BaBo ve guzu....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

kari aldim usaglar....bugunluk yeter...kefereye vergi kesiyorum....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• manif
      Matematikçi
      • 16 Ağustos 2011
      • 752

kuzum şu sarı gacıyı bir kucakladın bıraktın daha da iflah olmuyor.
      naptın söyle?
      grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

manif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        kuzum şu sarı gacıyı bir kucakladın bıraktın daha da iflah olmuyor.
        naptın söyle?

dedimya ....E 5 CIKACAK DIYE....ha ha ha....

bag sari gizla ugrasiyorsan...sana bi kopya vereyim...

petrol fiyatini 20 ile carp ve git sari gizin fiyatina bak...fiyati yukaridaysa...gaciyi shortla...deelllse elleme.
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

petrol ve gold...ikiside yerin altindan cikar...biri tuketilir...oburu yigilir....ikiside comodity...

petrol faideli...oburu bi poga yaramaz...sadece parlar....

Yorum

• k3r3m
            Aktif
            • 31 Temmuz 2011
            • 665

sayın kuzu

dolores düşüyor
            borsa ortalarda dolanıyor...
            yukarı bir hareket bekleyebilir miyiz?
            "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

asagi hareket bekle...o tuzak...dolar dusmesi yani...

Yorum

• taka
                Kıdemli
                • 22 Eylül 2009
                • 3774

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                petrol ve gold...ikiside yerin altindan cikar...biri tuketilir...oburu yigilir....ikiside comodity...

petrol faideli...oburu bi poga yaramaz...sadece parlar....
                naymex petrollamı çarptın guzu,yoksa brentlemi?arkadaşalar karıştırmasın baabında...
                ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• k3r3m
                  Aktif
                  • 31 Temmuz 2011
                  • 665

aşağı iniyo...
                  tuzak olduğunu hangi emarelerden anladınız? kuzu burnu o kadar hassas mı yaw ;)
                  "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• FNT
                    KARAKARTAL
                    • 29 Mart 2008
                    • 4754

k3r3m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    aşağı iniyo...
                    tuzak olduğunu hangi emarelerden anladınız? kuzu burnu o kadar hassas mı yaw ;)
                    kuzu bu boru deelll

Yorum

• azina
                      Katılımcı
                      • 17 Ağustos 2011
                      • 196

Yaşlı borsacı ile genç borsacı, parkta sohbet ederek dolaşıyorlar. Yaşlı olan gence mesleğin püf noktalarını anlatıyor:

– Bak evladım. Bu meslekte başarılı olmak için sadece fırsatları değerlendirmek yetmez. Zaman zaman fırsatları da senin oluşturman gerekir. Bunun için de sürekli dikkatli olman gerekir. Uygun bir yorumla hiç umulmadık olaylar bile, çok büyük fırsatlara dönüşebilir. Bak mesela, şu karşıda gördüğün taze köpek pisliği sana sadece iğrenç bir şey olarak geliyordur. Ama ben eğer, “Şu pislikten bir lokma ağzına atarsan sana 1 milyar lira veririm!” desem olay senin açından nasıl da büyük bir fırsata dönüşüverir değil mi? Yapar mısın?

Genç borsacı, “Tabii efendim” der. Parmağını pisliğe daldırır, bir lokma alır yutar. Yaşlı borsacı cebinden çek defterini çıkartır, 1 milyar liralık bir çek yazar. Bir süre yürürler, genç dayanamaz sorar:

– Hocam merak ediyorum. Aynı teklifi ben size yapsaydım, kabul eder miydiniz? Bakın ileride başka bir pislik var. Bir milyar lira karşılığı onu yer miydiniz?

Yaşlı borsacı, “Tabii ki” der. O da bir lokma alıp yutar. Genç borsacı da çıkartır, biraz önce kazandığı 1 milyarlık çeki, sahibine iade eder. Bir süre daha yürürler. Genç yine dayanamaz sorar:

– Hocam ne sizin cebinizdeki para miktarı değişti, ne de benim cebimdeki. Söyler misiniz, biz bu bo.u niye yedik?

Kurt borsacı cevap verir:

– Öyle deme evladım. Biraz önce 2 milyar liralık bir işlem hacmi oluşturduk.
                      ...::[AZİNA]::...

Yorum

• gundwane
                        Tecrübeli
                        • 18 Ağustos 2011
                        • 1921

Dolarda gevşeme bekliyorum 1.72 lere kadar..

Yorum

• asi
                          Aktif
                          • 05 Temmuz 2009
                          • 270

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Dolarda gevşeme bekliyorum 1.72 lere kadar..
                          düşse ii olucak yapıştı kaldı burda.

Yorum

• kelmiker
                            Tecrübeli
                            • 02 Aralık 2008
                            • 554

muratti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            madem sizinde beklentiniz bu rakam ozaman kendinizle çelişiyorsunuz yada sizde para çok biraz zarar yazayım diyorsunuz buradan.. daha aşağıdan almak varken niye yukarıdan alasınızki...
                            sabır çok önemlidir..heyecan ve anlık kararlar size zarar olarak geri döner.

2 gün önce arkadaşım aradı ben altın alıcam dedi.. yav gundi dedim sende herşeyi zirvesinden alamayı seviyorsun pegyo aldım 1 liralardan bak noldu şimdi altınıda düşürecen dedim
                            bugün aradım dün 32 tane cumhuriyet altını almış.. şimdi haftaya arar napim satayım diye

valla aynı ben miş bu arkadaş. ama bu sefer altından çıkmıştım gramı 93 te. sen misin çıkan.. ulaan tekrar alayım dedim sonra zirve avcılarının önünü kesmeyim diye almadım..

Yorum

• bogazici77
                              .............
                              • 11 Temmuz 2009
                              • 1920

bu altında okadardillendiki ister istemez milletin kucağına vermesinler diye düşünüyor insan.malum ben 2008 de bazı merkez bankalarının yüklü altın aldıklarını duymustum.şimdi onların nakite geçme operasyonu olmasın bu işler.amcam bile goldtr alayımmı diye soruyorsa bu işte var bi iş.çünkü bu millet neye yüklense okunu çıkaır ona göre
                              Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• bogazici77
                                .............
                                • 11 Temmuz 2009
                                • 1920

tezimi şöyle güçlendireyim.1.40 da doların adını duyan varmı.ama 110 tl de altıının adını çok sık duyuyoruz
                                Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information