gıymetli vede tadlı guzu bunda vaden nedir ki?
altinda....altin furus....1900 den 1400 e...yuzde 25 dusus...MAKULDUR...EYIDIR...ICABIDER...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
acaip rahatladım şimdi bugün çok gerdi pala beni.saygılar hocamkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdenge kosullari...
dow 9300....dolar endeks 80 ler...petrol 60....altn 1475....biz se keyfi bilir...73 800 shortum...inersem namerdm...
Yorum
-
ben bu künefeye, niyagarada rafting yapararım, hehehe,FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertabağın üstünde ŞELALE Kebap Haus yazıyor, kimsenin dikkatini çekmemiş...
Önce 75.000 olalım sonra ŞELALEEEEE
kuzum, sen istanbula gel, alemin kralını yaparız, merak etme...
açık künefeci bulamadm bolulu hasan ustadan fırın sütlaçları götürüyorum şimdi,
street fighter'da keni nakavt etmiş dhalsim gibi havalandım resmen keyiften...
nasıl desem, shortta dowu 10 binden 9 bine sürmek gibi bişeydi,
sn guzu ist'e gelince haber et sözüm var ona göre.
Yorum
-
Hatay'daki tadı tutmasa da güzel künefe yapan yerler var burada.liono Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFNT hocam burda herkese künefe borçlandın durduk yere....
Hatayda askerlik yaptığım günler geldi aklıma yaw ... Ama oradaki tadı istanbulda alamadık malesef
(
Hatay Sofrası (Historia'nın yanında)...
Yorum
-
Kesinlikle şiddetle tavsiye edilir, sadece künefesi değil diğer yöresel yemekleri de çok güzelFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHatay'daki tadı tutmasa da güzel künefe yapan yerler var burada.
Hatay Sofrası (Historia'nın yanında)...
Bence İstanbul'da yolu fatih aksaray civarına düşenlerin uğramaları gereken bir mekan...
Yorum
-
Sayın kuzu kıl payı ucundan dönse de yine süper bir öngörü ;) bu sabah 73.700'den dönmüş.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterusaglar...
ben genelde ters adamm....zarari goze aldm....73800 den shortladm...
sebeb not artrm dedikodulari....
Yorum
-
zamanlama tamam....bekleeediiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm.....bu keriz butun dedikodularnini yaydi...butun silahlarini atesledi....kursunu bitti ben shortladim...
imdi inmem...inenlerden degilem....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ne zaman incen abi?kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterzamanlama tamam....bekleeediiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm.....bu keriz butun dedikodularnini yaydi...butun silahlarini atesledi....kursunu bitti ben shortladim...
imdi inmem...inenlerden degilem....
bence birazdan iniebilir yüzde 3 düşüş kafidir...
Yorum
-
-
7000 puan...mnumum...bi kontrat yok eder bu....74 000-7000=67 000 makuldur....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
shortlama sebebm bu zaten...bu korkuyu yaydiki kimse shortluyamasn....elmas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayin Kuzu 'Butun silahlarini atesledi' derken, Moodys'in bir not artisi ne kadar etkiler sizce?YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum