altinda....altin furus....1900 den 1400 e...yuzde 25 dusus...MAKULDUR...EYIDIR...ICABIDER...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • manaw
    havacı
    • 28 Ekim 2011
    • 896

Sn kuzu yok. Bin puanı yedi.. Saklandı.. Marginler yattığının haberini alınca gelir ne de olsa yazmaya..

Aklıma gelmişken yazayım.. Kuzu daha önceki mesajlarında birkaç kez aklın senin değil, skenderindir demiş... İnanılmaz takdir ettim. Çok doğru tespit..

Ben de buna çok benzer bir indikatörü yaşadığım şekilde paylaşayım...

Dün ilk seans yonca 6,1 - 6,18 trade ediliyor... Rahatım, pusudayım. Pazarlık halindeyim skenderle.. Aklım hem yahudi hem alman gibi çalışıyor. Olmaz da olmaz diyor... düş diyor.. Acaip pintiyim...
    İkinci seans, yonca 6,02'ye kadar geldi.. Ben 6'da az bi miktar bekliyorum... Terlemeye başladım.... Açtım klimayı.. (Alamadım orası ayrı, fazla pintilik de iyi değil.)

Bugün ikinci seans 6.26'ya kadar gitti... Rahatım.. Ne de olsa inecek aşağı.. keyfim gıcır..
    ikinci seans sonlar.. 6.34.. Başladım terlemeye. 6,36 - 6,38. Daha çok terliyorum. Kaçtı tren ya.. Açtım klimayı.. Silah dayasalar bu kadar artıştan sonra almazdım orası ayrı.. İsterse 6.6 olsun.. Ama skender bünyeye al diye baskı yapıyor...

Demek oluyor ki, klimanın butonu bir indikatör... Kumandaya basınca al. Bir daha basınca sat..

Yorum

• k3r3m
      Aktif
      • 31 Temmuz 2011
      • 665

sayın kuzu'nun nerdeyse postları hikmet ve bilgelik doludur
      "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• tigran
        Yeni Üye
        • 18 Nisan 2009
        • 54

Kuzunun içi kıpır kıpır, heyecanlı ;ama engin tecrübesiyle trendi genelde çok iyi görür,dalışa bazen erken geçer bu da hesapta olmayan geçici stresler yapar ama sonuçta cigarayı da tüttürür...

Yorum

• manaw
          havacı
          • 28 Ekim 2011
          • 896

muratman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ps: Formasyonlara çok da güvenilmez ama Dow'un da obo yapası var gibi... 11650'yi kaç kere çalıştırmış deyuz. Bir seferde kırılmasına müsade etmez...
          Seanslık grafiklerde bunu çizebilirlerdi.. spotta yol almış. Vadelilerde ise gerçekleşmiş. Bakalım formasyon çalışacak mı?

Eğer ki çalışırsa 11100-11300 aralığına gelebilir. Sonra hooop yukarı.. 11650.. Bir obo daha çizebilirler. Çalışırsa topuklarım kıçıma vura vura koşarak kaçarım ortamdan...

Kuzu ve Babo çok erdemli insanlar. Beraber güçleri "exponential" (üssel) artmış. Hayranlıkla ve saygı ile izlemekteyim...

edit: obo^2 formasyonu.. : Bunu hep şuna benzetiyorum. Bütün parmaklar yumruk gibi sıkılı iken orta parmağın yukarıda olduğu hareket formasyonu var ya. Hah, işte o.. Şekil itibari ile çirkin yani.. Skender yukarı gitmek isteyenlere bunu gösterebilir. Hep seviyesizdi, hep laubaliydi bu skender.. Yapar mı yapar..

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

tersteyiz....yakalandik gene....bayram oncesi satislari gelecektir....basabas cikis verdi bugun....emme cikmadim....

henuz maliyet artirda yapmadim....bekliyorum....
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

68 700 de bekliyorum....gelirse.....maliyet 67 700 olacak....ikinci 1/4 devreye giriyor....2000 puan ustten....

yazarken geldiler....
              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• PEGA_SUS
                Yasaklı
                • 21 Ağustos 2011
                • 2790

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                68 700 de bekliyorum....gelirse.....maliyet 67 700 olacak....ikinci 1/4 devreye giriyor....2000 puan ustten....

yazarken geldiler....
                kuzu hocam
                bu yekünde 67700 maliyete gelenler
                şort mu long mu ?

Yorum

• k3r3m
                  Aktif
                  • 31 Temmuz 2011
                  • 665

short...

ben de 875'ten ek short (gram para kazandırmayacağına inanarak)

bu arada

GARANTI BANKASI'NIN 2011/9 AYLIK KONSOLIDE OLMAYAN NET KARI 2.280.048.000 TL (2010/9 AYLIK:2.446.922.000 TL)

kötü bir bilanço beklenmiyor muydu?

Yorum

• k3r3m
                    Aktif
                    • 31 Temmuz 2011
                    • 665

ecb faiz indirdi

Yorum

• BottleNeck
                      Yeni Üye
                      • 09 Ağustos 2011
                      • 26

Sayın kuzu, merkezler işin içine girince işler değişir diyordunuz.
                      Bu ECB faiz indirimi az da olsa zordaki bankaları rahatlatır mı? Daha ucuza kredi bulup borsadaki hisselerini satmaktan ve altınlarını bozdurmaktan kurtarabilir mi? Kurtarırsa vadesi ne olur? sermaye arttırımının tamamlandığını nasıl anlarız?

Yorum

• freesky
                        Yasaklı
                        • 03 Mayıs 2009
                        • 112

Cem Yilmaz'dan Ornekleme...Chozumleme....Ozumleme.....ve de Gozleme.... )

BottleNeck Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        ......Daha ucuza kredi bulup borsadaki hisselerini satmaktan ve altınlarını bozdurmaktan kurtarabilir mi? Kurtarırsa vadesi ne olur? sermaye arttırımının tamamlandığını nasıl anlarız?

Gorunce dayanamadim, aklima gelen ornegi paylasayim istedim, musadenizle.... Cem Yilmaz'a karizmasiyla ilgili bir soru sormuslar bi yerde, cevabi CUK oturuyor bizim topige...Paylasmadan edemedim... Cevap olarak demis ki: "Karizma insanin icindedir. Icine girmeden anlayamazsin...."

Uydu mu, uymadi mi bilemiyorum. Buna varis hakemleri karar versin....

Yorum

• manaw
                          havacı
                          • 28 Ekim 2011
                          • 896

Cnbce bilanço anketlerini kim yapıyorsa tebriklerimi gönderiyorum. Tutturamamada bu kadar isabet oranı hakikaten başarılı..

Tutmamayı bıraktım alakaları yok..

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

teknigi calistiriyor....

3...5...10....ve 20 gunnuk ortalamalar ile fiat ayni yerde....56 600 lerde....

anlami su....ya 5000 puan assagi basacak....yada yukari...bayramdan sonra....

5000 assagi ise....51 500 de....

egitim yapildi....ne yone yapildi....assagiya....54 000 lere saldi ve dondu dogradi....

didiki....akilli olun....oyarim...aynen boyle dedi...ve dedigini yapti....dashsagina guveniyor...kerizzzz...ha ha ha

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

incikkkk...

bende....dashhagima guveniyorum....eeeeee....harem agasi kim olacak bakalim....

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

bubam rahmetliye sormustum...demistim ki....bubaaa bizim ceddimizde harem agasi varmiydi hicccc...

yok olummm demisti.....komple ikiciydik....akindan akina kostuk...isyandan isyana kostuk...emme etegimizden asla taviz virmedik....

demisti....anadin ni.....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information