BaBo ve guzu....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • bikmisbroker
    BaBo
    • 27 Şubat 2009
    • 1009

3210 numarali (hemen yukardaki grafik) diyorki;
    Ufak ufak dip calismasina "BASLA-YA-BiLi-RiM"

Elbette bu durum bugunden yarina olacak degil.
    Endeks geri cekilsin, altlardan kuvvet toplasin, durumu degerlendiririz!

Yorum

• bikmisbroker
      BaBo
      • 27 Şubat 2009
      • 1009

SARI GACIDA yesil destegin assagi gecilmesi alttaki SiYAH destegi one cikardi.
      O SiYAH destekteki DiP calismasi ile US$/TL de Tepki cikisi yasanacaktir.

Yorum

• bikmisbroker
        BaBo
        • 27 Şubat 2009
        • 1009

YONCADA son durum..

Yorum

• bikmisbroker
          BaBo
          • 27 Şubat 2009
          • 1009

FED'in aldigi kararlar neticesinde, SARI GACI da 1.720$ daki direncini yukari kirdi ve yeni bir yukselis baslatti.
          SARI DiAGONAL destek "onemle takip ettigim destek" olmaktan cikti artik.

FED'in son kararlari sari gacida onceki zirvenin TEST edilmesini SAG-LAYA-BiLiR!!

Yorum

• sanacasta
            Katılımcı
            • 09 Mart 2011
            • 98

zaman kaybı...

Yorum

• TALEBE
              A-YI
              • 24 Ekim 2010
              • 1221

bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Bakın arkadaşlar uzunca bir zamandır yazmıyorum ve diğer köydeki Topikin de kapanmasını forum yöneticisinden rica ettim.
              Bütün bunların sebebi iş nedeni ile çok yoğun olmamdır.

İş derken biraz açayım;
              Belkide Profosyonel iş yaşantısına geri dönüşüm söz konusu.

Şimdilik bu kadar diyeyim ve kendi meşguliyetime geri döneyim.
              BaBo abi....

Allah hayırlı uğurlu etsin....... elemsiz kedersiz işler nasip etsin.......

Bize aradabir... böyle uğrarsan...baklava börek.......... ya da... bundan iyisi..Şam'da kayısı...

Saygılarımla
              talebe A-YI
              Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• filozof16
                Katılımcı
                • 10 Temmuz 2011
                • 144

sn.bıkmısbroker...tüm enstrümanlardaki...güncel grafikleriniz için teşekkürler....
                altın ons.taki ikili tepe u-100 için de gerçek bir geri dönüşü başlatıp....48 kırılımının ateşleyicisi olabilir mi....ana sorum bu...sanıyorum...1920 ler civarı...
                hatırladığım kadarıyla 2012.nin KY.için buraya nerden geldim deyip....çok üzüleceği bir yıl olacağını yazmıştınız...bu açıdan hiç kimse bu çıkışa güvenmemekte...ve dönüşün başlayacağı yeri tahmin etmekle...meşgul....
                kısacası...herkes diken üstünde...ama kimse de kenara çekilip gerçek dibi beklemeyi tercih etmiyor...saygılar...
                hiçbirşey göründüğü gibi değildir

Yorum

• bikmisbroker
                  BaBo
                  • 27 Şubat 2009
                  • 1009

Arkadaslar bakin, yukardaki grafikler arasinda yazdigim 2 cift laf var ki bence borsamizdaki hareketin esasini olusturmakta!
                  1-FED'in aldigi kararlar
                  2-Bu cikisin dondugu yer ve assagida destek bulacagi NOKTA!!!

2012 nin EYLUL aylarinda olusmasini bekledigim dip calismasini one cekebilecek 2 onemli unsurdur bunlar.
                  Su anda 1 ci ceyrekteyiz, 3 cu ceyregi (Eylul ayi) beklemeyebilir bu piyasa.

Yorum

• bikmisbroker
                    BaBo
                    • 27 Şubat 2009
                    • 1009

Arkadaslar bakin, Kuzu da ben de bizi izleyenlerde "aliskanlik" yapariz.
                    Sigara gibi, icki gibi.

Ancak analiz seklimizi ve konulari ele alis tarzimizi ornek alin.
                    Kendi analiz yontemlerinizi gelistirin.
                    Kisaca kendinizi gelistirin.

Orda burda okuduklariniz ile "deveyi Hamudu ile" gotureceginiz dusuncesine kapilmayin.
                    Para piyasalarinda terse dusmeyen yoktur.
                    Bu Zikender var ya bu zikender, bu terse dusurme ozelligi ile bu NAMI almistir.

Bu Zikender, PARA piyasalarinin kendi ic dinamigidir.
                    Bu piyasalarda Basari orani %60 olan kendini cok cok basarili olarak degerlendirsin.

Duygusal olmayin.

Yorum

• bikmisbroker
                      BaBo
                      • 27 Şubat 2009
                      • 1009

Para piyasalarinda 2 unsur vardir;
                      1-Yon verenler
                      2-Yon verilenler

Trenin son VAGONU olmayin.
                      Degerlendirmelerinizi Kisa Orta ve Uzun Vadeli olarak yapin.
                      Analitik bir kafa yapisina sahip olun.

Bu piyasalarda %100 Dogru yoktur.

Yorum

• bikmisbroker
                        BaBo
                        • 27 Şubat 2009
                        • 1009

Pozisyon aldiginizda ZARARI pesin pesin KABUL edin.

Kabul edemeyeceginiz ZARAR nedeni ile Pozisyon almayin.

Yorum

• TALEBE
                          A-YI
                          • 24 Ekim 2010
                          • 1221

BaBo abi....

Bu talebe A-YI "temel analiz"e göre hisse alır..... Uzun dönem beklemeye çalışır....

VOB'da, Bankalarda, İçki Şirketlerinde, Yatırım Ortaklıklarında şimdiye kadar hiç işi olmadı.......

Parası oldukça " zekâtını " verir... Parasının olduğu gibi , vaktinin ve bilgisinin "zekatını verenleri" de saygı ve takdirle takip eder........

Sizler, hiçbir mecburiyetiniz olmadığı halde, kanaat ve tecrübelerinizi bizlerle paylaşıyorsunuz..... Yine, BaBa'nın açmış olduğu "para nasıl kaybedilir..? " topiği insanların hayatta yediği kazıkların bileşkesi olduğu için benim gözümde "hazine" değerinde....

Bu forumda ortaya koyduğunuz analizlerin her zaman isabetli olması gerekmeyebilir ..... Mimar Sinan nasıl demiş.... ? "Benim yaptıklarımı beğenmiyebilir, tenkit edebilirsiniz... ama ,bilin ki... GAYRETİMDE SAMİMİYDİM...." ..

Ama, dediğiniz gibi , "analiz tarzı" vermeniz bizler için çok faydalı...

Ülkemizin "dürüst ve güvenilir bir İMKB" ile kalkınacağına inananlardanım..... Bunu hep birlikte görmeyi umut ederek saygılar sunarım...

talebe A-YI
                          Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• bikmisbroker
                            BaBo
                            • 27 Şubat 2009
                            • 1009

Tesekkur ederim A-YI kardes.
                            Bu cikistan yararlanmis olmak ya da olmamak endisesini tasimiyorum.
                            3-4 haftadir bambaska arastirmalar ve analizler icerisindeyim.
                            Ve hayirlisi ile de 1 Subat (bugun) itibari ile Turkiyede "profosyonel" is hayatina donmus bulunuyorum.

Bu hareketler "alip basini gidecek" hareketler olmayip, coklu dip olusumu saglanacak seviyelerin gorulmesi gerekir.

XU100 US$ bugunki kapanis;

Yorum

• şemsi
                              Katılımcı
                              • 10 Haziran 2009
                              • 107

Sevgili BaBo , yeni çalışma hayatınızda başarılar.herşey gönlünüzce olsun. Paylaşımlar içinde sonsuz teşekkürler. Nerde çalışmaya başladığınızı mahsuru yoksa belirtebilirmisiniz? Saygılarımla

Yorum

• renovica
                                Yeni üye
                                • 16 Ağustos 2011
                                • 5

Sayın Babo abim,yeni iş hayatında başarılar dilerim.

Yeri geldi garip sorular ile seni rahatsız ettim kusuruma bakma,ama bilki senden epeyce şey öğrendim herşey için teşekkürler.

Umarım iş ve sosyal hayatında gönlünce başarılar elde edersin.

Saygılar değerli abim.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information