agam...aaasama dogru fisekler....obur shortcu kerizlerr ucun...onlardada stop var....
altinda....altin furus....1900 den 1400 e...yuzde 25 dusus...MAKULDUR...EYIDIR...ICABIDER...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
hepsinde kardayim su an...bizide karda kapatti......YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzu hocam bu mesaj gozunuzden ikacti sanirsam, sizin orada saat 16:46, biz burada yatiyoruz artik, sizden aasam ustu gozu ilen bir TR emlak yorumu istiyorum...Survival Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu hocam, Bu dedikleriniz yasanirsa Turkiye'de emlak fiyatleri nice olur? Bu konuda da gorus belirtebilirseniz gercekten cok seviniriz.. Bugunlerde 10 yillik birikiminin yanina 10 yil da borclanarak "10 bin pesin daire" seninci amcanin 40 katli binalarindan giris kat daire alan Turkun furuskan olmayan vetan evlatlari mantiklilar mi size gore
Yorum
-
yeter...1000 puan kar...tohumuna parami verdik...STOP LOSS cu usaglarin paralari....al yee....derdi senimi gerdi.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
unutmayin....1000 puan ustten hepsi istop oluyor....sormayin niye diye....
skender oyle ogretmis...bunlarda aynen uyuyor....bizde yoluyoruz kerizzzleri....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bak altindada 20 dolar kardayim....istop oluyor shortcular....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
evliya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn kuzu, bugünkü müşteriler şortçular olabilirmi.Saygılar.
dun....onlara oynadik...bugun kari aliyoruz....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
survival...
krediyle ev aldiysan...ve sabitse kredin....evide oturmak ucun aldiysan kardasin....
artik ev kredi faizleri ya yuksek olacak....yada vermiyecekler....
bu ev fiyatlarini dusurecek....cunki musteri olmuyacak.....
buda...bi kac buyuk insaatciyi batiracak....kapitalizm geregi.....
gec gordum...guzel kardesim....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
buna uydum....1000 puan aldim....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryarin bunnari karla geri dehleyecegiz....pull-back te....dow ve altini bugun bile geri karla veririm....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bu kez....62 000....
tamamen stop loss culara karsi oynuyorum...baska musteri yok....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
demekki neymis...
once bekliyecen...skender...short veya long yonunde...suruyu ynlendirecek...
ve zit yonde poz acip....istop loss paralarini topluyoruz....taktik bu....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
borsada hep sunu sor kendine....musteri kim....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Sn kuzu vob da tamam da, u100 de yapraklıya kurşun sıkacadık emme çok küçük hareket oldu, marj düşük,kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu kez....62 000....
tamamen stop loss culara karsi oynuyorum...baska musteri yok....
akkızda bir nebze yüksek...
bölemi gitcek bu? yusuf yusuf hareketi yokmu size göre?
Yorum
Yorum