hoscakalin usaglar....
altinda....altin furus....1900 den 1400 e...yuzde 25 dusus...MAKULDUR...EYIDIR...ICABIDER...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
teyid geldi
61,975 long
şimdi apsd artıyor, shortçu topladığını düşünüyorum...
500 puan daha aşağı gelebilir. ordan biraz daha longlayabilirim...
daha altı sakat, kafamdaki başka bir senaryo devreye girecek demek ki...
ps: bir amatörün fantazileri"the invisible hand is visible...it is FED...."
Yorum
-
dönüşlerde, çok kişiyi toplamak lazım...
o yüzden bir sürü silahını kullanması lazım....
sabahtan beri makas, nerdeyse 0 iken, şu anda açtı...
neden?
milleti shorta soksun diye
üstelik geçen cumadan eğitilmiş bir sürü var: yukarı çıksa da aşağı inecek... diye düşünen
ps: bir amatörün fantazileri"the invisible hand is visible...it is FED...."
Yorum
-
yilsonu cikisini kacirmayin istedim...hayirli ossun usaglar...67 500....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
erkmen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster67.000 de kapatırlar vadeyi...
değilmi kuzu...
aynen...zaten hayati karartmadan cikis olmazdi....shortcu suruyu yaratmaliydi ve yaratti....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
3 ocaktan sonra...avrupada bi gelisme gormezseniz...yeddi ceddinizle shortlamak makul bi istir....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
GUZU'nun altın hakkındaki görüşleri daha önceki gönderilerinde var. Oralara bakabilirsiniz. 1580 dolar'a giden altını yine yükselterek 1600-1700 arasında yedirirler sonra tekrar aşağıya salarlar demişti. 1500 baba destek kırılırsa 1000' kadar yolu var demişti ki altın hakkında yanıldığını görmedim şimdiye kadar. Nazar değmesin Allah yanıltmasın. Ama GUZU piyasa adamıdır duruma göre görüşlerini güncellemişte olabilir.repalize Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzu abi bana da bir ışık tut ben acemiyim.. skender e genç yaş ta düdük olmayayaım.. TL demi kalayım sarı kızamı döneyim abim benim
Syg.
Yorum
-
dayan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın Kuzu,
Bütün "uşag"lar adına sana teşekkürü bir borç bilirim.
Teşekkürler...Ellerin dert görmesin.
saol guzel kardesim...kadirbilmeniz ....yigide hakkini vermeniz...yiyitliktir...
dikkat ettiysen...bi tek bendim o gun...furun yigitlerim diyebilen...tum forumlar yerin dibine kilitlenmis...ve skender asagi ve asagi basiyordu hep....
bendim o fukara...furun yigitlerim diyen....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum