vmr...gene bi dandiklik çıkmaZSA SAGLIK İŞLERİNDE..
Keyborsa Kahvaltı Programı (ANKARA-)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Kesin Liste
1- simurg
2- efekent
3- radyolog
4- güko25
5- demobig
6- karınca06
7- k 3r3m
8- vmr
9- bogazici77
10- aragonn"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
Tredaş Demirköy İşletme Şefliğisimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhadi yaw, geçen cumartesi kırklarelindeydim, bileydim orada olduğunu kahveni içmye gelirdim...
Tahsildar
Hasan GÜLLÜ
5336385987
Herzaman beklerim hepinizi ......................Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
unutmayın saatler 1 saat geri alınıyor ona göre gelin kahvaltıya
Yemen yolu çukurdandır,
Karavanam bakırdandır,
Zenginimiz bedel verir,
Askerimiz fakirdendir...
Yorum
-
bu arada Ankara'lı arkadaşlardan yada dışarıdan katılacak misafirlerimiz varsa onların sayılarını da belirtelim lütfen..."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
tahmin ettiğim gibi oldu sizlere iyi eğlencelerayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbenim için uygun bi tarihtir ama peşin peşin söyleyeyim oğlan kulüpte oynuyor fikstür her hafta belirlendiğinden pazar günü sabahına maç koyarlarsa gelemem
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
yine de katılmaya çalışın svg ayhan 53 bekleriz

[COLOR="rgb(255, 0, 255)"]BU AKŞAM KESİN KATILIMCILAR BELLİ OLSUN LTF[/COLOR]
yarın rez yaptırmamız gerekiyor yine de 10 kişi bana çok az gibi gliyo doğrusu
BİRAZ GAYRET BEYLER BİR PAZAR UYKUNUZDAN FEDAKARLIK EDİNİZ LTF
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
ben ankaradan katılacağım....EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu arada Ankara'lı arkadaşlardan yada dışarıdan katılacak misafirlerimiz varsa onların sayılarını da belirtelim lütfen...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Allah'ın izniyle Ankara'ya gidiyoruz, tez elden hazırlıklar başlasın, 5 maddelik EYLEM PLANI hazırlıyorum, öğleden sonra telefonla bilgi veririm. (sadrazam çatlasın, buraya yazmayacağım, hatta Ankara'ya gidişimiz bile sürpriz olacak. Kişi başı 18 TL yazmışlar, vay aq, dünya kadar yol git bir de hesap öde merkel usulü)
Ey Ankaralılar,
organizasyona katılan herkesin YOL + KAHVALTI masraflarını ben karşılıyorum. Gidiş dönüş EGO biletleriniz ve hesaplarınız benden...
Listeye FNT ve manif (+ belki daroka) eklensin.
Yorum
-
Sayin MAKİNİST, 200 mesajin altindaki arkadaslar baskent bulusmasina katilamiyor,MAKİNİST Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKabul ederseniz organizasyona ben de katılmak isterim...
31 mesaj daha yazip, tekrar deneyiniz lutfen...
Yorum
-
Gelirken kamis getirecegim, baliga gidiyoruz diye kacmayi dusunuyoruzdemobig Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFNT hocam gelirken hayrına pişmaniye getirde yiyelim.
Palanın mevlüdünü okuturuz...
Pismaniye izmitte olur, bogazici77 adli arkadasa soyleyin, yalova kaymakamligindan gelirken 2 kutu aliversin, bize ters duser be ya!
Yorum

Yorum