Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
tüm tebrikler....
HACIYA.....ben ona ..HACI ..DERİM ...HEP ...HACI GİBİ ..MÜBAREK BİR İNASAN...
..
Siz diğer...dostlar..onun kıymetini .iyi bilin..iyi kavrayın ..böyle insanları ..tanımak ..bulmak...onların ...fikirlerinden yararlanmak ...çoğu kişiye nasip olmaz..derim ...
*O BİR BORSA FENOMANI...
*O BİR...KARDEŞ,.
*O BİR MESLEKTAŞ....
*O BİR PAYLAŞIMCI....
*O BİR ÜSTAT..
* O BİR ..HACI......O BİR ŞANVER......................O BİR GÜZEL İNSAN....KIYMETİ BİLİNESİ...BİR İNSAN......
BU topiğe ne kadar ..arkadaş.dost girerse...topiğin değer ..bir ok adar artar .....UNUTMAYIN .....mesaj ..anlaşıldı sanırım..
''..BAZEN HİÇ İŞLEM YAPMAMAKTA , BÜYÜK BİR YATITIMDIR ..''
tüm tebrikler....
..
Siz diğer...dostlar..onun kıymetini .iyi bilin..iyi kavrayın ..böyle insanları ..tanımak ..bulmak...onların ...fikirlerinden yararlanmak ...çoğu kişiye nasip olmaz..derim ...
*O BİR BORSA FENOMANI...
*O BİR...KARDEŞ,.
*O BİR MESLEKTAŞ....
*O BİR PAYLAŞIMCI....
*O BİR ÜSTAT..
* O BİR ..HACI......O BİR ŞANVER......................O BİR GÜZEL İNSAN....KIYMETİ BİLİNESİ...BİR İNSAN......
BU topiğe ne kadar ..arkadaş.dost girerse...topiğin değer ..bir ok adar artar .....UNUTMAYIN .....mesaj ..anlaşıldı sanırım..
çok güzel olmuş şiir gibi bir yazı,allah razı olsun bizlere hakkı geçti sağolsun
tüm tebrikler....
..
*O BİR BORSA FENOMANI...
*O BİR...KARDEŞ,.
*O BİR MESLEKTAŞ....
*O BİR PAYLAŞIMCI....
*O BİR ÜSTAT..
haccııııııı...nerdeyse gözlerim sulandı...allah razı olsun herkesten..kimse zarar etmesin yeter bize..bu borsada canımız çok yandı ..ne kadar çok kişi kurtarırsak o kadar çok iyi benim için...sağol varol
Sktas.....puslu havalari severdİ...ve hala sevİyor...
şanver.2009-2010 yıllarında..beni ..borsayla tanıştırdığı zamanlarda...
..tabi ben..hiç bir şey anlamıyorum ..bilmiyorum...kı ..ben ekonomi yi..takip etmeyen ..hatta ekonomı ..haberi ..bile okumayan birisi ..olarak..
yani tamamen yabancıyım ....bu ortama....
..ozamanlar...bazı hisselerin karekteristik ..yapılarını,özellikllerini .mevsimsel hareket edenleri .söylerdi..konuşmalarımızda..
.DAHA DÜN GİBİ...
*bunlardan ..''SKTAS..İÇİN ...piyasalar -- ye dönerse ..sktas...ters hareket .eden bir hisse dir demişti...''
o zamanlarda buna şahıt odum ..şimdide oluyorum ....
*ha bunda gelen haber etkili oldu ama ...bu saatten sonra ..sktasa ...karada ölum yok bence....takıp edelim nereye kadar...
8000 üzeri kalıp ..9000 leri zorlayacak mı ...? kı bence bu gidişle ..rahat ...çok rahat ..gibi görülüyor...
......
AMA ŞU GERÇEĞİ DE UNUTMAMAK TA GEREK....''''BORSA BEKLENTİ SATIN ALMAK,GERÇEĞİ SATMAKTIR..'''
''..BAZEN HİÇ İŞLEM YAPMAMAKTA , BÜYÜK BİR YATITIMDIR ..''
Yorum