Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Babo abi DJI de 5000 rakamına katılmadığımı belirtim..
DJI de dipten dönüş belirtileri..Düşün haftalık uzun bir mumun boyunda yeni bir çıkan mum.. Tabi bu hafta önemli..
Obo lar çok önemlidir ama DJI de bile her obo çalışmaz..
Babo abi nin 5000 düşüncesine katılmamakla beraber ..
ABD yi ABD yapan nesil ya emekli oluyor yada öldü ölüyorlar..
Bu neslin çoğunluğu da belli bir kavimdir ya neyse..
Şimdi yeni amerikayı kimler oluşturacak bu önemli..
Zuckenbergler sergey brinler gibi torunları mı yapacak yoksa..
ABD nin üstünlüğü sona mı erecek..
Peki yeni üstün kim olacak..Çin mi..
Yoksa çok kutuplu bir dünya mı..
DJI5000 olması konusunda en büyük çekincem bu..
Buda olsa bile hemen 1 sene içinde olmaz diye düşünüyorum..
Borsalarin düsmesiyle,,o ülkelerin liderlik pozisyonlarini kaybetmesi mantigini anlamis degilim,,,borsalar düser ve cikar,,sistem böyle calisir bundan dogal bir seyde yoktur,,,amerika borsasi ne krizler gördü ,,,gene süper güc gene süper güc,,,,her ne kadar borsalar ekonomilerin aynasi deselerde,,bence borsa ile gercek dünyayi birbirinden azda olsa uzak tutmak lazim,,,,Sirf borsa yükseliyor diye bir ülke süper güc olsaydi veya dünyada positiv anlamda konum degitirseydi,,,mutlaka biz en basta giderdik,,,
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Başta KEYBORSA yöneticileri , Sayın Kuzu, Sayın Babo olmak üzere bu foruma emeği geçen tüm arkadaşlarımızın bayramını en içten dileklerimle kutluyor.Herkese iyi tatiller diliyorum.
Her şey gönlünüzce olsun.
Sevgi ve Saygılarımla,
ROCKET
Not:Bana bu forumu tavsiye eden " Guerra " yada ayrıca buradan teşekkürlerimi gönderiyorum.Selamlar
İki bayram aynı güne denk gelmiş.
Ne güzel ikisinide kutlarım millet
COK guzel bir tesaduf, 2 bayraminda ayni gune denk gelmesi.
30 Agustos ZAFER bayramimizda Ramazan bayramimizda KUTLU olsun!
DJi nin 5000 e gelmesi konusunda belirttigim vadede olmezde sag kalir isem, oturur yine 2 cift laf ederiz.
Ben teknik analist olarak gordugumu telaffuz ettim, ama USA yi yaratanlar gidiyor, yeni nesil geliyormus vb gibi konular benim degerlendirmem disinda.
(Kanadadaki muhasebecimin DJi de 5000 rakamini duydugunda dibi dustu zaten, ayni muhasebeciye DJi 13 binlerde iken 9000 rakamini soyledigimde de bana KICI ile gulmustu!)
Ben de bütün keyborsa ailesi ve forum kullanıcılarının Ramazan ve Zafer bayramlarını kutlar, bol kazançların yanında, mutluluk ve huzur getirmesini dilerim
her iki bayraminda....guzel ulkemize...ve onun kadirsinaz halkina...huzur ve mutluluk getirmesini dilerim...
babo ve ben gurbetteyiz...bizde vetan ozlemi ve sevgisi hep zinde...
bulbulu altin kafese komuslar...illada fetanim vetanim diye inlemis...
az once telde...gene inledik...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
COK guzel bir tesaduf, 2 bayraminda ayni gune denk gelmesi.
30 Agustos ZAFER bayramimizda Ramazan bayramimizda KUTLU olsun!
DJi nin 5000 e gelmesi konusunda belirttigim vadede olmezde sag kalir isem, oturur yine 2 cift laf ederiz.
Ben teknik analist olarak gordugumu telaffuz ettim, ama USA yi yaratanlar gidiyor, yeni nesil geliyormus vb gibi konular benim degerlendirmem disinda.
(Kanadadaki muhasebecimin DJi de 5000 rakamini duydugunda dibi dustu zaten, ayni muhasebeciye DJi 13 binlerde iken 9000 rakamini soyledigimde de bana KICI ile gulmustu!)
:081: babo memleketimizi gurbette iyi temsil ediyorsun...borsanın kitabını yaz okusunlar...
Yemen yolu çukurdandır,
Karavanam bakırdandır,
Zenginimiz bedel verir,
Askerimiz fakirdendir...
Başta sayın Babo ve kuzu olmak üzere tüm forumun her iki bayramını (Ramazan Bayramı ve 30 Ağustos Zafer Bayramı) en içten dileklerimle kutlar, sağlıklı günler dilerim...
(herşeyin başı sağlık...gerisi boş...)
Saygılarımla...
Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...
sayin sanacasta programin ayarlarinin dogru oldugundan eminmisiniz ??
cycle ve primary hatta intermediate target 2 "fantazi" degerlerde... bir sorun oldugu asikar...
keza boyle sayicaksaniz gelecek 5+yil filen dowda dusus yasanmamali. dow tarihinin en buyuk rallilerinden birine hazirlaniyor demektir.
Yorum