67450 flat.....
Ajanda
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
2 gundur ortama alisma mucadelesinden voba hic bakamamistim...bugun sirf meraktan sen ne yazmissin diye baktim. Sonra actim vob a baktim. Bastim 66250 den longu..Hec de izlemedim..dunyadan haberim yok bu ara....aksama dogru bir daha baktim ve kapadimkarınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster66400 long......
ABV..sagolasin karincam
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
pıyasa karısmaya baslıyor....
ıkı yonede keskın hareketler olabılır....
sular durulana kadar kenarda kalmak en ıyısı....
bu kez kesın kararlıyım....
aldıgım yuzde 60 lık karı gerı vermeyecegım....
net bır yön görene kadar kenardayım....
aman forumlarda dolaşan sanalcılara hıkayecılere ıtıbar etmeyınız....
Yorum
-
karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpıyasa karısmaya baslıyor....
ıkı yonede keskın hareketler olabılır....
sular durulana kadar kenarda kalmak en ıyısı....
bu kez kesın kararlıyım....
aldıgım yuzde 60 lık karı gerı vermeyecegım....
net bır yön görene kadar kenardayım....
keskın hareketler basladı....
bakalım garan 6,90 a kadar gıdebılecek mı.....
Yorum
-
sevglı dostlar bır stratejınız olsa ve stratejıye uysanız.....
stratejı kolay poz zarardayken her 1000 puan cıkışta pacal yapsanız....
ve bunuda alanen ılan etsenız ve ben boyle işlem yapıyorum desenız...
ılk pozunuz 67000 den kısa olsa....
2.,3.,4. kademe shortları nereden yaparsınız....
sevgılı dostlar boyle bır trade tarzı olmaz....
zarara pacal yaparsanız bu pıyasadan sılınır gıder ve kendınızı tatmın için sanal yazarsınız....
ve hatta bu pıyasa o kadar nankördurku adamı dansöz yapar....
buralardan dönse ise shortlar 67-68-69-70 den yapılmış olur asagı verışlerde karı cebe attım yazılırdı...
ama dönmeyınce amcam muneccım oldugundan ve endeksın cok yukarılara gıdecegını gördugunden
2. adımı 69500 den 3. adım 70500 den...4. adımda 71500 den atar....
vatandasın aklından 68000 den stop edıpte 69500 den tekrar shortlamak gelmemış...
peki orayı nıye okuyorum...
sadece andersenden masallar dınlemek ve pıyasa ınsanı nasıl dansöz yapıyor
onu görmek için...
dılımde tuy bıttı....
bu iş sanalla ve pacalla olmaz....
Yorum
-
İlker kardeşim attığın graflar görünmüyor dünde görememiştim, belkide sorun bendedir ama göremedim.Paçal konusunda sana kesinlikle katılıyorum, Paçal yapana kadar trend yönüne dönse o yönde paçal yapsa zaten zararlar çıkar.Yukarıda saydığınız tarz müridleri olan birisi varsa o Palanın yararına çalışıyordur bilerek yada bilmeyerek..YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
-
Vallaa karincam yazina serh koyuyorum...benim fikrime gore kuzunun trade tarzi ile trade eden birisi eger piyasayi iyi koklayamiyorsa birgun batar ama kuzunun salladigini dusunmuyorum...
67 den ilk shortlarini acmisti...sonra fed karari gelince sictigini kendi de kabul etti o gece...70 ler hedefi vardi..o yuzden 70 lere kadar bekleyip oralardan kafasina basmayi dusunmustur diye tahmin ediyorum.
Neden reverse olmadi ya da stoplamadi dersen terste kalinca stoplamiyor/ ya da stoplayamiyor...ama sanal poz aciyor olsa 68 lerden kapandim deyip tekrar asagisina verirse de 68 lerden tekrar shortladim derdi olur biterdi...
Ula bana avukatlik da yaptirdin
Ama tekrar ediyorum...bence onun trade tarziyla kazanirsin kazanirsin birgun gelir sifirlarsin...
bence su anda kendi sistemine kendisi de uymadi...buyuk hata yapti..short acmaya ilk basta hedefledigi 70 binlerden baslayip her 1000 puanda artirmasi gerekirdi...Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, Avro bölgesindeki 5 ülkenin uzun vadeli kredi notunu düşürdü, not görünümlerini ise "negatif"e çevirdi.
İTALYA'NIN NOTU İKİ KADEME DÜŞÜRÜLDÜ
Fitch, İtalya'nın kredi notunu iki kademe düşürerek "A-" olarak belirledi, İspanya'nın kredi notunu da "A"ya düşürdü.
Belçika'nın kredi notunu bir kademe düşürerek "AA" olarak güncelleyen Fitch, Slovenya'nın kredi notunu 2 kademe düşürerek "A" olarak belirledi.
Fitch, Kıbrıs'ın kredi notunu ise bir kademe düşürerek "BBB-" olarak açıkladı.
İrlanda'nın "BBB " kredi notunu teyit eden Fitch, ülkenin görünümünü negatife çevirdi.
Kaynak : http://www.internethaber.com/fitch-a...#ixzz1khOxbvY9
Yorum
-
sevgılı aslan graflar bende görunuyor...aslan05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİlker kardeşim attığın graflar görünmüyor dünde görememiştim, belkide sorun bendedir ama göremedim.Paçal konusunda sana kesinlikle katılıyorum, Paçal yapana kadar trend yönüne dönse o yönde paçal yapsa zaten zararlar çıkar.Yukarıda saydığınız tarz müridleri olan birisi varsa o Palanın yararına çalışıyordur bilerek yada bilmeyerek..
sorun senın bılgısayarda sanırım...
Yorum
Yorum