altinda....altin furus....1900 den 1400 e...yuzde 25 dusus...MAKULDUR...EYIDIR...ICABIDER...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • PEGA_SUS
    Yasaklı
    • 21 Ağustos 2011
    • 2790

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tabii....tefecilerden biri batti...digerleri zincirde....

taktk su....gune short gir...dipte kapa long ve aasam short tekratr... bugun ki yapttigim gibi....

donlarini aldik mi....cibildak birak ne mok yerse yesinler...derdi bizi mi gerdi...
    sevgili ÜSTADIM
    dowun kendisi battı...fıçırları + 86 da (uzakdoğu açılmamış halde )
    spot kapandıktan sonra bir yalan mı uydurdular, bilginiz var mı ?
    borsalar açıkken yunan BATIRILIYOR...kapanınca KURTARILIYOR
    PALA'nın işine geliyorsa bizim şortları sabah badem eder (dünde yemin etmiştim geceye pozisyonda girmeyecem diye...)

Yorum

• oyucel
      Katılımcı
      • 16 Ağustos 2011
      • 166

oyucel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      PEGA hoşgelmişsen. BaBo ve kuzu abiyi izliyoz burda
      burda dediğim bu topikte. diğer topiklerdeki üstadlar kızmasın diye düzeltme yapma ihtiyacı hissettim.

bu forumda her üstadın yazısından yararlanıyoruz açıkçası.

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        sevgili ÜSTADIM
        dowun kendisi battı...fıçırları + 86 da (uzakdoğu açılmamış halde )
        spot kapandıktan sonra bir yalan mı uydurdular, bilginiz var mı ?
        borsalar açıkken yunan BATIRILIYOR...kapanınca KURTARILIYOR
        PALA'nın işine geliyorsa bizim şortları sabah badem eder (dünde yemin etmiştim geceye pozisyonda girmeyecem diye...)

daytrading yapiyorsan....istop kullaniyorsan....bu durum seni etkiler....

bizi etkilemez....biz talandayiz...bizde istop yok....kene gibi yapisiriz mala...margin var fekaattt istop yok...

oyana givrasir bu yana givrasir....gelir kucagima ooturur...mali asla vermem...zararina...hemide....
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• PEGA_SUS
          Yasaklı
          • 21 Ağustos 2011
          • 2790

daytrading yapiyorsan....istop kullaniyorsan....bu durum seni etkiler....

bizi etkilemez....biz talandayiz...bizde istop yok....kene gibi yapisiriz mala...margin var fekaattt istop yok...

oyana givrasir bu yana givrasir....gelir kucagima ooturur...mali asla vermem...zararina...hemide....
          tam 2. satır hocam
          69400 maliyetli ekim vade longları 10 gün tuttum (cuma günü 825 te yazılıydı...gitmedi )
          30 lukların 200 GHO sı varıdı 830 da...1 saat 600-800 arası kaldı...değdirmeden çevirdi ŞEREFLİ

eveli gün kaçtan uzlaştık...bakmadım da canımın sıkkınlığına (BÖYÜKLERİMİZ sıkkın can iyi olur, çabuk çıkmaz...derlerya neyse )

67850 DEN uzlaştık...iyi SIKMIŞIM değil mi ?

burası tam benlikmiş...

kafama göre bir HOCA buldum en sonunda yaaa

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

bak asya yikiliorrr....kucaktalar artikin.....
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

neden kucaktalar....KALDIRACTAN....

1 Dolari var 40 dolarlik malda....borsalar yuzde 3 dustumu....batiyor herif...margin ucun malini satiyorlar...DOMINO....olusuyor...

ali ninkini satarlarken...veli zora giriyor...donup velininkini satiyorlar...o anda duralide kutluyor...

bizde talandayiz...anasini satayim....mecburen soyuyoruz....yoksa onun bunun parasindan bize ne...maksat borsayi ayakta tutmak..

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

niye hala bu basliktayim....baslik altin...borsa deelll ki....

cunkiiii...

dengeyi verdim...altin 1400 lere indimi dip olustu demektir....

indimi ....hayir...1500 leri gordu....

demekki....hala var....

Yorum

• TALEBE
                  A-YI
                  • 24 Ekim 2010
                  • 1221

cunkiiii...

demekki....hala var....

Bir dağ keçisi gibi dik kayadan sarp kayaya zıplayan kuzu abi....

1- Amerika Q3 ? , Avrupa yunan, italya, ispanya... derken... Skender nam mahluk, altında 1400 leri borçluları çözdürerek mi sağlayacak...?

2- Bu haftanın psikolojisinde altın, 1750 lerden daha yukarıları ne kadar görebilir..?

Görüşlerinizi alırsak mutlulanırız...

Saygılarımla
                  AYI
                  Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• PEGA_SUS
                    Yasaklı
                    • 21 Ağustos 2011
                    • 2790

cunkiiii...

demekki....hala var....
                    günaydın hocam
                    cayy
                    benimde altınla ilgili merak ettiğim bişeyler var
                    altın düşerse BORSA ne olur...altın yükselirse BORSA ne olur...her halükarda BORSA ne olur

Yorum

• TALEBE
                      A-YI
                      • 24 Ekim 2010
                      • 1221

BaBo abi;

altta takip listesinde adın var.....

Grafikler ne diyor....?

