BaBo ve guzu....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • sercan_2014
    Yeni Üye
    • 28 Mayıs 2011
    • 125

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    altin....1910 dan...1700 lere indi....ve tepki kodu...bu tepki...1810 larda sonlanirsa...

altin yeniden shortlanir...tetikte bekliyorum...sariyi...
    1830 abi şu anda
    hayatta yediğin kazık ne kadar çoksa temelin o kadar sağlam olur.
    umut en büyük işkencedir....

Yorum

• delidayim
      Katılımcı
      • 26 Mayıs 2009
      • 214

Altında 1850 $ dan bı short denemesi yapılabilir gibi geldi bana,kaşınma babinda
      yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• liono
        Tecrübeli
        • 17 Ağustos 2011
        • 420

altin....1910 dan...1700 lere indi....ve tepki kodu...bu tepki...1810 larda sonlanirsa...

An itibariyla 1827 kuzucuk

Yorum

• liono
          Tecrübeli
          • 17 Ağustos 2011
          • 420

bernake piyasaların istediğini vermedi. Eylüle salladı. Dowdaki yükseliş biraz suni gibi geldi bana.
          Altın yine 1820 civarlarında bu durumda şortlamak ne kadar mantıklı kınalı guzum.

Yorum

• delidayim
            Katılımcı
            • 26 Mayıs 2009
            • 214

Babo abi ikili dipte görülüyor deelmi?zaman biraz kısa kalıyor gibi ama

Yorum

• greenspan41
              Aktif
              • 30 Nisan 2009
              • 327

Dostlar bu akşam bir arkdaşımda iftara davetliydim. Yemekten sonra balkona çıktık hava almak için karşıda bir kalabalık.Öğrendikki karşı binada oturan adam intihar etmiş mübarek kadir gecesi. Adam Hal de dükkanı varmış tefeciden borç almış hanımını bahane ile çarşıya yollamış. Sonra 10 yaşındaki oğlunu bakkala. Adam kendini asmış çocuk eve dönünce babasının cansız bedeniyle karşılaşmış. söyleyecek kelime bulamıyorum..hayırlı kandiller dostlar..

Yorum

• delidayim
                Katılımcı
                • 26 Mayıs 2009
                • 214

delidayim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Babo abi ikili dipte görülüyor deelmi?zaman biraz kısa kalıyor gibi ama
                Bu ikili dip olursa hedef babo abinin grafikteki ustteki kırmızı çizgi civarlari

Yorum

• liono
                  Tecrübeli
                  • 17 Ağustos 2011
                  • 420

greenspan41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Dostlar bu akşam bir arkdaşımda iftara davetliydim. Yemekten sonra balkona çıktık hava almak için karşıda bir kalabalık.Öğrendikki karşı binada oturan adam intihar etmiş mübarek kadir gecesi. Adam Hal de dükkanı varmış tefeciden borç almış hanımını bahane ile çarşıya yollamış. Sonra 10 yaşındaki oğlunu bakkala. Adam kendini asmış çocuk eve dönünce babasının cansız bedeniyle karşılaşmış. söyleyecek kelime bulamıyorum..hayırlı kandiller dostlar..
                  Söylenecek söz bulamıyor insan bu duruma. Adamı bu duruma koyan tefecileri Allah (c.c.) bildiği gibi yapsın. Şu mübarek vakitlerde sebeb oldukları şeye bakın...

Yorum

• gazi
                    Yeni Üye
                    • 26 Temmuz 2011
                    • 6

Gercekten zor dönemden geciyoruz ve Zengin daha zengin fakir ise daha da fakirlesiyor.Insanlar full krediye dalmislar.Cektikleri krediyi kapatmak icin yine kredi cekiyorlar.Sanayicileri bilemem ama Turizmciler ve Turizm sektöründen gecimini saglamaya calisanlar sikintili.Ciftci ise nerede ise bitmis durumda.Girtlagina kadar borca giren ciftci kredilerini kapatmak icin arazilerini satiyorlar.Secim öncesi bir ara kredileri kapatma karari alan hükümet secim nedeni ile yine kredileri serbest biraktigi icin insanlar bir nebze olsun gecici de olsa yine krediye yüklenerek sikintilarini ötelediler.2012 yilinda ciftcinin ürünü para etmez ise ve Turizmciler para kazanamaz ise her iki sektörde epey sikinti yasayacak.
                    Yas sebze meyve sektöründe ihracatcinin en önemli pazari olan Rusya pazari eskisi gibi degil ve ihracatcilar sikintida.Devletin vermis oldugu desteklemeler ile ayakta kalmaya calisiyorlar.Yine Yas sebze ve meyve icin Avrupa pazari ise eskisi gibi degil.Gümrük vergilerini yükselttikleri icin Avrupa pazarinda rekabet etme sansi cok az.
                    Borclu borcunu ödeyemiyor,Alacakli alacagini alamiyor.Hal böyle olunca insanlar arasinda güven yok denecek kadar azalmis.
                    Devlet ise kaynaklarini durmadan carcur ediyor.Yapilan islerin cogu az masraf ile bol para kazanmaya dayali oldugu icin günü kurtarmaya bakiyor isi alanlar.
                    Insallah sonumuz iyi olur.Gerci pek cok insanin tipik Türk mantigi ile
                    BOSVERRRRRR BIR SEY OLMAZ AGBI!!! dedigini duyar gibiyim.
                    Allah sikintida olan herkese yardim etsin.

