Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
altinda....altin furus....1900 den 1400 e...yuzde 25 dusus...MAKULDUR...EYIDIR...ICABIDER...
sanırım alıntı yaparak yanıtlama yok
ABLA
sen benim hiç BİKMİŞ ABİMİN, üstadlarımın lafının üstüne konuştuğumu gördün mü ?
onlar bekle demişse, bana sorma daha...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
simdi kalkip bi halki soymak ucun plan yapacaksin....o halkin basina kukla bi hukumet koyacaksin...onaylasin soy...ha ha ha...
eeee...papandreu bu....sosyalist....kukla deelll....halki soyacaksaniz bide ona soralim diyor...democrasy icabi yane...
bak libyayada democracy gitti....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
sayın kuzu
şöyle de bakılabilir
hem sosyalist vicdanını rahatlatmak hem de ilerde vatana ihanet gibi birşeyden yargılanmaması için halka bırakıyor
zaten halk evet derse sakal
hayır derse bıyık
tabii....tefecilerden biri batti...digerleri zincirde....
taktk su....gune short gir...dipte kapa long ve aasam short tekratr... bugun ki yapttigim gibi....
donlarini aldik mi....cibildak birak ne mok yerse yesinler...derdi bizi mi gerdi...
Yorum