Ajanda

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • karınca06
    KASAP
    • 12 Nisan 2009
    • 976

70300 tekrar long....

Yorum

• Koala
      Tecrübeli
      • 27 Şubat 2009
      • 137

karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      70300 tekrar long....

Tebrikler Maşallah ..

Yorum

• karınca06
        KASAP
        • 12 Nisan 2009
        • 976

forumlarda kaybeden kımse yok herkes kazanıyor....

ama iş gerceğe geldıgınde kac hesap karlı kac hesap zararlı ona bakmak gerekır....

kımse hariçten gazel okumasın......

birde önemli olan yönü görerek yazmak değil pozisyon acabilmek ve sonuna kadar pozda

oturmaktır....

kuzuya kasaptan acık teklıf ac bır topık ıkımızde veya katılmak isteyen herkeste katılabılır.....

tek sart işlemler online yazılacak 6 ayda kım daha fazla kazanacak görelım bakalım....

yürek varsa işte teklif işte forum....

bunu okuyanda sanmasınkı böyle birşey olursa köşeyi döneceğiz....

%90 katılan herkes ben dahıl zarar edeceğiz....

varmısın kuzu kasapla kapışmaya......
        teklıf buradaydı...

tek bır argo kelıme bıle yok.....

ama bugunku cevap guzeldı....

5 gun ben yokum ipneler kumda oynasın....

sevgılı sımurg okumamıştır ama sevgılı fıkret abı %90 okumuştur dıye dusunuyorum...ve o yazının orada halen duruyor olmasını anlamak mumkun degıl.....

Yorum

• karınca06
          KASAP
          • 12 Nisan 2009
          • 976

sevgılı yönetıme gercekten tesekkurler......

son zamanlarda mukemmel bır yönetım sergılıyorsunuz.....

yönetım olmek yonetıcı olmak zor iştir...

önemlı olan takıma ıyı bır topcu transfer etmek degıl onu yönetebılmektır...

hıc kımsenın hıc kımseye kufur etme hakkı yoktur....

ama adam kufur ettıkce herhangı bırsey yok,

dunku yazı duruyor bugunku yazı sılınmış ama adama ceza yok...

nıye cok ızleyıcısı vardır.....

forum ulasamadıgı yere ulaşmaktadır...

forumun kötü zamanında burada olanlar şimdi forumun ücra köşelerinde....

hersey buraya kadarmış tum dostlara elveda.....

yönetım kuzu elele hepberaber cok ızlenır gunlere.....

Yorum

• poritino
            Çalışkan
            • 04 Mayıs 2009
            • 2005

Karıncam seni bu forum sayesinde tanıdım....diğer değerli dostları da bu forum sayesinde tanıdım...Bu dostluklara vesile olduğu için foruma teşekkür ederim...

Öte yandan hassasiyetlerini anlıyor ve sana bendeki emeklerin/desteklerin/samimi paylaşımların için teşekkür ediyorum...
            Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• simurg
              Administrator
              • 10 Mart 2007
              • 9248

sn. karınca,
              Foruma verdğiniz emekler için teşekkür ederim.Bunu inkar edecek değilim elbette. Kuzu'dan alıntıladığınız yazısında, şahsınıza dair bir küfür nerede ben göremedim. Kuzu'ya bir topik açalım pozisyonlarımızı yazalım demişsiniz çağrınıza karşılık verilmemiş.Ayrıca böyle bir çağrıya cevap verme gibi bir zorunluluğu da yok. Eğer şahıslar arasında ayrım yaptğımızı düşünüyorsanız bunu yapmadığımızı görmüş olmanız lazımdı. Biz herkesin bir şekilde paylaşımda bulunması için çaba gösteriyoruz. Kuzu nun yazım tarzı bir çok kişiye hoş gelmiyor bazılarına ise hoş geliyor.Ben kuzunun sırf yazım tarzı nedeniyle eleştirilmesine ve sürekli birilerinin yasakla demesini de anlamıyorum. Sizin nasıl sevenleriniz ve dostlarınız varsa onun de sevenleri ve dostları var. Eğer sırf yazım tarzından dolayı bu tavrı bize gösteriyorsanız bir şey demiyorum. Forum , farklı görüşlere sahip okuyucu kitlelerine sahip. Her okuyucu da kendince faydalandğı bölümleri okumaya çalışıyor. Eğer siz kuzuyu okuyorsanız ya da kuzu sizi okuyorsa mutlaka birbirinizin bakış açılarını ve olaylara yaklaşımlarını merak edildiğindendir. Ben forumumuz da yazmanızın herkese faydalı olacağını düşünüyorum ama yazmazsanız da saygı duyarım. Forumuza bugüne kadar verdğiniz desteklerden dolayı teşekkür ederim...
              https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• TALEBE
                A-YI
                • 24 Ekim 2010
                • 1221

...................................

.

Değerli Karınca06.....Abi...

"Ajanda" benim her gün mutlaka göz gezdirip "karınca abi neler yazmış ?" dediğim bir forum...

"Sfenks gibi dimdik durmak" tabirini yıllar önce bir yerlerde okumuştum...... Keyborsa forumunda bu tabirin karşılığını "ajandada ve onun yazarı olan sizde" buluyordum....

Yönetim veya bir başkaları yanlış/doğru birşeyler yapıyor/söylüyor olabilirler..... Herkes yaptığının/yazdığının "yasal" sonucuna da katlanır...Muhakkak....

Siz "Sfenks gibi dimdik durdukça" bizler de sizin gibi değerlerin görüşlerinden istifade ederiz ... Lütfederseniz.