Garp cephesinde değişen bir şeyler var mı...?

Saygılar
                      AYI
                      Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• manaw
                        havacı
                        • 28 Ekim 2011
                        • 896

PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        günaydın hocam
                        cayy
                        benimde altınla ilgili merak ettiğim bişeyler var
                        altın düşerse BORSA ne olur...altın yükselirse BORSA ne olur...her halükarda BORSA ne olur
                        Pega_sus,

Dolar sepeti ile borsa arasında ters bir orantı var. Aynı orantı dolar sepeti ile altın arasında da söz konusu. Aradaki geçiş parametresi dolar....

Yani...
                        Dolar sepeti düşerse borsa çıkar. sepet yükselirse borsa düşer..
                        Dolar sepeti düşerse altın çıkar. sepet yükselirse altın düşer...

Dolayısı ile.... Altın düşerse borsa yüksek ihtimalle düşer... Tam tersi ise her zaman doğru değil. Hangisinin speküle edildiğine göre değişebilir. Ama yüksek ihtimalle altın düşerse borsa düşer..

Zaten sn kuzu da bunu şu şekilde söylüyor... Altın dibi 1400'dür.. 1400'e düşene kadar borsalardaki dip, dip deeldir. 1400 eyidur... makuldur.. icabider deyyurr.

Bu yazdığım yanlış ise guzu gelir. Ben de anaa bu guzu, kuzu deelmüş derüm.

not.. foruma ilk mesajım. hisse.net'te çok yazmam ama genelde okurum... Orada keyifle okuduğum yazarlar yavaş yavaş ayrılınca ben de nereye gidiyor bu adamlar diye google'latınca burayı buldum. Keşke daha önce yapsaymışım... Orada da saygı duyduğum yazarlar var ama azaldı..

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

margin tamamlama gunu bugun....umut verip paralari getirtecekler....sonra gene asagi....

dun ali nin mali gitti....bugun veli margin tamamliyor....

Yorum

• PEGA_SUS
                            Yasaklı
                            • 21 Ağustos 2011
                            • 2790

muratman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Pega_sus,

Dolar sepeti ile borsa arasında ters bir orantı var. Aynı orantı dolar sepeti ile altın arasında da söz konusu. Aradaki geçiş parametresi dolar....

Yani...
                            Dolar sepeti düşerse borsa çıkar. sepet yükselirse borsa düşer..
                            Dolar sepeti düşerse altın çıkar. sepet yükselirse altın düşer...

Dolayısı ile.... Altın düşerse borsa yüksek ihtimalle düşer... Tam tersi ise her zaman doğru değil. Hangisinin speküle edildiğine göre değişebilir. Ama yüksek ihtimalle altın düşerse borsa düşer..

Zaten sn kuzu da bunu şu şekilde söylüyor... Altın dibi 1400'dür.. 1400'e düşene kadar borsalardaki dip, dip deeldir. 1400 eyidur... makuldur.. icabider deyyurr.

Bu yazdığım yanlış ise guzu gelir. Ben de anaa bu guzu, kuzu deelmüş derüm.

not.. foruma ilk mesajım. hisse.net'te çok yazmam ama genelde okurum... Orada keyifle okuduğum yazarlar yavaş yavaş ayrılınca ben de nereye gidiyor bu adamlar diye google'latınca burayı buldum. Keşke daha önce yapsaymışım... Orada da saygı duyduğum yazarlar var ama azaldı..
                            tenk yu meri maç...
                            sevgili dostum
                            çok güzel anlatmışsın, tam benim anlayabileceğim şekilde...tane tane

orada da, burada da...heryerde
                            sonsuz saygı duyduğum ve duyacağım çok GÜZİDE ÜSTAD ve abilerim vardı ve olacak...

tümüne

bana olan katkılarından ötürü...tekrar teşekkür ediyorum

yanlız

OBJEKTİF değerlendirme...bana göre değil, beni bozuyor MALUMUNUZ

Yorum

• manaw
                              havacı
                              • 28 Ekim 2011
                              • 896

Cnbce de geçen her bir kötü ve olumsuz lafı için bir lot alabilsem ve tersi durumda da bir lot satabilsem, başarı oranı ne olurdu acaba...

Bugün o kadar olumsuz lafı geçti ki insanın en uygun zamanda uzun olası geliyor...

ps: Formasyonlara çok da güvenilmez ama Dow'un da obo yapası var gibi... 11650'yi kaç kere çalıştırmış deyuz. Bir seferde kırılmasına müsade etmez...

Yorum

• manaw
                                havacı
                                • 28 Ekim 2011
                                • 896

Uzun kısa desem de ben spotçuyum. Tüccar usulü.. Strateji şu: İndirim zamanı stoğu doldur, sonra raflara yerleştir... Kim kaçtan alırsa alsın.. Mal satmıyoruz biz. Mutluluk satıyoruz sonuçta.... Mutlu olan adam 6 da veriyor 10 da veriyor...

Dün 6.00 altı pazarlık yaptım skender ile... Vermedi... Şimdi bana nispet yapıyor.. Bak diyor ben 6.26'ya kadar zaten satıyorum. Vermem sana..

Ama skenderde kuzunun kucağına oturma sevdası olduğu sürece elbet yine yanar döner olacak... Gelecek yamacıma..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information