altinda....altin furus....1900 den 1400 e...yuzde 25 dusus...MAKULDUR...EYIDIR...ICABIDER...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • liono
    Tecrübeli
    • 17 Ağustos 2011
    • 420

GUZU napak karanlığa sıkak mı ?

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

ayni hizla yukariya basmali....hacim gudurmali usaglar....stop loss lar olum sacmali....ki para yapalim....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• k3r3m
        Aktif
        • 31 Temmuz 2011
        • 665

basmazsa bi sonraki atış ne zaman, sayın kuzu?
        "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

basmadi....hala vakit var....simdi dotu kurtarma careleri bulacagiz....
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

benden sonraki basisinda hacim 270 milyar oldu....korkunc bi saplamaydi....bi saat...

bu pustta dashaklar 3 kg diyorum inanmiyorsunuz....bizde 2kg var....alt ediyor durzu....

Yorum

• manaw
              havacı
              • 28 Ekim 2011
              • 896

sn kuzu, o kadar soru sordum. furuşmadan bi ara verip cevap vermedin. teessüf ederimm... halbuki hayalimdeki kuzu, skenderle furuşurken koşu bandı üzerinde spor yapar, tv seyreder, gazete okur, sarı gacıyı idare eder, fiskisini yudumlar, foruma yazar, sigara içer, arada bir de tükürür (korkuya)...

ekleme: skender beni dayak delisi yaptı... bi cigere vuruyor, bi kafaya.. maliyet ortalamasından yedigim kademe sayısı iki haneyi geçti...

Ama bilmiyor ki bu furuskan evladı yıkılmayacak.. raki gibim hissediyorum kendimi... patlak dudak ve kaşla indireceğim iti aşşaı... bilmiyor ki kuzunun bu furuşkan evlatları yedikçe açılıyor...

ekleme: yolluğum bitmek üzere.. ben vur kaç yapacağudum. skender kaptı kaçtı... şimdilik tabii... ama thanks giving yakındır.. elbet basacak yukarı...

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

hamlesini dogru tahmin ettim....erken girdik biraz....buda normal....cevat bizide avlamak istedi....istop kullansak gitmistik zaten....

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

altin dirence geldi....1701 de....karimi aldim....25 dolar...

kaldi dow....onuda karla kaparsam...dunki pozlar eyi is yapti....

bugunki pozda hedefim....65 000 bugun imkansiz....

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

bugun...dolar bazlida...48 000 e indi...yani ikili dip goruldu....o yuzden mala daldim....

Yorum

• manaw
                      havacı
                      • 28 Ekim 2011
                      • 896

51.5k görülmesini beklemiyordum... Bugün itibari ile not artışı ile başlayan ve ekimin ortasına kadar devam edip aşağı yönde kırılan üçgen formasyonu da hedefini tamamlamış oldu... (kırmızı dikey çizginin alt ucu).. Kim bundan sonra sıkışma var derse inanmam... Bütün sıkışıkların havası alındı bugün itibari ile.. Bu relief sonrası insanlar ne kadar mutlu bu hafta içerisinde göreceğiz.. (inşallah)

Not: Ben işin içerisinde dış müdahele bulunduğu için bu üçgenin hedefini gerçekleştirmeyeceğini, fiyatların doğal hareketin ikili tepe formasyonu olduğunu düşünmüştüm.. İkili tepenin de hedefi grafikte cyan dikey çizgi ile gerçekleşmişti.

Not2: Formasyonları illa ki gerçekleşecek diye takip etmiyorum. Ama piyasanın baktığı her aracı takip etmek zorunda hissediyorum kendimi.. Mallandığıma bakmayın.. İlk fırsatta koyacağım raflara.

Not3: Sanırım sn kuzu benim mesajlarımı dikkate almıyor...

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

usaglar dow longlari kafa kafaya kapattim....elimde vob longlar var....burada thanksgiving geliyor....

bugun....

tatile gidiyorum....bi hafta on gun yokum....hoscakalin....

bi amerikali aile ile birlikte olacagiz....hindi filan yeriz....amerikayi yikar yeniden kurariz....felan filan...

usaglarim biraz amerikan kulturu gorsun....hindi nasil doldurulur....hindi neden kurbandir...felan filan....

hoscakalin....turkun furuskan evlatlari.....

Yorum

• sermur
                          Yasaklı
                          • 12 Eylül 2011
                          • 5

İyi tatiller sn.kuzu

Teşekkür ederiz hersey için. Sizinle birlikte açtığım longları 65 de kapatırız inşallah

Yorum

• sonperde29
                            Seyirci Üye
                            • 21 Haziran 2011
                            • 54

Sn.kuzu kendine iyi bak, bu gün koptum resmen

Yorum

• kenanji
                              Katılımcı
                              • 30 Haziran 2009
                              • 136

30 Kasım Çarşamba günü Istanbul'dan aşağıda yazılı istikametlerden herhangi birine gidecek olan varsa boşta bilet var.Bilet iadesi yapamıyorum.Faydalanmak isteyen olursa bana ulaşabilir.Herhangi bir ücret talep etmiyorum. Otobüs 30 Kasım Çarşamba günü 11'de Esenler'den 12'de Harem'den kalkacak.Firma Ulusoy.

Aynı boş bilet 11 Aralık Pazar günü geliş olarakta var.

İSTANBUL -> İSTANBUL (Anadolu) -> Gebze -> İZMİT -> SAKARYA -> DÜZCE -> Suluova -> Merzifon -> Havza -> SAMSUN -> Çarşamba -> ORDU -> GİRESUN -> TRABZON -> Sürmene -> Of -> RİZE -> Pazar -> Ardeşen -> Fındıklı -> Arhavi -> Batum ->

Yorum

• manaw
                                havacı
                                • 28 Ekim 2011
                                • 896

S&p'de 1180-1190 seviyesinin önemi...

5 aylık vadede
                                27 ekim 2011 tepe ile 4 ekim 2011 dip arasında çizilen fibo seviyelerine göre %50 endeks değeri 1180
                                7 temmuz 2011 tepe ile 4 ekim 2011 dip arasında çizilen fibo seviyelerine göre %61,8 endek değeri 1180

1.5 senelik vadede
                                29 Nisan 2011 tepe ile 1 temmuz 2010 dip arasında çizilen fibo seviyelerine göre %50 endeks değeri 1190

Biraz daha uzun vadede.
                                9 Mart 2009 dip ile 29 Nisan 2011 tepe arasında çizilen fibo seviyelerine göre %23,6 endeks değeri 1206

Aynı zamanda ağustos ayından beri bu bant defalarca destek direnç olarak çalışmış.. Daha önceki tarihlerde de bu aralığın destek/direnç olarak çalışması bu bandı kuvvetlendiriyor...

Üstelik exponential, ağırlıklı farketmez 200 günlük hareketli ortalamaya tekrar bir dokunuş olabilir.. osilatörler de genelde ya oversold bölgesinde ya da bu bölgeye yakın. W%R uyumsuzluk da vermiş.. (ABD borsalarının osilatörler ile arası çok iyi değil. Hatta Sn. Karahan'ın ifadesi ile osilatörlerle dalga geçiyor ama ben yine de bakıyorum..)

Şu anda deniyor... saatlik ve daha ksıa süreliler için dip yapmaya çalışıyor.. Başarılı olup olmadığını göreceğiz..

Günün sonunda ayı piyasasındayız. daha aşağılara gidebilir.. Ama son beş ayda skenderin yaptığı ali cengiz oyunlarından sonra, bunun birden olmayacağını inanmaya başladım... Yavaş yavaş.. Sindire sindire... skenderin ayı piyasasında iken boğa piyasasında bile görülmeyen aylık çıkışı yaptıktan sonra herşeyi beklerim ondan ama, şimdilik böyle düşünüyorum... Umarım yamulmam... Zira kısa vadede longum...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information