1723 te....orta vade destek krldi....17o5 asagi gecildimi....dikey coker.
altinda....altin furus....1900 den 1400 e...yuzde 25 dusus...MAKULDUR...EYIDIR...ICABIDER...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
1705 krilnca....dusus hzlandi....tepeden yuzde 13 asagdayiz....topik yuzde 25 diyor...savrulmayida katarak....
simdi onemli olan su....
uzun vade hedefimiz olan 3600 e yonlenmeden once....yeniden verdigimz mala bineblmek....
bunda kriter....petrol....onun dip yapmasi....altinin dibni soyleyecek...2009 da 40 dolardi...smdi...60 d0lar makul.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
1657 de su an...81 dolar dusus tek gun....longcu katlami basladi.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bldgnz gibi....topik baslikta verdigim...1400 dibi hergun yukseliyor...o dip bu hafta 1525 e ckti...orasi ana furus yeriim...
dibi kestrmek zor oldugu ucun....dort kismda mala gris...yani meshur...*karanlga kursun sikanlar* devrede....
1560 ilk furus....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ana portfey daglimnda....2009 da verdigm...degsiklk oldu...bu degiskligi kasim 2010 da yaptim cycle geregi....
2009 oransal yerlesim suydu....
yuzde 40 altin....yuzde 40 hisse her yer....yuzde 20 nakit fur kac ve margn ucun...
2010 kasim oransal yerlesm suydu....
yuzde 40 altn....yuzde sifir hsse....yuzde 40 dolar....yuzde 20 nakt fur kac ve margnler ucun....
bu topigi actigmda oransal yerlesim suydu....
yuzde sifir altin....yuzde 80 dolar....yuzde 20 nakit....short ve fur kac ucun....
dolar zirve yapmadi henuz...
onumuzdeki donem...5 yllk cycle a....hsse yanina emlak gelyor....yuzde 20 ....
netlestrmedm emme soyle olacak....
yuzde 40 altn....yuzde 20 emlak veya turevleri...yuzde 20 hsse....yuzde 20 nakit fur kac ve short ucun....
SU AN....PORTFOYDE....DOLAR ENDEKS ZIRVESNI BEKLIYORUM...VE DOLARLARI AGIR AGR OKUTUYORUM....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
TOPKSEL DAGILM SUYDU....
macro tamam kardesm...topgm kasim 2010 da acldi...o topkte yuzde 40 hsseden cikip....1.40-- 1.50 bandnda dolara gecldi....
bu topik acldgnda.....yuzde 40 altn satilip.....1.75 cvarndaydi dolar...dolara gecldi...bendeki otomotk dolar burada oynuyorum...
ve agustos son haftada....portfey yuzde 80 dolar....yuzde 20 tl naktti...bununla short kovaladk...
simdi....
agr agir dolardan ckis donemne girdik...ILK BUYUK FURUSUM ALTNA OLACAK....YUZDE 40....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
CYCLE DURUMU...
DOLAR AMERKAYA DONUYOR...degerlenyor....dger paralar deger kaybedyor...diger para cnsi hersey cokuyor....comodtyler cokuyor....
dolar zrvede denge hali....dger hersey dipte....bu fazn icindeyiz...henuz suruyor....
dolardan cik....oburlerne yayil....yolda....gelecek....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu hakikaten bu işin piri imişin tebrik ederim.. hayatımda ilk defa bi şeyi bi ay tutup para kazanamadan maliyetine verdim..altın beklediğin seviyelerden şaha kalkcak diyosun anladığım kadarıyla..ancak fransa4.ci-italya5ci-almanya 2,ci dünyanın en büyük altın rezervlerine sahip merkez bankaları.. bunların ülkelerinin bankaları toksit yunan tahvili vs şeyler yüzünden likidite sıkıntısı içindeyse tek para eder varlıkları altına döşemezler mi daha.. yoksa altına gene yukarı kaldırıp ilerde mi döşemeye devam edicekler...biraz açar mısın?hayatta yediğin kazık ne kadar çoksa temelin o kadar sağlam olur.
umut en büyük işkencedir....
Yorum
-
sn.kuzu sayende sarı gacı beni tekrar nikahına al, kulun kölen olayim diyor bana,
hahaha,
biraz daha sürünsün kapımda burnu, bir numaralı evlilik danışmasın
,
altın karşısında benim gibi 40 yıllık light erkeğini, taş fırın erkeği yaptın, sağolasın..,
istanbula yolun düşerse haber et....
Yorum
-
2005ten beri devirciydim.. lakin kuzu herkesten çok farklı... kuzu büyüksün...hayatta yediğin kazık ne kadar çoksa temelin o kadar sağlam olur.
umut en büyük işkencedir....
Yorum
-
ha ha ha....usaglar soyun...aklli olun....sabrli olun....
yuce rabbim....bizi ihtiyacimiz olan herseyle donatmis....
unutmayn....HUKUM ALLAHINDIR.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
1629 u gorduk...comex kapanmadan once.....
tepeden yuzde 15.3 dustuk....az kaldi....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum