kuzum çok yaşa .anlatım tarzına bitiyorump5
altinda....altin furus....1900 den 1400 e...yuzde 25 dusus...MAKULDUR...EYIDIR...ICABIDER...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ote yandan...kuralda sudur....not artrmi...piyasa shortken gelir....veli agabeyim....ali agabeym...igit agabeym...hepsi long....
yani tum kerzler kuyrukta....eeeee.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
egitmle oyunu su hale soktular....stop loss egtimi yani....
adam shortluyor...annda gidip...500 la 1000 ustune sartli st0p loss u gryor....skender hepsni goruyor...gidip hepsni patlatiyor....TATLI KAR....MUSTERI NET GOZUKUYOR....
keriz listesinde....o yuzden istop loss dusmanym ben....
lem elini belli edermisn pokerde....etmezsin....burada ediyorlar.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
zarari seveceksin....zarara greceksin....zarar eyidr....delanliyi keskinlestirir....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersuruyu o yone kilitliyorlar....sevmem bele seyleri....
bu sefer telefonla yaptm...ABI DELIMSN...NOTUMUZ ARTACAK DEDI....
bende....zaten o yuzden shortluyorum...bas a.q ym deynce....krcklendi oglan....abi bisey mi duydun dedi....zayifladi yanii...
dedikodu pis istr....bizim leyla kerhaneye bu yuzden dustu....
süpersin,
sn.kuzu, dolares'in durumu ne iş,
şu an cease fire durumu var gibi, sakin sakin oturuyor zirvesinde, dxy'ninde ateşi sönüyor gibi.
bu durumda sarıda pansumanlanıp yaralarını sarıcak biraz diye düşünüyorum.
Yorum
-
buyur yukari basiyor....73 650 lerde....eller stop loss da....ismi simdi bu...
stop olacaksan...niye grdin lem keriz....ha ha haYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
tureng.com herşeyi hocaya sormayınboş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞu % 20 real estate nedir hangi enstrumandır açıklamadın ya alacağın ossun :040::040::ka24::ka24::(
Yorum
-
doyce giz....yuzde 3 yukarda....28 euro....20 den geldi buraya....bizi bu satmisti...48 000 yolunda....yuzde 40 karli son iki haftada....
esas tehlke burada....shortcu ucun....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
turkye ve polonyada bu gizdir esas....citi flan hevadir bunun yaninda....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdoyce giz....yuzde 3 yukarda....28 euro....20 den geldi buraya....bizi bu satmisti...48 000 yolunda....yuzde 40 karli son iki haftada....
esas tehlke burada....shortcu ucun....
bu ve tesclli fransiz mallar....diplernden yuzde 30 la 40 yukarda iki haftada...
emmme....
amerkadaki iki ****** dibe gidiyor....bunnar cikarken...biri 6.0....biri...26....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
incik iki gurup var....
biri CDS leri satanlar....biiri yunana krediyi verenler...
eger yunan cikipta...DEFAULT dese....krediyi verenler yirtti...gidip CDS yapandan parayi alacak....
yunan ozelnde....CDS ler amerkali gacilarda...kredler ise avrupali mallarda...
amerkali mallar assagi gttigne gore....DEFAULT htimali buyuk...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
incik usaglar...
bu ipneler komple pusth....sustular mi...dedkodu yu calistrirlar....
yuce rabbim bunnari ele yaratmis....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
VARANTA HİSSE SENEDİ GİBİMİ ALINIYOR.marjları çok yüksekhırs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKUZU ABİ İNANKİ BATTIM varantalarda ne yapacagımı bilmiyorum
Yorum
Yorum