simurg Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Keyborsa Kahvaltı Programı (ANKARA-)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ak koyun kara koyunMAKİNİST Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFNT Hocam gelirse ve beni de götürüp getirirse ben de gelirim...:081:
(Tabii Allah bir sıkıntı göstermezse)
kendi bacagindan asilir
Ankara'da her koyun,
MAKINIST ile ayhan53
Acele kahvaltida bulusun...
Yorum
-
Melih Gokcek'le irtibata gecin, selamimi soyleyin, BB tesislerinden birini ayarlayip sponsor olsun. Kilisdarolu'nu da simurg hoca davet eder.GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermekan neresi olacak angaralılar ne der ?
Yorum
-
Ankara toplantısı için 30 Ekim Pazar sabahı için
Karacaoğlu Alaturka Restaurant
düşünülmüştür.

Fiyat kişi başı 18 TL.
katılmak isteyen arkadaşlar kesin rezarvasyon için lütfen isimlerini buraya yazsınlar.
Karacaoğlu Alaturka Restaurant
Ak Plaza - Yaşam Cad.No:7/4
Özel TOBB ETÜ Hastanesi bitişiği
(Eski Özel Mesa Hastanesi)
Söğütözü / ANKARA
Tel: 0 312 219 00 19
0 312 212 42 42"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
bana çok uzak ...........:(Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
bulgar sınırındaradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternerde oturuyoırsunuz sn tredas
demirköy kırklareliBiz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
hadi yaw, geçen cumartesi kırklarelindeydim, bileydim orada olduğunu kahveni içmye gelirdim...tredas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbulgar sınırında
demirköy kırklareli
Yorum
-
7- k3r3mEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKesin Liste
1- simurg
2- efekent
3- radyolog
4- güko25
5- demobig
6- karınca06"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
Yorum