selamlar...günaydın
Bİzbİze grup borsa
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
asa670892 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞanver üstadım mert gıda fena dipledi.Artık alınabilir mi sizce,tekrar 1,70 leri görebilir mi dersiniz ???
1180 üstü kapanış yapabilirse güzel olur buranın altında kapanışlar yapmamalı...
Yorum
-
hoş geldin devrensanverermis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1180 üstü kapanış yapabilirse güzel olur buranın altında kapanışlar yapmamalı...
Yorum
-
hoşbuldum sağol..sizlerde hoşgeldinizSUN60 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhoş geldin devren
Yorum
-
-
destek olalım o zaman devrem seni üzmez gibi geliyorsanverermis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersktas bi tavan kitleyememiş ..ayıptır ya...
Yorum
-
yamyam tahtacı...nasılda ayarlıyo kademeleri...AOF..6460 ta kaldı..sanverermis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersktas bi tavan kitleyememiş ..ayıptır ya...
Yorum
-
6340 desteği..6420 direnci şimdilik.sanverermis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryamyam tahtacı...nasılda ayarlıyo kademeleri...AOF..6460 ta kaldı..
Yorum
-
şükürler olsun..bide dagı yi 2500 gibi verip 6000 lerden alaymışız sktası keyfin en gıcırı bizdeydi..dagı de bir yanlış karar yetti banaasa670892 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSKTAS hiç üzmedi sizi üstad,diğerleri gibi bekletmeden hemen harekete başladı,szin yazmanızı beklemiş sanki.Helal size....
Yorum
-
Nasip kısmet işte,ötesi yok bunun....sanverermis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşükürler olsun..bide dagı yi 2500 gibi verip 6000 lerden alaymışız sktası keyfin en gıcırı bizdeydi..dagı de bir yanlış karar yetti bana
Yorum
-
yaren42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSelamünaleyküm degerli dostlar,gününüz hayrolsun inse-allah.Ancak gelebiliyoruz isimizden dolayi.Ne var ne yok durumlarda ? ......
as...hoşgeldin...iyi bekliyoruz tekkeyi
Yorum
Yorum