altinda....altin furus....1900 den 1400 e...yuzde 25 dusus...MAKULDUR...EYIDIR...ICABIDER...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • lidya
    Yeni Üye
    • 12 Eylül 2011
    • 48

Amerika ve Avrupanın borcu almış başını gitmiş, çevirmek artık mümkün değil, kısaca dolar ve euro'nın şu anda değerinin çok üstinde işlem görüyor, gerçek değeri gösteren altın ise değerinin çok altında işlem görüyor, ne dersin kuzu.

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

lidya...

dedigin dogru....emme....altinda cok karli pozlar var....400 dolar maliyetlar var....o usaglari kessen...elleri satis tusundan kalkmaz...1800 u gorduler mi....cildiriyorlar....gendimden biliyorum...bende orada dosemistimmmm....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

68 000 ....dunki dibin 1000 puan ustu....yarin oradan acacak...hesabima gore....
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• freesky
          Yasaklı
          • 03 Mayıs 2009
          • 112

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          heryerde kardayim....

emme....

kuyrugum hala bacaklarimin arasinda....dot korkusundan kurtulmus deellimmmm....

Ben de diyorum bu kadar Joseph ne istir, ortalik Yusf'tan gecilmez olmus. Meger koskoca Guzu ustadimiz bile Joesph Mode'daymis da, haberimiz yokmus... :081: :081: :081: :081: :081: :081:

slm ve muhabbetle,

freesky

Yorum

• oyucel
            Katılımcı
            • 16 Ağustos 2011
            • 166

freesky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Ben de diyorum bu kadar Joseph ne istir, ortalik Yusf'tan gecilmez olmus. Meger koskoca Guzu ustadimiz bile Joesph Mode'daymis da, haberimiz yokmus... :081: :081: :081: :081: :081: :081:

slm ve muhabbetle,

freesky
            Ben de diyorum Joseph Mode da neyin nesi. Jeton sonradan düştü

Yorum

• sonperde29
              Seyirci Üye
              • 21 Haziran 2011
              • 54

ote yandan...

eski yattiklari herifler....altin alin ....altin alinnnnn....2400 dolara gidecek diye...hergun baslik attiriyor....inim inim inliyorlar...

ne gaci yawu....

yatanda pisman....yatmiyanda....

encokda...bizim sonperde pisman....onu zor tutuyorum...nikahlanacak....lem olummm bu m****** diyorum...emme nafile....oglan furulmus bikerem.
              ölüm iyiliği diye bir tabir vardır, henüz tıp literatürüne girmemiş olsada,
              donmak üzere olan kişi, ölümden az önce kendini ısınıyor olarak hisseder,
              ağır hasta olan yaşlılarda vefat öncesi 1-2 hafta kadar toparlanma , yavaş yavaş sıkıntılarından arınmaya başlar, (kimse ecelini bilemez o ayrı)

ilki tv ve kitaplardan olsada, ikincisi yaşadıklarımla teyitlidir.

demem odurki, bu gacıda maraz vardır,
              bu maraza rağmen bu albeni, kız tarafının makyaj ustalığıdır.

1800'ün üstünde bir kaç gün geçirirsede, dahanda bu gaciya eyidis meyidis işlemez,
              hepimiz hizaya geçeriz önünde.

o vakit benim tükürdüğüm neysede, seninkisini vidanjör olsa çekmez Sn.kuzu,
              nihahaha

Yorum

• sonperde29
                Seyirci Üye
                • 21 Haziran 2011
                • 54

latife bir yana ,
                şu bizim kara oğlanıda bir ara yorumlarmısın,
                bir kafa kaldırdıki levyeyle felan inecek gibi değil.
                fiziksel kıtlıkmı baş göstersi anlamadım.

Yorum

• UJI
                  Yeni Üye
                  • 08 Eylül 2011
                  • 19

Sayın Kuzu Altının 1400 dolara döneceğine bende inanıyorum ancak 1900 doları tekrar deneyip 2 li tepe yapma imkanı yokmudur?yani 1900 den 1400'e?