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

1810 kirilmazsa...shortlanmaz...onu kastetdim...
                      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• bikmisbroker
                        BaBo
                        • 27 Şubat 2009
                        • 1009

Allah gunahlarini affetsin.Kaybedebilecegi hic birseyi kalmayan, ve
                        Caresiz insanin basvurabilecegi en son sey kendi canina kiymaktir.
                        Allah dusmanimi bile bu duruma dusurmesin.

Yorum

• tigran
                          Yeni Üye
                          • 18 Nisan 2009
                          • 54

Çok yazık olmuş, ancak en kolay ve kötü yolu seçmiş, şimdi geride kalanları çok daha zor günler bekliyor....

Yorum

• erol.erdem
                            Yasaklı
                            • 16 Aralık 2009
                            • 83

Altın ile ilgili hissenette yazılmış bir yazı...Yazının sonunda yazının bir bölümünün kurgu olduğu ifade edilmiş.

Altındaki karşılık oranlarını ne kadar yükseltirlerse yükseltsinler. Sanıyorlarki spekülatif yükseliş ve kaldıraçlı alışların buna sebep olduğunu. Böyle sanıyorlarki karşılık oranlarını yükseltiyorlar. Fakat altın yatırımcıları kaldıraçsız işlem yapmaktalar ve her salınımda gönüllerde altın alma hislerini uyandırıyorlar ve daha güçlü yoluna devam ediyor. Aynı zamanda uzun vadeci sayısını arttırıyorlar.

ilk hedef 1845 sonrası 2000 daha sonrası 3600 rallisi.

Çin Q3 konusunda ABD nin para basmasını istemiyordu. Bu nedenle ABD yi uyardı. Q3 şüphesiz borsalara bir ralli getirecektir. Bu nedenle Q3 beklentisi ile borsalarda yeni bir ralli beklentisi arttı. Çin in uyarılarına ABD kulak verdi ve Q3 de acele etmedi. ABD de Çinden bir istekte bulundu. Bu istek Çin in altın piyasasına mudahalesi oldu. İşte 1900 den 1700 e inen düzeltmedeki isim de çinin altın satışıydı.

Bu satışı italya veya iran satışı gibi yalan haber yapıp haberlere konu eden yandaş ekonomistler çin müdahalesini söylemek istemedi. Çünkü bir kaç hafta önce çin q3 e karşı çıktı. Burada bir soru işareti çıkacaktı ortaya ve satışın geçici olduğunu ve çin ile abd anlaşmasından kaynakl küçük bir opersyon olduğunu görüp altına hücum olup ralliyi başlatabilecekti.

1840 seviyesinden bugun bir kapanış muhtemel görünmektedir.

q3 çıksa enfilasyon nedeniyle altın uçacak, Fakat altın bulunduranlar kısa vade satış yapıp parayı borsaya aktaracaklar işte bu kısa vade satış sonrası enfilasyon ve hiperenfilasyon etkisi ile altın daha büyük ivme ile fırlayacak işte burada sadece borsaya girecek paranın borsada ralli yapacağı nedeniyle altından çıkanların düzeltmesi olacak. Bu sırada borsada kenara çekilen bir çok kişi tekrar borsada hedef verecekler. Böyle olduğunda q4 - q5 - q6 ile bu iş yürümeyeceği için bu q3 den sonraki rallide şiddetli bir patlama olacak. Şu an benankenin ve dünyanın bildiği bir geçektir bu. q3 dünya için saatli bir bombadır. q3 deki bu bombayı altın satın alacak.

para piyasalarında genişleme olmadığında yada ertelendiğinde ise kriz için kemer sıkma politikaları artacak buda mevcut endişeleri arttıracak bu endişeler yine altında ralliyi getirecek.

Her halukarda altında ralli alntına inanların beklentisidir.

yatırım tavsiyesi değildir. Anlatılarların bir kısmı kurgusaldır.

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

yana bi topak actim...sari giz...dolari...ve siyah gizi anlatiyor....
                              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• emmi67
                                Bağımlı
                                • 13 Temmuz 2010
                                • 460

yana bi topak actim...sari giz...dolari...ve siyah gizi anlatiyor....
                                devamını bekliyoruz sn. kuzu

Yorum

Working...
                                X

Debug Information