Saygılarımla
                talebe A-YI
                Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• Permanent
                  Katılımcı
                  • 08 Ağustos 2011
                  • 161

Akıllı insan aklını kullanır, daha akıllı insan başkasının aklını da kullanır. Bu sevmediği kişi de olabilir.
                  Yaşa başa da hürmet gerekir.

Birkaç gün evvel bir topik sahibi (nickini vererek) yakında burda yazacak dediğinde biri de çıktı " o varsa ben yokum gibi " bir şey söyledi.
                  Bana göre bu çok garip gerekçe. Çok anlamsız.

O varsa ben yokum demek- veya ima etmek... yönetimi bir tercihe itmek çok yanlış.
                  Severek beğenerek o kadar takip edenlere yazık değil mi?

Hiçkimseyi tanımayan biri olarak yazdım. Mümkün oldukça hiç bir şeye müdahil olmamaya çalışıyorum. İnsanlar çok kırılgan.
                  Sanal ortam çok mu dar diye düşünüyorum.

Yorum

• TALEBE
                    A-YI
                    • 24 Ekim 2010
                    • 1221

Karınca abi....
                    Bu arada , ben TEMEL ANALİZE dayanan hisse takip ederim...

VOB'da hiç işim olmadı...... Ancak, seni ve diğer bazı abileri "olaylara biraz daha yukarıdan bakabilmek" adına takip etmekteyim...

Saygılarımla
                    talebe A-YI
                    Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• Koala
                      Tecrübeli
                      • 27 Şubat 2009
                      • 137

Sn.A-Yİ'ya tamamıyla katılıyorum. Lütfen tekrar değerlendirin.

Yorum

• delidayim
                        Katılımcı
                        • 26 Mayıs 2009
                        • 214

ilm-i siyaset meselesi bu.
                        kuzu da bi matrak yön var,insanların pala ya duyduğu öfkeye ilaç oluyor,bi nevi malkoçoğlu,karamurat,nekadar abartı olsada seviyoruz bunları değilmi?çünkü bizim taraftan,bizansa duyduğumuz öfke ,karamurat ın her şeyine gözyummamıza neden oluyor.
                        ben kuzuyu okurken zevk alıyorum,
                        karınca yı okumayı seviyorum,bıkmışbroker ı okumazsam çatlarım.

küfür konusuna gelince , çok sevdiğim dost meclisinde aqua lafından geçilmiyodu,hemde bayanlar olmasına rağmen,küvet meselesi hadi matrak bi konu hikayesi var komik,aqua da oraya takılırsan masum,ama takılmazsan burda küfür serbes derler.
                        trafikte aniden önüne çıkan birine öyle kızarsın ki,durup inersin dövmek için,bi bakarsın tanıdık,aaaaa naber?makara takara yaparsın,tanıdık ya bi anda algılaman değişti.
                        yani ya kuzu ile karınca yı buluşturun bi yemek yesinler,yada birbirlerini okumasınlar bulaşmasınlar ki,bizde rahat rahat ikisinide okuyabilelim.

ilm-i siyaset dedik ya,
                        çok eski zamanlarda ülkeye nam salmış bir okul varmış,o okuldan mezun olmak çok zormuş,mezun olan ise alim sayılırmış,
                        genç bir delikanlı bu okulu birincilikle bitirmiş,hocaları tebrik ederken onun son olarak ilm-i siyaset dersini almasını tavsiye etmişler,genç ailesini çok özlediğini gideceğini söylemiş ve yola çıkmış.
                        yol uzun,hava kararırken bi köye yaklaştığını farketmiş fakat köyü tam göremediği için bulunduğu yerde konaklamış,sabah köy den ezan sesleri gelince güvenle köy e girmiş camiye gitmiş,namazdan önce köyün hocası vaaz ediyormuş köylüye,fakat ilim sahibi olan bir insanın kabul etmesi mümkü olmayan hikayeler anlatıyormuş.
                        bizim genç dayanamamış müdahele etmiş,--sen nasıl hocasın palavra atma o konu öyle değil şöyle şöyledir aslı derkennnn,hoca cemaate demişki,--işte bir kafir atın bunu camiden,
                        cemaat döve döve dışarı atmış genci,
                        köyden çıkan genç o anda anlamış ilm-i siyaset dersinin önemini.okula dönmüş ve dersi almış,
                        birkaç ay sonra aynı köyün dışında konaklayıp sabah namazına katılmış,bu sefer sakallı falan ,aradan zamanda geçince unutulmuş eski olay tabi,
                        fakat hoca aynı hoca ,salladıkça sallıyo,salladıkça sallıyo,
                        bizim genç söze girmiş,
                        -çok sayın çok kıymetli hocam birşey söyleyebilirmiyim?
                        ------buyur evladım söyle
                        --sayın hocam ben gece köyün dışında konakladım,uyurken rüyamda peygamber efendimizi gördüm,rüyamda bana dediki''evladım bu köyün hocası çok mübarek bir adamdır,arkasında namaza durmadan burdan gitme,birde sakalından bir tel mutlaka al''dedi efendim demiş,
                        --sakalınızdan bi tel alabilirmiyim sayın hocam?
                        -------tabi evladım ne demek?
                        hocanın keyfine diyecek yok tabi,genç kalkar ve hocanın sakalından bi tel koparır,
                        e cemaat bunu görünce dururmu?
                        mübarek hocanın sakalına hepsi birden hücum eder,ve adamı yolarlar..
                        yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

Working...
                        X

Debug Information