ziplamasi normal....200 gunnuk dbinde....mal vermez....
altinda....altin furus....1900 den 1400 e...yuzde 25 dusus...MAKULDUR...EYIDIR...ICABIDER...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
hırs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKUZU HOCAM endeks ikinci seansta ne olur... kısa ve net soruyorum hocam
bugun gun ici zrve ve tekrar dusus....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
KUZU hocam dünya coşmuş BİR HABER GELECEK SANIRSAMkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugun gun ici zrve ve tekrar dusus....
Yorum
-
KUZU HOCAM NERDEN DÖNERİZ YADA DÖNMÜYOR MUYUZhırs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKUZU hocam dünya coşmuş BİR HABER GELECEK SANIRSAM

Yorum
-
ben 70 000 den shortladm...bi daha kii sefere aklnizda ossun....gunici zirve gun ici dibin 3000 puan ustudur......YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
sari yi geri bastim....80 dolar kar ettim....1536 dan 1662 ye 126 puan bastlar.......
2009 grafigini acin ona gore oynayin.......ikinci dibe daha siddetli gidecektir......persembe gunu alman parlemanto oylamasina bagli...
smdii flatim goldda......YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Daha dib oluşmadı bekliyoruz diyorsunuz...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersari yi geri bastim....80 dolar kar ettim....1536 dan 1662 ye 126 puan bastlar.......
2009 grafigini acin ona gore oynayin.......ikinci dibe daha siddetli gidecektir......persembe gunu alman parlemanto oylamasina bagli...
smdii flatim goldda......
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben 70 000 den shortladm...bi daha kii sefere aklnizda ossun....gunici zirve gun ici dibin 3000 puan ustudur......
kapadm...1200 puan kar....cebe grdi....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu nedir önümüzdeki yol hatırası xu100 için borsa için...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkapadm...1200 puan kar....cebe grdi....
şuan puslu mu?
Yorum
-
puslu....persembe gunu almanya parlementosu var....ne ckar blnmez...FUR VE KAC...HERYERDE....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum