altın ilaveler stopladım :(
BaBo ve guzu....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Az yazarım ama öz yazarım guzum..... tikkat demiştim........:040:guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryakaladı seni skender...... tikkat et guzu.......!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
bismillah. yoksasanacasta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Impulse 2 Pattern- 1. dalga bölgesine girmeden 4. dalganın %51,5 bazı zamanlarda %62 geri almasına müsaade edilir.
- Rehber çizgi olarak 4. dalga genellikle Zigzagdır.
zaman kaybı...
Yorum
- 1. dalga bölgesine girmeden 4. dalganın %51,5 bazı zamanlarda %62 geri almasına müsaade edilir.
-
furuşmanın madalyası, er meydanında alınan bir iki çiziktir, olur o kadar
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
citi garan'ı vermiş bugün:
http://www.foreks.com/hisse/pages/ta...stk0GO&by=desc
isctr'yi deutche ile citi beraber vermiş:
http://www.foreks.com/hisse/pages/ta...stk0GO&by=desc
Yorum
-
lem gittim uyudum...vayyyy serefsiz vay....beni ummugumden yakaladi....kolay birakmaz...bogurtur.
hakli...
prensibimi bozdum...beklenti bittiye oynadim...sistemimi biraktim....
incikkkk..
dashhaklarim elinde....siktikca sikar bu....bi keresinde hadimda etmisti....2008 geri donusunde...
istop loss....yok bende...
bi yolunu bulup elinden cikarim emme....bi sure yan yan yururum...genelde oyle oluyorum...ha ha ha
1100 puan saplamis bana....ettigim karin yarisi...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
babo...
senin yuzunden....engel olmadin...senden yakisikliyim diye kiskandin...
buyur...
hadim ederse...vicdanin rahat mi olacak yani....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
lem bu olsa...takmam o kadar...sarida ucuyor....triska faizi artirmayinca....simardi kaltak....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Lem Teres,kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlem gittim uyudum...vayyyy serefsiz vay....beni ummugumden yakaladi....kolay birakmaz...bogurtur.
hakli...
prensibimi bozdum...beklenti bittiye oynadim...sistemimi biraktim....
incikkkk..
dashhaklarim elinde....siktikca sikar bu....bi keresinde hadimda etmisti....2008 geri donusunde...
istop loss....yok bende...
bi yolunu bulup elinden cikarim emme....bi sure yan yan yururum...genelde oyle oluyorum...ha ha ha
1100 puan saplamis bana....ettigim karin yarisi...
Her daim onceden hareket etmek mecburiyetindemisin?
HADIM olda gor!!
Gezesin kirita kirita!
(Bir uyumaya gittim, geldimki Guzu kisalmis bilene!!Adam uyutmayacak beni nerdeyse?)
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbabo...
senin yuzunden....engel olmadin...senden yakisikliyim diye kiskandin...
buyur...
hadim ederse...vicdanin rahat mi olacak yani....
hehehehehe,
Sen bosver beni..
Times square de nasil gezeceksin onu dusun?
Neyse SIKMA canini, tamamen cokmeden genelde TRISKA kagitlara dalarlar yarin oburgun, sonra bellerler iMKB yi..
Sen de bu arada Bul bir CALI arkasi ve gizlen!!
Yaralarini yala dur.
Yorum
-
at lem fircani....niye gittin zibardin...biliyorsunki kritik gun....senin yuzunden oldu...deyyuzzz....ha ha haYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Yorum