tractact Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
BaBo ve guzu....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
çok haklısınız ama dow açısından bakınız birde derim dow ise altın bazında tarihi yeni dibe gelmiş durumda.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
Aşağıdaki grafikleri genel kültür olsun diye yolluyorum, 1907'deki paniğin ne kadar uzun sürede reel olarak telafi edildiğinden sanırım birçoğumuzun haberi bile yoktu, şimdi bazı yorumlar tarihin en büyük krizinin arefesinde olduğumuzu söylüyor, gerçek mi bunu bize gelecek gösterecek.
Bütün vuruşkanların gazası mübarek olsun, soymadan gelmek yok....:081:

Yorum
-
evet beyler insanlık tarihini nin en büyük krizine giriyoruz galiba,
hayırlı ve uğurlu olsun.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Evet nedesen haklısın kadeşim,Benim portföyün son durumu "Şemsiye" durumundadır.Kısaca şeydeki şemsiye açılmaz derler aynen öyle,Sorun Babo ve Kuzu yu çok geç keşfetmiş olmam.Ne yapalım herkes kısmeti kadar.................:(sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevet beyler insanlık tarihini nin en büyük krizine giriyoruz,
kayırlı ve uğurlu olsun.
Yorum
-
enseyi karartmayalım...sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevet beyler insanlık tarihini nin en büyük krizine giriyoruz galiba,
hayırlı ve uğurlu olsun.
Yorum
-
Yorum
-
-
ozaman buradan daha aşğısı bekliyorsun abi..bizde ne kolaj ne nikelaj..pasta cila bakıyoz sadecebikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSabahki Kolajlari Nikelajlamaya basladim..
(Casaubon'un laflari bunnar!!)
)
Yorum
-
Var daha yukarisi..asi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdaha yukarısı yokmu abi
1.ci seans diplerden nerdeyse fulledim ben.
Safra fazlasi var!
Ne olur ne olmaz!!
(3 kurus karimiz var, cebimize koymanin zarari yok-2.ci bir geri cekilmede yine fulleriz/kagit doneriz-Cesit cok)
Yorum
-
Yorum