Yorum

• manif
                    Matematikçi
                    • 16 Ağustos 2011
                    • 752

kuzu sen kan kokusunu iyi kokluyorsun...dibi söyle bari...62,58,48 nereye kadar sokar bunlar hançeri?
                    grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme

Yorum

• Tnaaa28
                      Analizci
                      • 18 Ağustos 2011
                      • 1334

manif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      kuzu sen kan kokusunu iyi kokluyorsun...dibi söyle bari...62,58,48 nereye kadar sokar bunlar hançeri?
                      Ben hanidir yolunu gözlüyom o 48 in.. bakalım ne zaman görecez.. buralarda daha neyi bekliyosak sanki...
                      " Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

68 000 ....dunki dibin 1000 puan ustu....yarin oradan acacak...hesabima gore....

sevgili manif....

ben bunu yazdigimda dow artiya yakindi....emme ne oldu....yikildi....

yani...sellele gozun kara...benimki senden kara yolda....

unutma....hep dotune sor....yusuf yusufsa...isler yolunda dimektir...

misal...butun gun benimki yusuf yusuftu ve rahattim....dot...beyinden daha iyi algilar...

beyin civiktir....dot saglamdir...tabiii ipne degilse....ha ha ha

Yorum

• manif
                          Matematikçi
                          • 16 Ağustos 2011
                          • 752

gecenin bu saati bekledim..
                          toto tam dediğin gibi..
                          eyvallah emmi...
                          aralık sonu kısmetse babo abimiz ve seni istanbul'da ağırlayacağız unutma..
                          grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

manifim....

CEDDIMIZ....beyinden cok dote onem vermistir....

misal...

beynine guveniyorsan cik karsima lem....diye meydan okumamistir....dotune guveniyorsan cik karsima demistir....

gene ceddimiz fikralarindada dot u anlatmislardir...

misal...

vucut organlari toplanmis....genel mudur sececeklermis....goz ben olayim...kulak ben olayim....burun ben olayim demis...uzun tartismalardan sonra beyini genel mudur secmisler...kimse dot e yuz vermemis....eeee ne olmus...dot bu bozulmus....kapatmis kapilari...vucut sismis....ne yapalim...ne yapalim diye toplanmislar yeniden....tartismislar ve kavramislar...

dotu....omur boyu genel mudur secmisler...o gun bugun...ki bu 2000 yil once oluyor...butun dotler genel mudurdur.....

Yorum

• freesky
                              Yasaklı
                              • 03 Mayıs 2009
                              • 112

Yaw Abi hic gulecegim yoktu inan.......Demek ki atalarimiz bosuina kelam etmiyolarmis... "Beynine guveniyosan gel" dememisler hakkaten... ) Bir de bunu cerceveletmem lazim:

dot...beyinden daha iyi algilar...

Yok boyle bisey yaw......

hahahahahahahaha..

slm ve muhabbetlerimle,

freesky

Yorum

• poritino
                                Çalışkan
                                • 04 Mayıs 2009
                                • 2005

sevgili manif....

ben bunu yazdigimda dow artiya yakindi....emme ne oldu....yikildi....

yani...sellele gozun kara...benimki senden kara yolda....

unutma....hep dotune sor....yusuf yusufsa...isler yolunda dimektir...

misal...butun gun benimki yusuf yusuftu ve rahattim....dot...beyinden daha iyi algilar...

manifim....

CEDDIMIZ....beyinden cok dote onem vermistir....

misal...

beynine guveniyorsan cik karsima lem....diye meydan okumamistir....dotune guveniyorsan cik karsima demistir....

gene ceddimiz fikralarindada dot u anlatmislardir...

misal...

vucut organlari toplanmis....genel mudur sececeklermis....goz ben olayim...kulak ben olayim....burun ben olayim demis...uzun tartismalardan sonra beyini genel mudur secmisler...kimse dot e yuz vermemis....eeee ne olmus...dot bu bozulmus....kapatmis kapilari...vucut sismis....ne yapalim...ne yapalim diye toplanmislar yeniden....tartismislar ve kavramislar...

dotu....omur boyu genel mudur secmisler...o gun bugun...ki bu 2000 yil once oluyor...butun dotler genel mudurdur.....
                                Guzum mukemmel tespitinle beni sabah sabah neselendirdin

Matrikse "yusuf yusuf" diye bir indikator ekleyeceklermis yakinda.
                                Allah uzun omurler versin sana.
                                Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information