade de görüşürüzGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhisse trade ye yazsana sanver hocam... yazmayı bırakma devam et..
teşekkür ederim...hisse trade de ayhan üstadım da başlamış...bende oradayım inş..Ahmet Hakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn. sanverermis tabii ki karar sizin ama bence acele ettiniz... Bu topiği daha farketmemiş olanlar vardır. Ben şahsen yazı ve grafiklerinizden faydalandım ve devam etmenizi isterdim.
Selamlar
Yorum
-
sanverermis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevet o olur...hisse trade de görüşürüz
teşekkür ederim...hisse trade de ayhan üstadım da başlamış...bende oradayım inş..
arada grafiklerimizide buraya atarız........
Yorum
-
-
-
.........................................sanverermis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster57958,3333
57456,6667
56316,6667
55678,3333
55176,6667
54538,3333
endeks destek ve dirençleri
Yorum
-
60217,0000
58586,0000
57383,0000
55752,0000
54549,0000
52918,0000
51715,0000
haftalık duruma göre destek ve dirençler
Yorum
-
alan oldumu acaba ...7300 görülmüşsanverermis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterayın 24 ünde önermişiz
akcns...62-52 arasında..karar sizin
......................................6720
Yorum
-
S.a topraĞim yenİ topİĞİn hayirli olsun yanimdayiz herzama sen yaz bİzde devamini getİrİİz İnŞ arkadaŞlarin haberİ yok burda yazdĞina ben sÖylÜyom Şİmdİden herkese.. Slm
Yorum
-
a.s.karaelmas67 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterS.a topraĞim yenİ topİĞİn hayirli olsun yanimdayiz herzama sen yaz bİzde devamini getİrİİz İnŞ arkadaŞlarin haberİ yok burda yazdĞina ben sÖylÜyom Şİmdİden herkese.. Slm
sık sık gel toprağım bu topik bizim....adı yabancı gelmez zaten..bizbize grup borsa
Yorum
-
son yorumum tut bekle hatta biriktir olmuştu...halen geçerli...3 seans ile 20 gün oyalar en fazla ..ama çok kısada iyi...orta vadede ışık varşehrengiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşanver üstad uğradığınız zaman sngyo'ya bir bakabilirmisiniz...
Yorum
-

Yorum